Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, много съм притеснена. на прогестерон съм- Пролутекс 1 инжекция, 3*2 утрогестан и за 12 дни от вчера Кринон гел, от вчера вечерта съм на кринон и днес имам някакви, като топченца засъхнала кръв, не е точно течение, но е много странно дали на някой се е случвал, от кринона ли е?

# 136
След вчерашния сутрешен положителен уринарен тест днес пуснах ЧХГ
Но вчера в 13 ч поставих Прегнил 100 който ми е назначен през ден
Възможно ли е този резултат да е от него
Днес ми е 9 ден след трансфер на 2 5-дневни

# 137
Не мисля. Blush Както сме коментирали, Прегнил вдига резултата с до 5 единици. Това са ми го казвали от манипулационната на Надежда. Примерно аз когато бях била сутринта Прегнил, пък пусках ЧХГ вечерта, излезе резултат 26. След 48 часа без Прегнил беше 45, което ме насочва, че първия резултат реално е бил около 21-22 и Прегнила го е вдигнал с 5 единици на 26. Тихичко честито! След 48 часа да е трицифрен резултата. Flowers Four Leaf Clover

# 138
Много сте търпеливи момичета, на първи преглед сте искала смяна, ма сте останала. Както и да е, моите впечатления са много различни, докторката с мен поне прояви голям такт и търпение (докато се наканим за инвитро) и загриженост - това не инвалидира вашите преживявания, просто да кажа че има и друго.
Иначе д-р Хедер, която много ми помогна по време на бременността и се държа супер, така ме овика на контролата след раждането, без да ме изслуша, че аз няма да стъпя при нея повече - аз съм така.

Но наистина ми е криво за теб Боби, защото това е един излишен преглед, от който си излезла по-напрегната от колкото си  влезла. Имат си някакви организационни проблеми, но пациентите не са виновни за тях. Момента е деликатен. Продължавам да ти стискам плаци. Може да ходиш на спешен кабинет, ако се притесниш нещо.

За доц Русев в крайна сметка и ние не му спазихме терапията, бях само на АП (с нискорискови мутации съм) и препоръката за намаляване на прогестерона не спазихме. Но пък прегледа при него толкова добре ми подейства психически (нали говорим за това), че съм супер доволна че го направих.

Да, останах защото исках да предприема крачка към сбъдване на мечтата ми за дете, не исках да губя време, ако бях поискала смяна на репродуктивния щях да чакам с месеци. Разбирам че харесвате д-р Тихомирова, не казвам че е лош специалист, в никакъв случай, но държанието й на моменти е далеч от адекватното. Не искам да навлизам в подробности, няма смисъл. Много голяма част от жените в нашето положение са мнооого чувствителни и определено не се нуждаят от по грубо отношение в някои случаи. Въпреки това съм благодарна на д-р Тихомирова, че уважи желанието ми да направим 2-ри трансфер веднага след първия неуспешен и в момента малкото човече расте в мен. Винаги ще съм й благодарна за това че ми помогна да сбъдна мечтата си.

# 139
Здравейте, момичета. Аз започвам да се обнадеждавам, но все още не мога да се зарадвам преди прегледа.
8ми ден ЧХГ - 22,45
10ти ден ЧХГ - 81,21
12 ден ЧХГ - 192,60.

# 140
Чудесни са ти резултатите! Flowers Four Leaf Clover
Здравейте, момичета. Аз започвам да се обнадеждавам, но все още не мога да се зарадвам преди прегледа.
8ми ден ЧХГ - 22,45
10ти ден ЧХГ - 81,21
12 ден ЧХГ - 192,60.

# 141
  • София
Има ли на тази снимка на ултразвук плоден сак. Снимката е на моя позната. 32 г

# 142
Привет, момичета. Днес бях на трансфер и ми изписаха още медикаменти към настоящите. Бях малко под въздействие на емоции и не запомних днес ли трябва да ги почвам или от утре. Днес в манипулационна ми биха само Pregnyl. Отделно имам Но шпа, Клексан, Медрол.
Ако някоя от вас има идея кога се почват, ще съм благодарна на отговор. Hug

# 143
Здравейте момичета,
На 3.09 беше моят трансфер. Нареждам се и  аз за дълго чакане до първи кръвен тест. Успех на всички!

# 144
Аз сак не виждам честно казано... какво са й казали?

# 145
  • София
абсолютно нищо не са й казали. Аз се усъмних за сак за една черна формация горе вдясно

# 146
абсолютно нищо не са й казали. Аз се усъмних за сак за една черна формация горе вдясно
Аз знам от една лекарка, че трябва да е обвито в бяло сакчето по края, а тук не виждам.

# 147
  • София
Аз знам от една лекарка, че трябва да е обвито в бяло сакчето по края, а тук не виждам.
ето по-добро изображение

# 148
Още от вечерта се почват. Simple Smile

Привет, момичета. Днес бях на трансфер и ми изписаха още медикаменти към настоящите. Бях малко под въздействие на емоции и не запомних днес ли трябва да ги почвам или от утре. Днес в манипулационна ми биха само Pregnyl. Отделно имам Но шпа, Клексан, Медрол.
Ако някоя от вас има идея кога се почват, ще съм благодарна на отговор. Hug

# 149
FBID100003491139582, горе в дясно се вижда дата - 12 август, това датата на прегледа ли е?
След колко дена закъснението е тази ехография?
Долу в дясно сякаш expected date са сметнали?това да не е направo ембрионче?
Изобщо от 12 август, предполагаемата на преглед, какво се е случило с тази твоя позната? Има ли още аменорея?
Извинявай, че така те засипвам с въпроси, но и лекарите първо снемат анамнеза и после дават мнение, а ние където не сме доктори (поне аз) съвсем не виждам как можем да обясним какво е това.
С моите познания на фоликул в яйчник като по време на стимулация мога да го оприлича, но удебелявам оприлича, защото не съм лекар 😎✌️

ето по-добро изображение

Общи условия

Активация на акаунт