Любители на котки - Тема 176

• 28 068
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
За алергиите.
Брат ми е с доказана към котки, откакто живее с дзверо нещата се подобриха, се.иозно пиша.
Пие хапчета от време на време, но той има и хроничен синузит и алергия към домашна прах, пролетта е страшно навън.
Консултирай се с ветеринар.
Дано оцелее милото, шанса е нищожен.

# 151
  • София
И аз съм от "фронтлайн" групата Simple Smile

# 152
В къщи съм.Кочина е.Буквално.Изчистих основното,утре повече.И двамата избягаха първоначално от мен,после Зак дойде да ми мърка  щотосе сети коя съм,Сакура се кри като партизанин.Едва я хванах да я вържа да проветрявам.

А снощи в София,в дъжда,имахме компания от мама и бебе.

# 153
Хора, котката ми откачи. По цял ден ръмжи, ама толкова свирепо, все едно тигър 🤦♂🤣
Интересното е, че като се добрижа до нея и протегна ръце не напада, даже идва и се гали 😀
На какво се дължи това ръмжине?

# 154
Възраст, пол, кастрирана ли е?

# 155
В “банята” сме!

И после - в света на сънищата!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 22:21 от MarietaYo

# 156
Възраст, пол, кастрирана ли е?
3год, женска, не е.

# 157
Да не се е разгонила? Започна периода на есенното разгонване.
Ако не е това, май ще трябва ходене до ветеринар за всеки случай. Да не би нещо са я боли и да страда.

# 158
Да не се е разгонила? Започна периода на есенното разгонване.
Ако не е това, май ще трябва ходене до ветеринар за всеки случай. Да не би нещо са я боли и да страда.
Мина преди 2 седмици, но и давах от хапчетата против разгонване. Знам, че са вредни, но съм с бебе и не се траеше. Тук женски няма кой да кастрира, в съседен град трябва да се ходи.

# 159
С хапчетата ще убие те нещастната животинка! Защо до сега не е кастрирана, а я тъпчите с хапчета? Щом сте с бебе, а тя е 3 годишна, е могло да я кастрирате преди да родите.
Сега трва да я изтраете и да се замислите за кастрация, дори и да трябва да е в друг град. Дано само не се разгонва всеки месец, при всяка женска е различно. .

# 160
  • София
За 2 години толкова можехте да я кастрирате в съседния град. Тези хапчета са едно от най-лошите неща, които могат да се причинят на животно. Дано няма последици.

# 161
С хапчетата ще убие те нещастната животинка! Защо до сега не е кастрирана, а я тъпчите с хапчета? Щом сте с бебе, а тя е 3 годишна, е могло да я кастрирате преди да родите.
Сега трва да я изтраете и да се замислите за кастрация, дори и да трябва да е в друг град. Дано само не се разгонва всеки месец, при всяка женска е различно. .
Досега не ни е правила проблем, само мяукаше. 2 пъти съм давала досега, 2 последователни разгонвания. Толкова ли са гадни Sad ще я кастрираме, дано не съм я увредила.

# 162
Хайде не се само обвинявайте, човек се учи, понякога по трудния начин. Преди 30 години кой то знаеше такива работи… и ние сме давали хапчета, живя щастливо Сарка повече от 12 години сигурно.
Сега вече знаете, попрочетете малко и я кастрирайте. Ще живеят щастливо с бебчето! Успокойте се, не е хубаво и за Вас и за всички около вас:)

# 163
Значи сега съм на гости на мама. Тука Сузито се наглася да си пие лекарството. От време на време, когато не е преглътнала, бие леко с лапа спронцовката Grinning А като ни гостуваше само каква борба с "гадинката" беше Grinning

# 164
  • Крайбрежен район
Душичка мила. Как си пие послушно лекарството като е с мама. Animal Heart Eyes CatHugHeartpulse

Общи условия

Активация на акаунт