iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 127

• 61 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Pushpin Ново и по-лесно , за проследяване на пратките Peace .

На страницата на Meest  ( отваря се чрез линка, с номера за проследяване на пратката):
->  в ляво е посочен и проследяващия номер със Speedy (Last mile number) - следите го тук:  https://www.speedy.bg/bg/track-shipment
-> под номера, има и директен линк (Last mile partner): Speedy Local tracking here ... натискате го и той ви отваря проследяването директно в Speedy

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 14:44 от denis.

# 346
  • Пловдив
Denis, пия този магнезий и много ми харесва като вкус и действие.
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-stress-relax-magnesium- … -8-oz-250-g/42939

Какви курсове да правя -колко дни може да се пие и колко да се почива?

# 347
  • София
Denis, пия този магнезий и много ми харесва като вкус и действие.
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-stress-relax-magnesium- … -8-oz-250-g/42939

Какви курсове да правя -колко дни може да се пие и колко да се почива?
Магнезий може да се приема дълго време, не се натрупва, излишното се изхвърля. От значение е и причината за приема, дозата, здравословното състояние и т.н.
Най-общо, ако искаш, за да си спокойна, може да правиш почивки - на месец -10 дни почивка,  на 2-3 месеца прием - 20-на дни почивка...
Ако е назначен от лекар - редно е да се консултираш с него за начините на прием и почивка.
По-ниските, еднократни дози се усвояват по-добре ... това само като инфирмация, защото този продукт, позволява прием на по-ниски дози.
В по-топла вода се разтваря по-добре .... доливаш след това студена.

iHerb® код:   YUL919
10% при първа поръчка, 5% при следващи

# 348
  • Пловдив
Благодаря, Denis! Не е назначен от лекар. Понеже имах прескачания на сърцето след Ковид миналата година, джипито ми беше казала,че мога да пия известно време,но не сме коментирали нещо специално с нея.
Иначе го взех за подобряване на съня и на мозъка (имам мозъчна мъгла пак от Ковид), загуба на обоняние и доста стрес в работата.
Разтварям го в топла вода,наистина се разтваря идеално. Взимам половината от препоръчаната доза на опаковката.

# 349
Здравейте, идвам с въпрос. Не съм пазарувала още от i-herb, но искам да пробвам. Преди съм чела в тези теми, че над 30 лева пратката отива на митница. Важи ли все още това правило?

# 350
Здравейте, идвам с въпрос. Не съм пазарувала още от i-herb, но искам да пробвам. Преди съм чела в тези теми, че над 30 лева пратката отива на митница. Важи ли все още това правило?
Таксите могат да се платят към сайта и да не се ходи до митница. Много по-удобно е  в момента, спрямо преди 2 години.

# 351
Таксите могат да се платят към сайта и да не се ходи до митница. Много по-удобно е  в момента, спрямо преди 2 години.
Много благодаря за инфото. А дали има обяснение в забодения първи пост в темата как става това?

# 352
Скрит текст:
Много благодаря за инфото. А дали има обяснение в забодения първи пост в темата как става това?
Всичко е обяснено на първа страница...Няма нищо сложно, регистрираш се в сайта, всички дължими такси и ДДС се плащат в сайта, доставката до БГ е по Спиди...Пристига сравнително бързо и тук нищо не се дължи при получаване на пратката..

# 353
Скрит текст:
Всичко е обяснено на първа страница...Няма нищо сложно, регистрираш се в сайта, всички дължими такси и ДДС се плащат в сайта, доставката до БГ е по Спиди...Пристига сравнително бързо и тук нищо не се дължи при получаване на пратката..
Супер, много благодаря.

# 354
  • Тра-ла-ла
Някакви препоръки за маски или спрейове срещу косопад/за растеж на косата и за чувствителен скалп тип себореен?

Гледам, че много хвалят този спрей https://www.iherb.com/pr/hobe-labs-energizer-hair-follicle-stimu … fl-oz-237-ml/5948

# 355
Здравейте. Може ли да ме носочите към някаква алтернатива от iherb на Кистоп, ако има такава.  Изписан е за лечение на поликистоза със дългосрочен прием.

предварително благодаря

# 356
  • София
Здравейте. Може ли да ме носочите към някаква алтернатива от iherb на Кистоп,
Скрит текст:
ако има такава.  Изписан е за лечение на поликистоза със дългосрочен прием.

предварително благодаря
Здравей!
Няма аналог - това е смес от билки  ... с общо (пряко и непряко) действие върху андрогените.

# 357
Denis, препоръчай ми витамин Д за бременни. На долна граница ми е.

# 358
Денис, би ли препоръчала нещо за гонартроза? За баща ми е, който е и с диабет. Пие и се маже с различни продукти (Chondrosave, Тендивал), но ефект нулев. Мисля си за някакъв Колаген, но и други препоръки са добри дошли.

# 359
Здравейте,
подарявам този Витамин Б Комплекс:

https://www.iherb.com/pr/lake-avenue-nutrition-high-potency-vitamin-b-complex-30-veggie-capsules/108265

Подарявам го защото получих обрив от него, съвестно ми е да го изхвърля. Свързах се с производителя и ми отговориха, че е от Ниацина (Витамин Б3). Уточнявам и защо го подарявам, за да се знае и всеки хубаво да си прецени. Имам цяла, неотваряна опаковка, не смятам да го пия, че не знам как ще ми подейства отново.
Ако някой го приема и няма проблеми с този комплекс, и го иска, го изпращам до където кажете.
Хубав ден!
Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 08:17 от ranimi

Общи условия

Активация на акаунт