Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, може ли снимка на капките на Руми? И от коя кутия бяха?

# 556
Поръчах аз гууд бокса с eolia. За мен е идеална като продукти. Много обичам кутии с цялостна рутина за лице, тъкмо приключвам с продуктите на др. Дерм.

# 557
И аз не мога да усетя осезаема разлика след като ползвам вече толкова време капките на Руми. Веднага, като дойде кутията ги почнах сутрин и вечер. От седмица само сутрин. Ами, имам леко по-тъмни петна от слънцето - не са мръднали. Не ги усещам да миришат нито на гадно, нито на нищо, попиват бързо, не са мазни, но и ефект не виждам. Малко прехвалени ми дойдоха, а реалната им цена за мен не е оправдана. Напоследък аман от разни бутикови български марки на безумни цени, набрали популярност по неведоми пътища. За Руми не бях чувала, може би е мой пропуск, но очаквах нещо уау след всико изписано. На практика нищо особено, да не кажа направо нищо. В същата кутия имаше и балсам за устни, който уж струва 14 лв. Ами, извинявам се, ама няма как това балсамче да струва толкова, пък не био, ами космическо ако ще да е. Да, приятно е, но върши същата работа като балсам за 1.50лв от аптеката (на Хармониа, ако се чудите). Много продукти в кутиите, които съм вземала, са всъщност с пресилени качества и преувеличени резултати.

# 558
В този ред на мисли някой усети ли ефект от пластирите срещу косопад от кутията на Кибрит? При мен имат обратния ефект - всяка сутрин си отскубвам незнайно колко косъмчета и мъх от тила 😄

# 559
В този ред на мисли някой усети ли ефект от пластирите срещу косопад от кутията на Кибрит? При мен имат обратния ефект - всяка сутрин си отскубвам незнайно колко косъмчета и мъх от тила 😄
И при мен така, направо сълзи ми потичат хаха 😁 не знам дали имат ефект, но се съмнявам.. иначе имам доста нови косъмчета.. но използвам + още 5-6 неща.. та едва ли е от тях..

# 560
  • Бургас
Не ги лепя точно на тила,там косъмчетата биха пречили на уж активното вещество да прониква в кожата.
Много малко пластири останаха,но ефект не виждам.
И пак да кажа,че не съм критерий,имам си хормонални проблеми.

Много бих се зарадвала да видя нови косички в проблемните зони,но не вярвам.
Все пак харесвам шампоана и маската с кафе от good box,лосионите против косопад на Фитовал,Ревалид и не знам още какво не помогнаха навремето.

# 561
Аз пък вече втора опаковка пластири започнах. Пия обаче и Приорин и ползвам шампоани за косопад, та не мога да кажа от кое точно ми намаля косопада.

# 562
Ето ги Лейди бокс пак с тематична кутия! Обожавам тези продукти. Просто не мога да не си я взема😣

# 563
За Bath & Body works мога само хубави неща да кажа. Освен продуктите за тяло , съм впечатлена и от свещите и ароматизатора за кола, който поръчах от Нотино. Направо не ми се слиза от колата 😂

# 564
Шийт маската от последния ГБ е меко казано отвратителна. Мирише на лекарства, ама буквално като че си в болница. Не прилепва добре, абе отврат. Не съм фен на тоя тип маска, едва дотрайвам да ги махна по принцип, но това е безумие. 7th heaven, друг път! По-скоро седми ад 🤣🤣
Някой друг има ли впечатления от нея?
И друго да питам - ползвам капките за съвършена кожа на Руми от ден 1 на пристигане на кутията. Нямам кой знае какви петна по лицето, но засега не виждам видим ефект от тях? При вас как е?
Отвратителна е тази sheet maska, нито хидратира, нито прилепва… даже кожата започна да ми пари след 10-тата минута.

А относно pretty box- писна ми от пудри, руж и червила. Ще пропусна тази кутия.

# 565
Ето ги Лейди бокс пак с тематична кутия! Обожавам тези продукти. Просто не мога да не си я взема😣

Много изкушаващо изглежда кутията. Не съм поръчвала от тях, бързо ли се изчерпват тематичните им кутии или имам време да я мисля 😁 И обмислям най-вече дали точно ароматът на тиква е този, с който да рискувам 🤔...а дали пък по Коледа няма да има отново продукти на BBW?

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 21:39 от Джованиа

# 566
Искам да само да кажа, че проверих състава на продукта УЖ с ретинол от новата кутия на Good Box с Eolia. Няма по никакъв начин ретинол и ме издразни, че го рекламират по този начин понеже е лъжа.

# 567

Много изкушаващо изглежда кутията. Не съм поръчвала от тях, бързо ли се изчерпват тематичните им кутии или имам време да я мисля 😁 И обмислям най-вече дали точно ароматът на тиква е този, с който да рискувам 🤔...а дали пък по Коледа няма да има отново продукти на BBW?
Ще имат със сигурност! Миналата коледна също беше хубава, а за Великден си взех цели три! Последната (хелоуинската) беше изчерпана след като изпратиха, защото исках да взема още една, като получих моята и бяха изчерпани.
Hey Bea обявиха коледната и я поръчах. Миналата година почти никоя коледна кутия не взех, сега май всички искам🤦🏻♀

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 10:27 от OliaMirchovska

# 568
  • Стара Загора
А каква е цената на тиквената кутия Simple Smile Изкушава ме нещо...

# 569
А каква е цената на тиквената кутия Simple Smile Изкушава ме нещо...
Има два варианта. Тази е 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт