Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 659
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 765
  • София
12:45 смс от Милка

# 766
Някой харесва ли групата Maze Hunters live at Trick ,че не знам и аз как съм спечелила два билета за утре?

# 767
И аз най-накрая получих смс от милка към 10,дадох и данни.До 7 дни казаха,че ще дойде.

# 768
Подарен. Simple Smile Ако някой ходи днес до Лидл, подарявам:

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 14:46 от Yo_Ana19

# 769
Дойдоха и моите 6 кенчета от Миринда.
А вчера след шоколада на мъжо от Милка, аз спечелих някакви сладини от игрите на Дома Суитс във фейсбук и инстаграм. Така че явно се очертава септември да ми върви на сладко. Дано поне и някой ваучер закача, ама ще видим дали ще имам късмет.

# 770
Даден е.
И аз имам един купон за Лидл за 1 стотинка - ако някой го иска, да ми пише. Изтича днес:

Днес ходих до Лидл, но бях с друг телефон.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 15:16 от pppqqq

# 771
На мен сега ми отговориха от Лидл, че приложението изобщо не ми е отчело картата и няма как да добавят касовата бележка. Освен звук, трябва да се следи дисплея - "Lidl + е активиран".
И да не е само мрънкане:
Скрит текст:
Като ходих да си налея вода от един извор, един дядо ме пита Шуменско ли тече от извора. Запазила съм пластмасовите бутилки от играта на Шуменско и в тях си наливам вода. Потвърдих и му казах, че в един друг извор наблизо тече Загорка. Човекът отвърна, че предпочита Шуменско. Чакам тениската от Загорка, за да заприличам съвсем на пияница.😂

# 772
  • Дупница
И аз в Милка бях регистрирала семейството ми,но само като моя номер има ,нямам смс,та може и да не съм аз.. Grinning По принцип вярвах ,че съм карък,ама сега се убедих Grinning

Колкото до играта дето казват,че не е спечелила Христинка ,а някоя с нейното име се чудя дали не са се объркали,защото аз не намирам никой с подобно име като нейното.Дори аз я тагнах под коментара с печелившите,че те  не си бяха направили труда да тагнат хората.

Сега пак проверих и са сложили линкове към някои от профилите.И наистина си печели тя,та сигурно нещо са се объркали по-рано. Честито отново Grinning
Благодаря. Бях на почивка и ми е трудно да пиша на таблета. Изпратих гърба на личната карта и казаха,че съм аз.

# 773
  • София
Скрит текст:
И аз в Милка бях регистрирала семейството ми,но само като моя номер има ,нямам смс,та може и да не съм аз.. Grinning По принцип вярвах ,че съм карък,ама сега се убедих Grinning

Колкото до играта дето казват,че не е спечелила Христинка ,а някоя с нейното име се чудя дали не са се объркали,защото аз не намирам никой с подобно име като нейното.Дори аз я тагнах под коментара с печелившите,че те  не си бяха направили труда да тагнат хората.

Сега пак проверих и са сложили линкове към някои от профилите.И наистина си печели тя,та сигурно нещо са се объркали по-рано. Честито отново Grinning
Благодаря. Бях на почивка и ми е трудно да пиша на таблета. Изпратих гърба на личната карта и казаха,че съм аз.

Помня преди време 7-8 години имаше измамници които следяха във ФБ кой печели и си правеха профили с името и снимката на печелившия даваха данни за доставка с техен  адрес и телефон и си обираха даже и големи награди докато един мъж се беше заинатил че не друг, а той си е спечлил нещо от рода на скейтборд и си беше пращал личната карта и като питали другия профил със същото име да си прати личната карта не я пратили.
Куриерите не искали лична карта като звъннат на телефона слизай и даваха наградата на който е слязъл.
А от ФБ не тагваха профила от който е спечелено, само пишеха име.

Скрит текст:
А пък в Пощата където ходя една жена на около 30 години беше вдигнала панаир, че и дали пратката на Орифлем на друга жена с нейното име нещо Иванка Василева и после писала в Орифлейм да й ги изпращат с наложен платеж

# 774
“Изпратих гърба на личната карта и казаха,че съм аз.”
Какво????
Това каква практика е????
И какво спечели толкова,за да си пращаш данните???

# 775
  • София
Бях спряла да пиша тук, защото нищо не печелих тази година, но ви четях и играх. Днес ни се падна 50 лв в Метро. Дано се отприщи късметът и да завалят сега наградите. Искат сметка от минимум 150 лв, за да може да се използват тези 50 лв и важи за периода 1-31 октомври.

# 776
  • София
И мен и съпруга ми ни няма в Милка,както винаги.
Но съм с торта от ФБ,от ИГ билети за концерти,за кино,парфюм,ръчно изработени красоти,количка от Шел за малкия,буркан сладко за мен,ваучер за сладки работи от играта на Doma-доволно тази седмица.Също и ваучер за Озон си спечелих,който комбинирах с други два( пак от игри) и най-после си взех нова хлебопекарна Tefal.
От Фейри днес ми отговориха на въпроса за обектите с линк да чета правилата,които прочетох преди да пиша...и доста ненавременен отговор

# 777
  • Дупница
“Изпратих гърба на личната карта и казаха,че съм аз.”
Какво????
Това каква практика е????
И какво спечели толкова,за да си пращаш данните???
Въпросът е принципен. Няма значение каква е наградата.

# 778
В инмедио МОЛ София има промоутър на Дънхил - за 1 кутия дава запалка, за 2 дава трета кутия.

# 779
Подарявам купони за Lidl, ако някои иска от тях да пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт