Сглобяеми къщи 5

• 88 381
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • В.Търново
Уникредит пускат такъв кредит, за друга банка не знам дали отпускат за сглобяеми къщи.  Но условията пак са кофти. Мисля, че искат 40% самоучастие.

# 676
  • В царството на игрите:)
Нашата сгъваема дървена къщичка вече е готова. За сега изглежда много добре и нямам търпение да я обзаведем. Имахме си забавления с институциите,но вече сме с ток и вода . За съжаление фирмата, която ни я направи вече не работи, но до последно изпълниха задълженията си към нас стриктно.

# 677
Нашата сгъваема дървена къщичка вече е готова. За сега изглежда много добре и нямам търпение да я обзаведем. Имахме си забавления с институциите,но вече сме с ток и вода . За съжаление фирмата, която ни я направи вече не работи, но до последно изпълниха задълженията си към нас стриктно.

Ще сложите ли оградка на терасата? Аз лично – не бих...

# 678
  • В царството на игрите:)

Ще сложите ли оградка на терасата? Аз лично – не бих...
Да,ще има, защото така не е безопасно, а и не стои добре.

# 679
Покривът Ви няма достатъчен наклон.
Подозирам че има и доста спестени слоеве.

# 680
milmich-Честито, със здраве и щастие да си я обитавате!

# 681
  • В.Търново

milmich, тази къща става ли за постоянно обитаване или ще се ползва като вила за летен сезон?

# 682
  • Пловдив
Препоръчайте ми електрическа косачка. Марка,модел? Трябва да купим, но се  объркахме в цялото море от предлагане.
Благодаря

# 683
Препоръчайте ми електрическа косачка. Марка,модел? Трябва да купим, но се  объркахме в цялото море от предлагане.
Благодаря
Не и електрическа! Ползвах моята само веднъж - няма достатъчно мощност, кабела постоянно ти се пречка!
Сега съм с тази - https://eshop.gardenia-antana.com/mowers?product_id=112

# 684
  • Варна.
Не и електрическа! Ползвах моята само веднъж - няма достатъчно мощност, кабела постоянно ти се пречка!

С електрическа косачка съм от десет години, сменила съм няколко марки, настоящата е тази, препоръчвам я:
https://www.stihl.bg/bg/p/kosachki-rme-339-92508

Да, трябва да се внимава с кабела постоянно, но чак пък "Не!" - малко крайно. Двора може да е малък и електрическата да е достатъчна.
Освен това, не всяка дама би се справила с бензинова косачка.

Джи, разгледайте варианти и за акумулаторна, а най-най-хубавото е робот.Sweat Smile

# 685
  • Пловдив
Дворът е малък. Не искам бензинова - тежка, мирише и е шумна.
Търся нещо бюджетно. Роботите засега са ми извън бюджета.

# 686
  • София
Те вс са шумни🤣

# 687
  • Варна.
Дворът е малък. Не искам бензинова - тежка, мирише и е шумна.
Търся нещо бюджетно. Роботите засега са ми извън бюджета.

Вижте на Бош, може и някоя промоция да излезе.

# 688
  • Сливен
Нормална ли е цена само за труд монтаж на плочки за баня 1.60 на 3м от 5000лв?

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 10:14 от oesi

# 689
  • София
В общо линии да, зависи и от сложност, формат на плочки, редене, пилене и тн.

Общи условия

Активация на акаунт