Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
След трансфера тсх ми се покачи рязко от 2,2 на 4,95. Направо откачам, най-малкото нещо ме изнервя и се чувствам страшно агресивна - направо изпитвам желание да ошамаря всеки ядосал ме.

# 661
След трансфера тсх ми се покачи рязко от 2,2 на 4,95. Направо откачам, най-малкото нещо ме изнервя и се чувствам страшно агресивна - направо изпитвам желание да ошамаря всеки ядосал ме.
Абсолютно нормално.

# 662
Абсолютно нормално.
Наистина не знам как да се овладея. Днес се разкрещях на една жена в автобуса (не беше права, ама и моята реакция беше прекалена). Чакам си прегледа при ендокринолога, но  наистина се чувствам много зле.

# 663
Sisar то не е само от ТСХ ☺️. Аз пък никакви симптоми нямам, освен че заспивам в 21:00/21:30 като пън. И ММ ако ме размести, ме заспивам на дивана съм като разярена лъвица 😂.
Утре на прегледа при моя доктор се надявам на добри новини.

# 664
Месеца в който открих че имам проблеми със щитовидната,  беше и месеца в който забременях спонтанно.  За една седмица  тсх ми скочи от 10 на 17 . За съжаление приключи с биохимична бременност,  но...
Приемаш ли хормон за щитовидната?

# 665
Месеца в който открих че имам проблеми със щитовидната,  беше и месеца в който забременях спонтанно.  За една седмица  тсх ми скочи от 10 на 17 . За съжаление приключи с биохимична бременност,  но...
Приемаш ли хормон за щитовидната?
След споннания ми аборт започнах с изследванията - тсх беше 6. От тогава пия еутирокс. Преди ЗЕТ го регулирах на 2,1-2,2. Сега с чхг пуснах и тсх - 4,9. Явно куп хормони бушуват, но се чувствам много зле, като някаква агресивна психопатка. И ме агресират непознати хора и съзнавам, че не е нормално поведение, но наистина откачам :'(

# 666
При мен беше същата работа след стимулация и преди ЗЕТ, много се вдигна. Но бързо го вкарахме в норма с регулиране на дозата. А дори в 23та седмица беше станало близо 6 след един престой в болницата и няколко дни на гинипрал. Така че не е повод за шашкане, ако си го следите и регулирате с хапчетата Wink Иначе аз лично съм нямала такива странични ефекти като това да съм по-агресивна 🤷🏼♀

# 667
След стимулация и свеж трансфер, при положителен тест TSH рязко беше скочил почти на 9. Бързо го свалих, не съм била агресивна, но е възможно да сме по-изнервени, когато хормоните са извън норма.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:52 от Celeste_10

# 668
Здравейте!
Моят ЗЕТ приключи с отрицателен резултат без никаква имплантация…
Естественият ми трансфер беше с биохимична бременност!
Имам пускани изследвания за тромбофилия,имунологични,ендометриална биопсия друго какво мислите че трябва да изследвам? Simple Smile

# 669
  • София
Успех, Plami05, стискам ти палци за следващия път. Правила ли си за тип уреаплазма, микоплазми, хламидия? Знам, че пускат също НК клетки и кариотип, но аз не съм пускала нито едно от двете.

Излезе ми на мен кръвният тест, мисля, че е добре, 303 на 10 ден на 5 дневен. Надявам се да се задържи и да се удвоява следващите дни. Дано и да е на правилното място.

# 670
Здравейте момичета, за първи път съм с положителен резултат, това ми е 8-ми трансфер. Макар и ниски стойностите се удвояват, но днес 17 дни след трансфер се притесних много защото естрадиолът ми е 182pg/ml. Навсякъде по чуждите форуми лекарите очевидно искат по това време да е поне 300, също видях и клинични проучвания и референтни стойности. Какви са вашите стойности и следи ли ги лекарят ви.

# 671
На мен не са ми пускали естрадиол след положителен тест за бременност.

# 672
А на какво количество естрофем сте, аз съм на 3x1.

# 673
  • София
И аз се чудя за изследванията. Както ви писах, днес си правих теста, докторът каза, че няма нужда от повече, чак на преглед след 10 дни. Не ми каза и да изследвам нищо, но аз се чудя дали да проверя прогестерон, фибриноген и д-димер - на фраксипарин 0.3 съм.

За естрофема, на 3*0.5 съм. Въобще не ми е изследван от началото на ЗЕТ-а, но свеж нямах заради хиперстимулация.

# 674
Здравейте, момичета. Някои от вас може би помнят моите септемврийски драми със стартирало ниско ЧХГ, което обаче тръгна нагоре. Паднал Прогестерон на 14ти ден на 9.6 ng/mL. И в крайна сметка, абразио на 14.09.2022 г. защото някъде в 7 г.с. бременността отговаряше на 5 г.с. + 4 дни.
Та, исках просто да ви се оплача... Преди 2 дни си видях генетичното изследване на абортивен материал и в него е записано, че не са установени никакви хромозомни аномалии. Pensive С толкова мъка да стигна до здрав ембрион и да приключи така. Чудя се каква може да е причината и знам, че няма да я разбера никога. Дали падналия Прогестерон може да е нанесъл щети, но пък съм чувала че и при други пада, но закрепват нещата. Другото, което си мисля е, че този път нямах Фраксипарин. Аз нямам някакви сериозни мутации, в изследването пише, че няма увеличен риск за спонтанни аборти, но пък дали Пролутексът, който започнах да бия ударно, съчетан с Циклогеста не е довел до някакво съсирване на кръвта и оттам ембриона да не е можел да се захранва добре... Направих изследването уж да разбера повече, пък сега съвсем не знам какъв е бил проблема, за да го избегнем следващия път. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт