Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 549
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Печеля във Фейсбук награда от Гранини и ми отговориха,че е съвпадение на имената и не печеля аз . Няма начин да има друг с име като моето. Някой друг имал ли е такъв проблем?
Да изпратят линк към печелившия профил

# 616
От втория опит я спечелих!И за моя изненада касиерката каза:-Последната е!
Точно преди 2 дена сложиха плаката и как е последната ми е много чудно!

# 617
  • Велико Търново
Печеля във Фейсбук награда от Гранини и ми отговориха,че е съвпадение на имената и не печеля аз . Няма начин да има друг с име като моето. Някой друг имал ли е такъв проблем?
Да изпратят линк към печелившия профил
И аз си мислех, че няма име като моето, но уви вече няколко пъти срещам такова сред печелившите. Във фейсбук също имах подобна случка. Прегледах всички коментари и се уверих, че има такова лице.
Ако във фейсбук сте със същото име като тук, може да има логика да няма друг с такова име. Simple Smile

# 618
Аз пък също мисля като жената, че името й е по- специфично, ако е това като тук
Да не би някой  да си е направил профил с като Вашите имена, за да вземе наградата?  Откъде да знаем вече какви ги има…

# 619
  • Sofia
Savex - в реално време ли правят теглене или веднъж на ден?

# 620
  • Велико Търново
Savex - в реално време ли правят теглене или веднъж на ден?
В правилата пише и тук е коментирано няколко пъти.

# 621
  • Русе
Вафличка,  вреално време е..не съм спечелила, но потребителка тук сподели, че е получила СМС около 3 часа май беше. Вечер, след 19 часа качват победителите наведнъж...мисля.

# 622
За Savex - Всеки ден - Всеки час ( от 10:00ч до 19:00ч ) теглят по 1 печеливш за карта от 100лв.
Печелившите се качват мигновено на сайта на Всеки час и печелившия получава СМС за спечелената награда

# 623
Преди седмица писах на КК в месинджър, че при регистрация на някои черни капачки с надпис cocacola.app ми изписва, че са с изтекъл срок, а други ги приема. Отговора от тях е никакъв. Къде да им пиша на друго място?
Имах плик с нерегистрирани всякакви цветове, събраха ми се като няма нищо интересно в това приложение.
Други имат ли този проблем? Някъде писали ли са, че спират кодовете от черните капачки? Спомням си, че преди да спрат тези с надпис My sparx обявиха предварително.
Писала съм им миналаТа година през август за същото нещо, от тогава всеки месец ги подсещам. Нито един отговор не съм получила.

# 624
Милка пак заспаха.

# 625
Знам, че беше коментирано, но не мога да се ориентирам в темата - за тези, неполучили комплектите от Швепс, къде им писахте ?

# 626
Кой номер се регистрира от новите бележки на Метро?
Един човек пред мен спечели ваучер за 50 лв от тяхното колело.

# 627
Куфарчето е много яко на Киндер ще се включа, малкият много ще му се зарадва.  Жалко само че до сега не са ме теглили от Киндер в игрите им. Дано ме огрее този път. За първи път искам награда толкова много 🤣

# 628
Привет и аз ще се включа в играта на Киндер, Милде и Куинс( въпреки, че не пием сокове ще ми е полезна награда)
Някой от подаръците от Мейкъп

# 629
  • софия
И аз ще се включа в Киндер, днес се включих в Ети и на Нестле с Лидъл.

Общи условия

Активация на акаунт