Любители на котки - Тема 176

• 28 105
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Да почива в мир милата Моли!

# 631
bethefirst, прегръдки и от мен Cry

# 632
Съжалявам за Моли. CryНо направихте всичко възможно. За съжаление не винаги лекарите могат да помогнат.

Моята най-добра приятелка от детството изпитва ужасен страх от котки. Не може да търпи да има близо до нея. Опитвала е, но просто сякаш извира от вътре този страх. И колкото да се радвам на котетата винаги съм гледала да се съобразя с нея.

# 633
Много грижовна майка е имала Моли, обичана  и обгрижвана е била. Сега е звездичка и не я боли. Но вас ще ви боли и ви съчувствам искрено.
А Див е прекрасен. Нека се радвате на компанията си още дъъълго.

# 634
Горката Моли! Но сега е на едно по-добро място и нищо не я боли и не страда.
bethefirst, знам колко боли при такава загуба, но за съжаление животът е такъв.
Направихте всичко, което можахте за нея, но за съжаление понякога резултатът не е какъвто очакваме и желаем.
Много време ще страдате, винаги ще си спомняте с любов за Моли.
Поплачете, това е нормално. А ако котакът страда за другарчето си, може да помислите да спасите и приютите някое малко уличниче в навечерието на зимата. Така той ще има ново другарче, а вие до някъде ще се отвличат от мъката по Моли, и ще се радвате на новия член на семейството.

# 635
  • София
Честит рожден ден на Див! Прекрасен котарак! 😻 Здрав и Див да е!

Minnie.Mouse, възстановява се Блеки.
Трудно се качва и слиза по стълби (нося го, пазя го да не се натоварва); не може да скача, да тича, да се катери, да прескача. Надявам се да възстанови всичките си възможности!🙏 (днес е 15 ден, трябва да мине още месец поне)
Вече ходи добре, не залита, не замята лявото задно краче, не ляга след всеки 2- 3 крачки.
И колкото по- добре се чувства, толкова по- непослушен става. Иска да излиза и да стои навън.

Скрит текст:
Сутринта го пуснах за малко (предпочита да си върши нуждите навън) и той изчезна (като стана светло видях, че бурята е свалила дъска от оградата и явно оттам се е измъкнал). Мъжът ми го е търсил и викал до 8 ч. За първи път след инцидента остана навън цял ден и сам и бях луднала от притеснение. Но момчето се е прибрало и си е спало цял ден на диванчето на терасата на ☀️.
Сега е арестуван пак и утре няма да излиза навън сутринта- в тъмното не го виждаме.

Кефлия изглежда (пред камината)- не съм вкъщи и ММ ми изпраща снимки какви ги вършат по мъжки 😂

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:11 от AnyHr

# 636
Благодаря на всички за подкрепата от името на милата ми звездичка. Толкова е пусто и празно, тихо у дома...
Обмислям дали да не организирам кремация и да си запазя урна с нейния прах, но трябва да се транспортира до София, във Варна няма къде или поне не намирам.
Относно финансова помощ не мога да ви моля за такава, операцията беше 840 лева, за втората не са ни искали пари, дадохме ги... Все пак ако някой има възможност за помощ ще съм благодарна. Може да ми пишете на лично..
Имам храна ренал на роял канин и хеърбол за космени топки останали от нея, ако някой ги иска..

# 637
Аз си запазих кичурчета козинка от моите звездички.

# 638
  • София
Дъщеря ми много неща на Хари е прибрала. В тиксо беше залепила кичур козина.
Използвам и две от купичките му за храна.
Урна така и не получихме. Може и за добро да е било.
Има толкова неща, които ми напомнят за него.

# 639
Съжалявам за загубата ви bethefirst.

# 640
Здравейте и от мен,
Да дам ъпдейт за моя котан

След операцията -уретростомия
Пие 2 антибиотика Енрофлаксацин 15мг, Преднизолон,
Пие още и Urinovet cat,
Мажа му и раната с гентамицин за котки,още си е с яката вече 10 дена,
В понеделник сме за махане на конците,казаха ни още след това 2 дена и махаме тази яка,че вече и на мен ми е тежко да седи с нея,разбира се че опитва и с нея да се ближе ,но му се карам😔
Ходи си по 2 пъти на ден да уринира и по веднъж - по голяма нужда.
Още няколко дена останаха и ще може да се ближе и да седи сам🥰

# 641
bethefirst, много съжалявам за загубата ви. Вчера набързо публикувах без да чета. Представям си колко боли и е празно Sad

Благодаря на всички! Бъдете здрави вие и пухестите любими:four_leaf_clover:

Мини, на Див не я дозирам на този етап. Обикновено хапва пауч сутрин и вечер (кога цял, кога разделям по половин), а в купичката му винаги има гранули. Сипвам малко като свършат пак. Но 500-600гр гранули ги изяжда за седмица до към 10 дни. Купувам бебешките, които ядеше и такива за кастрирани котки..редувам ги!

# 642
  • Крайбрежен район
bethefirst много съжалявам за загубата ви! Sob Току що влизам и виждам тази толкова тъжна новина. Broken Heart Много се надявах Моли да се оправи. Знам, че в такъв момент нищо не намалява болката, но си е отишла обгрижвана и обичана. И тя го знае. Направихте всичко възможно. Просто в живота не върху всичко имаме контрол.....Pensive
Изпращам ти една огромна виртуална прегръдка. Heart

# 643
Bethefirst, много съжалявам! Все се надявах да се оправи☹️. Бъдете силни, сигурна съм, че малката душичка вече е добре някъде там... Тя знае колко много сте я обичали. Прегръдки.. 😔

# 644
Много рядко пиша, предимно чета. И аз като всички се надявах, че лошото е отминало и много съжалявам, че сгрешихме. Вие обаче направихте всичко по силите си и нека сега е леко на душичката ѝ. Болката никога не отминава, но с времето свикваш да живееш с нея, поне аз така го чувствам, макар вече да минаха повече от две години и половина без нашата котчица. Много скоро след това приютихме друго уличниче, на което сега се радваме и много обичаме, но празнината от загубата винаги ще си е там.
Пожелавам ви кураж по-бързо да минете през този период!

Общи условия

Активация на акаунт