Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 72 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,

Пиша за първи път. Днес направих тест на 9-ти ден от трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Резултата е 281. Приемам Прегнил 100 през ден, като вчера не съм слагала. Възможно ли е резултата да е толкова висок от прегнила. Ще пусна отново тест в петък, но тръпна някой по-запознат от мен да ми каже дали може да не е само от прегнила този резултат. Благодаря ви предварително.
Прегнила покачва резултата с 5 единици, Вашия определено не е от прегнил. Тихичко честито.

# 601
Здравейте, аз съм купувала от Гърция и Турция.
Имам една останала кутия, която мога да Ви дам.

[/b]
Да знаете от къде може да се купи Пролутекс (извън манипулационната на клиниката)?

# 602
Момичета след двата положителни кръвни теста.Днес се събудих с болки в яйчниците(Кото преди цикъл) и зацапване.Нормално ли е това ,нещо притеснително ? Утре ще си направя отново кръвен

# 603
Момичета след двата положителни кръвни теста.Днес се събудих с болки в яйчниците(Кото преди цикъл) и зацапване.Нормално ли е това ,нещо притеснително ? Утре ще си направя отново кръвен
Понякога зацапването е в рамките на нормалното, за съжаление понякога не е. Следващите ден два ще покажат. Моят съвет е да лежиш, обади се на доктора ти - той ще ти каже дали е необходимо да приемаш допълнителни лекарства. Ходенето за тест според мен не е най-добрата идея в момента. Трябва да лежиш. Казвам го от опит. Стискам палци, успех

# 604
Момичета може ли малко помощ?
Според вас как са резултатите
5г.с- ехограф с плоден сак и ембион
Чхг 11.10-1642
Чхг 14.10-2645
мислите ли че не се покачват правилно стойностите?

# 605
Здравейте един въпрос и от мен някой ползвал ли е циклогест ректално по време на бременност 🙏🍀

# 606
Ако не ме лъже паметта, удвояване на ЧХГ се гледа в първите дни, преди/след закъснение,
Щом вече се вижда на ехограф се гледат едни таблички с милиметри и по тях се следи развитие на ембриончето, което в един момент вече ще започне да се нарича фетус ,
В общи линии вече няма нужда да следиш ЧХГ 👍
Момичета може ли малко помощ?
Според вас как са резултатите
5г.с- ехограф с плоден сак и ембион
Чхг 11.10-1642
Чхг 14.10-2645
мислите ли че не се покачват правилно стойностите?

# 607
Здравейте един въпрос и от мен някой ползвал ли е циклогест ректално по време на бременност 🙏🍀
Привет! Да, няма проблем да се слага ректално Циклогест, докато си бременна. Аз го правех заради зацапвания като прокървявания, а после лекувах гъбички с глобули и нямаше как 😃😉

# 608
И аз от него получавам зацапване леко само след поставянето му, но не бях сигурна дали се усвоява добре ректално.

# 609
И аз от него получавам зацапване леко само след поставянето му, но не бях сигурна дали се усвоява добре ректално.
Честно казано като съм го слагала така не съм следила нивата на прогестерона, но вярвах на лекарите, които ме съветваха да го слагам така. А прокървявания получавах заради кръворазреждащи препарати. Дано при Вас всичко е наред!😶

# 610
При леко зацапване спирахте ли фраксипарин ако сте били на него и аз съм на него и мин седмица ми со спряха за 3 дни поради зацапване пак.
Честно казано като съм го слагала така не съм следила нивата на прогестерона, но вярвах на лекарите, които ме съветваха да го слагам така. А прокървявания получавах заради кръворазреждащи препарати. Дано при Вас всичко е наред!😶

# 611
  • Ловеч
Здравейте, днес ми е трансфера и прогестерона ми е 7.27 ng/ml (реф. лут. фаза-5.16 - 18.56) дали е нормално, струва ми се ниско.

# 612
Здравейте момичета, нещо съм се отчаяла, моля споделете мнение: 9ти ден след трансфер на 2 бластоциста чхг 36,3, днес на 11ти ден чхг 43,5. Не се удвоява, но расте. Според вас има ли шанс, официалният ми тест и преглед са чак на 20, лекарят ми каза в никакъв случай да не се спират лекарствата до прегледа. Знаете ли за успешни бременности с подобни резултати?

# 613
Здравейте, днес ми е трансфера и прогестерона ми е 7.27 ng/ml (реф. лут. фаза-5.16 - 18.56) дали е нормално, струва ми се ниско.

На мен лекарката ми беше казала, че ако е под 15 няма да правим трансфер.

# 614
При отлепване на сакче също се забавя ЧХГто. На твое място бих пазила леглото няколко дена.
ПП: Дано да е фалшива тревога и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт