Звездни компромати - Септември'22

• 311 117
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 590
Тази Бритни все повече се убеждавам, че добре си беше под попечителството на баща си, жената си има някакви психични отклонения и изобщо не ми се струва на център. През ден да качваш клипчета как се кълчиш и танцуваш гола или с тези изказвания за този и онзи, а имаше и едно изказване към децата й, от което изобщо нищо не й се разбираше, сякаш го беше написал някой тотално сбъркан…

# 1 591
  • Glasgow
Понеже 13 години била мълчала и сега искала да може да си казва каквото мисли ....то хубаво ,ама и цедка е нужна.

# 1 592
Точно пък за килограми и фигура, сякаш няма реална преценка за себе си.
Той и Кание имаше доста изцепки.
Спрат ли си медикаментите и стават емоционално нестабилни.
Новият съпруг на Бритни, ако я обича истински трябва да настоява да си ги пие редовно. Има и други, които не те правят на парцал, като Лития.

# 1 593
  • София
И аз идвах с Бриджит Фонда, но не намерих информация да се е случило нещо, след като се е "пенсионирала' от актьорството през 2003. Чак не мога да повярвам, че е тя.

# 1 594
Понеже 13 години била мълчала и сега искала да може да си казва каквото мисли ....то хубаво ,ама и цедка е нужна.
Според мен от наркотици ли или някакви други субстанции, акъла им съвсем изчезва/се изпържва на един етап..

# 1 595
Тоя Карен на Златка е пълен маймун Grinning. Но то и тя е на тоя акъл, та явно са се намерили. И защо пък не. Тя си гледа детето, не е като тая шматка Гани - оттам нататък да правят каквото си искат.

# 1 596
Попадна ми някъде, че Благой ще бъде в Търси се тази седмица.
Сигурно си е мислел, че концепцията на Търси се, е да му намерят нова съпруга 🙈

# 1 597
Ванко 1 със сина си...
Скрит текст:
Още недоумявам как той, Арабаджиеви, Баневи и още знайни и незнайни са на свобода и сред охолство?
Какъв син?Ванко нямаше ли три дъщери ?

# 1 598
А бившата половинка на Сашо Кадиев не беше ли танцьорка - или? Никак не прилича на такава.

# 1 599
  • София
И аз идвах с Бриджит Фонда, но не намерих информация да се е случило нещо, след като се е "пенсионирала' от актьорството през 2003. Чак не мога да повярвам, че е тя.
Претърпяла е сериозна катастрофа и вероятно след уплахата се появява някакъв здравословен проблем свързан с напълняване. Мисля, че беше подобна ситуацията при Герасим Георгиев - Геро

# 1 600
Хикселката. Деколте, тамън за училищен двор.
Скрит текст:
Малиий, всичките ще ги накърми... Не го разбирам това слагане на тезгяха - човек и да не иска погледа му се забива там! Крайно неподходящо облекло за първи учебен ден, дори и от телевизора ми преливат....

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 11:51 от Бела

# 1 601
Малко първолаци

Малкият Джаферович

Детето на Иван и Ирина-стрина

На Биляна Гавазова

На Саше мама

И порасналата щерка на Коцето. Чудя се, как ли приема писанията за баща си в нета?

# 1 602
Много са хубави всичките.

# 1 603
  • Glasgow
Много хубави дечица. Това на Гавазова какво изписано, пупу 🥰

# 1 604

Общи условия

Активация на акаунт