Любители на котки - Тема 176

• 27 618
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Доста е уплашен още. Две денонощия почти е в къщи. Изолиран е в банята, хем да свикне къде е тоалетната(за сега я избягва и предпочита сифона, ама ще се учим😁) но и преди баня няма да го пусна. Завира се в такава мръсотия като го спасявах, че без баня няма да мине. Има и кал по опашката. Имаше парче тиксо на гръбчето. Мисля като го изкъпя да го пусна през нощта да разучи къщата, че денем ще го плашим. Имам две момчета, на 7г и на 1,8м. Няма да му е спокойно😁

# 661
  • Стара Загора
По принцип 3 дена след третиране може да се изкъпе.
Честит нов член на семейството. Heart

# 662
Благодаря☺️

# 663
  • София
Сладък е малкият бебок Simple Smile Ще се социализира.

Дебнахме едно коте пред блока. Беше супер изплашено, идваше да се храни, но съскаше.
Една съседка успя да го хване. Трябвали са му няколко дена да се отпусне. Сега е супер, попаднал е на неговите хора.
А беше дивак. Стои скрит под някоя кола и когато по повикам за храна надаваше вой. Идва, изсъсква ме за респект и започва да се храни Simple Smile

# 664
  • Стара Загора
Надето и новото братче. Heart

# 665
Честит нов член в семейството! Много е сладко, малко копие на моя Мацан☺️Като видя такава шарка и се размеквам 😀Надето се справя добре като гледам. Май другото коте е учудено, поне така ми се струва.. ☺️

# 666
Честито ново коте. Много е сладко. Ще свикне, трябва му време.
За тоалетната - поне на първо време е добре да е с бентонит, най-лесно се научават. По няколко пъти на ден го взимате, слагайте в тоалетната и ровете с предните му лапички. Докато видите, че е започнало да я ползва.
Аз така научих едно улично и едно дворно коте, изобщо не са ходили извън тоалетната.
Добре е да се следи за вътрешни паразити. След време и ваксинация.

# 667
Успех в начинанието! Hands Pray
Скептична ли си?
Имаш ли впечатления?
Аз преки - никакви. Че дори и косвени нямам - не познавам хора, справили се с ФИП и измъкнали окончателно котките си от ноктите на този вирус.
Само съм чела постове във ФБ...

# 668
Честито ново коте. Много е сладко. Ще свикне, трябва му време.
За тоалетната - поне на първо време е добре да е с бентонит, най-лесно се научават. По няколко пъти на ден го взимате, слагайте в тоалетната и ровете с предните му лапички. Докато видите, че е започнало да я ползва.
Аз така научих едно улично и едно дворно коте, изобщо не са ходили извън тоалетната.
Добре е да се следи за вътрешни паразити. След време и ваксинация.
Да, не ми е първо коте😁Ама за обезоаразитяеането забравих как беше с къпане, иначе за останалото ще се оправим.
А и този голям дивчо излезе😀. Като вляза в банята хъхка, много е благ. 600грамово хъхкащо мяуче🐱

# 669
  • София
Обедна почивка сме с Маци 😻❤️

Скрит текст:
Голям кеф 😊
Много обичам това пуФкаво тумбаче!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 16:45 от AnyHr

# 670
  • Бургас
Новото братче на Надето живяло ли е с друго коте и как реагира на мъника?

# 671
  • София
Навън и у дома

# 672
Дива красота!

# 673
Успех в начинанието! Hands Pray
Скептична ли си?
Имаш ли впечатления?
Аз преки - никакви. Че дори и косвени нямам - не познавам хора, справили се с ФИП и измъкнали окончателно котките си от ноктите на този вирус.
Само съм чела постове във ФБ...
Мокър ФИП ли е? И аз не познавам, но терапията е обнадеждаваща, ако е мокър.

# 674
  • Стара Загора
Новото братче на Надето живяло ли е с друго коте и как реагира на мъника?
То братчето е 7 кила котарак, ама мамино синче. Засичал се е с кучетата като съм ходила, но с котки не.
Бягал е от нея, после тя е бягала от него и тъй Grinning Ще се разберат.

Общи условия

Активация на акаунт