Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Това намирам като информация в сайта на ДМ. Нямам барчета вкъщи, за да снимам тях, но когато купя ще споделя и написаното на самата опаковка.

# 346
Здравейте. Някой да е използвал този крем за лице на марката "Балеа"?
Тъй като, като го използвам все едно кожата ми се лющи. И излиза все едно нещо като мръсотия(като все едно като триете с гумичка и после това, което остава). Така да го обясня.
Надявам се някой да сподели!

# 347
Аз го използвах за кратко, защото и при мен правеше “кир” ефект, точно както при Вас.

# 348
Здравейте,
Някой ползвал ли е тези продукти на Janviere?
По-скоро lip serum-a. Гледах в ютуб Калина Кузманова,че го препоръчва и няма никакви филъри в устата заради бременността си,а е ползвала само тяхната козметика.

# 349
Здравейте. Някой да е използвал този крем за лице на марката "Балеа"?
Тъй като, като го използвам все едно кожата ми се лющи. И излиза все едно нещо като мръсотия(като все едно като триете с гумичка и после това, което остава). Така да го обясня.
Надявам се някой да сподели!
Скрит текст:

да, точно такъв е

# 350
Кога ще се научите че им се плаща за да реклмират всякакви боклуци?
Че била, бременна, че нямала филъри, че не знам си какво... Добре че въобще не я знам тази дето я цитирате. Звучи си като пълна загуба на време да следиш платени кухи лейки, който се продават за 5 лева, защото друго не умеят.

# 351
Вчера от Лили си купих серум с хиалуронова киселина(9.99лв.), но забравих марката. Гъста, хубава консистенция, но днес и аз се сдобих с кир ефект след фдт-а. Ще го ползвам само вечер.

# 352
Пробвай да нанесеш серума на мокра кожа, нали така се нанасят мазила с хиалуронова киселина.

# 353
  • Ланкър, планините Овнерог
От Лили за пореден път взимам хиалурона на SKINCYCLOPEDIA. Пръскам розова вода, слагам серум и отгоре пак розова вода. Дълго време не взимах такъв серум, защото преди бях ползвала на ТО и ми беше ужасно лепкаво усещане.

# 354
Да, ползвах го на мокро лице, но получих кир ефект.

# 355
Ами, значи не става. Аз не мога да ползвам такива, които правят кир ефект, много е неприятно и доста пари са отишли в кофата...

# 356
Ако си ексфолирате кожата, например с леки киселини , ще имате кир ефект само ако много прекалите с количеството продукт 😉

# 357
  • Бургас
Ексфолиране с леки плодови киселини ок ли е за суха и атопична кожа?
Всичко уж попива,но на Балеа и на мен ми правят кир ефект кремовете.
Някои съставки не проникват в кожата,затова така.

# 358
Понякога кир ефект се получава при комбинирането на несъвместими продукти, които сами може да са си хубави, не значи обезателно, че даден продукт не става.
Пробвай с друг фдт  как ще се държи серума, може да е ок.
До сега единствения продукт, който ми правеше кир ефект както и да го сложех и с каквото и да го комбинирах, е кремът с ниацинамид на Балеа, освен това миришеше ужасно на рози, та замина в кофата без колебание. 😁

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 20:38 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 359
  • София
За кир ефекта ще добавя -  може да се получи също, ако се слага  повече количество от неибходимото.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 19:49 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт