Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Четох, че тези на Селсън Блу, за чувствителен скалп, вече
не ги продават.

# 376
Много изсушават Селсън блу...

# 377
ММ имаше този проблем с пърхота в следствие на чесане. Но не е с много мазна коса, а по-скоро нормална. Шампоаните на Доори му помогнаха.

# 378
И аз препоръчвам Доори. Серията златен еликсир.

# 379
Лек овлажняващ шампоан. Нищо агресивно и концентрирано.

# 380
Шампоант на Билка е много хубав,ползвала съм го доста време, оставя косата неомазнена по- дълго време,при мен всъщност още 1 ден. На Фармона с коприва също го похвалиха, за мазна коса.

# 381
Отзиви за тези фдт на Макс фактор?

Привършва ми сс на Лумене и като гледам много са се оляли с цените… в Лили е 32лв, а последно като го купувах намален беше около 20 🤔
Ще изчакам да видя дали и тази година ще пуснат намаление за Черен петък и тогава ще си заредя.

Та междрувременно, търся нещо подобно на него като ефект, да стои естествено, приемам и други предложение, без Миша.

# 382
Ванилия, понеже и моят Лумене е на привършване, го намерих намален в remedium и моята козметика. Но не съм поръчала. Тецените се движат нагоре и едва ли ще падне до 20 лв дори и на ЧП /а, дано де !/ , защото харесвам и Виши, та ...ще си помисля, че имам и неизползвани и други не толкова любими Simple Smile))

А кой хайлайтър препоръчвахте и от кой магазин, който да е по-дискретен Simple Smile

# 383
  • София
Ванилия, ползвала съм първия. Ставах на петна към края на работния ден. А не съм с мазна кожа.
Но аз по принцип не се разбирам с фдт- ни на Макс фактор . Един друг техен форумен Любимец пак така ставаше + “изпръхнал” ефект.
Но със сигурност мога да кажа, че не е подобен на СС - то на Лумене, който е и моя Любимец.

# 384
Ванилия, понеже и моят Лумене е на привършване, го намерих намален в remedium и моята козметика. Но не съм поръчала. Тецените се движат нагоре и едва ли ще падне до 20 лв дори и на ЧП /а, дано де !/ , защото харесвам и Виши, та ...ще си помисля, че имам и неизползвани и други не толкова любими Simple Smile))

А кой хайлайтър препоръчвахте и от кой магазин, който да е по-дискретен Simple Smile
За по-дискретен препоръчвам този:

Така стои на кожата, купувала съм го от Лили.

# 385
Препоръчвам този, https://www.notino.bg/essence/make-me-glow-pechena-ozarjavassha-pudra/ стои като сатен и втора кожа, по-добра версия на вашата. Преди е имало хайлайтър, който е бил фаворит и е сравняван с high end гримове Pure nude highlighter на essence, но в европа отдавна не се предлага. Сега този го дават, че е завръщането на pure nude. Имам и двата за сравнение идентична формула, просто страхотен.

П.с. Аз днес като един вестоносец, за тези, които искаха тиквената серия на Есенс или катрис не помня на кой беше, има я налична в нотино. Отделно са заредили цялата серия на дисни колекцията. От мобилното приложение дава 20% отстъпка на всичко с код mobile

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 14:19 от dani-ela-80

# 386

Иии нещо скромно Grin

# 387
Аз от Лилито днес си купих Бадемово олио и Грицелиново масло на VZK.
Аз и без това само тази марка взимам от Лилито 😆

# 388
Аз да попитам това hydro hero какво е ?

# 389
И аз се интересувам от Hydro hero. Преди 3 дни аха да го купя и размислих, а ми заспа като цвят.

Общи условия

Активация на акаунт