Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 869
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 485
Не знам дали някой е участвал в играта на лепилата момент но за мен това е дива измама.
Едни и същи печеливши с поредни касови бележки,от дни не са добавяли нов в списъка.
Адски ме е яд,че закупих две лепила естествено ми излезе опитай пак и до там.
https://promomoment.bg/winners

# 1 486
Момичета, някоя от вас ако случайно има  купон за лидл за ето тези шоколади и няма да го ползва, много бих му се зарадвала. Днес си купих само 2 шоколада, като си мислех че ще е гаден марципан, а той е хубав млечен шоколад и сега се изяждам от яд 😁

# 1 487
Ще ти пратя.

# 1 488
  • София/Търново
https://summer.monsterpromo.bg/
Има печеливши

# 1 489
Момичета, някоя от вас ако случайно има  купон за лидл за ето тези шоколади и няма да го ползва, много бих му се зарадвала. Днес си купих само 2 шоколада, като си мислех че ще е гаден марципан, а той е хубав млечен шоколад и сега се изяждам от яд 😁

Ако искате ще ви дам и аз, пишете ми.

# 1 490
Имам много да чета днес 😂 Има печеливши в Монстър, мен ме няма, нямах и мейл 😂
Да ви се оплача - пратих ММ за покупки за 40 лева в Лидъл, а той взел за 115 - шок, но къснооо 😂😂😂 сега имам 1 участие за лаптоп и 3 точки, ще си разплета чорапите от яд 🤪😂
Добре, че още не се е прибрал, та има време да ми мине 😉. Ако пък има някой желаещ да пазари за 20 лева с моята карта ще почерпя 🍀💐

# 1 491
  • София
За купони от Лидл, пиши в темата за Лидл. Там ще получиш каквото ти трябва по-бързо

# 1 492
  • Пловдив
За турнето на Милка и по-конкретно - Пловдив:
Скрит текст:

# 1 493
Tоку що кафемашина от Сушард! От третата бележка! На седмото небе сме вкъщи!

# 1 494
В колко часа я спечелихте ?

# 1 495
  • гр. Кюстендил
Имам 2 кода на София Мел от мама и според двете ни не би трябвало да са регистрирани, та.. за да не прося код, ако някой желае, да му ги снимам и дано наистина не са регистрирани. Че е до довечера мисля срока

* Подарени... отплеснах се с тия коригиращи отчети, че и там сроковете до днес и просто късно погледнах просто някоя от писалите ми дами да е на линия и дано успее да ги регистрира и да ѝ донесат късмет!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 23:45 от Gabriella Danailova

# 1 496
Имам 2 кода на София Мел от мама и според двете ни не би трябвало да са регистрирани, та.. за да не прося код, ако някой желае, да му ги снимам и дано наистина не са регистрирани. Че е до довечера мисля срока
Аз,моля!

# 1 497
В колко часа я спечелихте ?
Почти веднага писах. Хайде, бяхме в еуфория … да речем 19:20.

# 1 498
Аз съм в шок!В играта на Киндер съм качила 2 бележки по 1.50 яйца.Те са ми сложили 15 лв в профила,сега къде да им пиша?…..Вие как се свързвате с тях?

# 1 499
Моите бележки вече повече от 1 седмица не са одобрени

Общи условия

Активация на акаунт