Звездни компромати - Септември'22

• 310 536
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 280
Бийбъровица много обича да ходи с такива сака 2-3 номера по-големи.
На Хайди Клум безумния бретон също не и стои добре.

# 2 281
Не знам как да го напиша, че да не ме изтрият, ама тази Амал малко наподобява 🐫. Хич не ми харесва в лице. Има някакъв чар, ама все си мислих, че Джордж Клуни трябва да е с по-красива жена... Обаче пък той беше казвал, че тя е най-умния човек, във всяка стая, в която влезе
Клуни се е находил с хубави жени. Накрая си избра жена с ум, характер и професия.
Да не забравяме, че ние гледаме едни неподвижни късчета от живота. Амал може да е толкова завладяваща на живо, че човек да престане да забелязва индивидуалните несъвършенства.

# 2 282
  • София
Риана
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Зои Кравиц
Скрит текст:
сестри Хадид
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Даниел Крейг
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Хилария и Алек Б.
Скрит текст:
Шер
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:

# 2 283
Не знам как да го напиша, че да не ме изтрият, ама тази Амал малко наподобява 🐫. Хич не ми харесва в лице. Има някакъв чар, ама все си мислих, че Джордж Клуни трябва да е с по-красива жена... Обаче пък той беше казвал, че тя е най-умния човек, във всяка стая, в която влезе
Клуни се е находил с хубави жени. Накрая си избра жена с ум, характер и професия.
Да не забравяме, че ние гледаме едни неподвижни късчета от живота. Амал може да е толкова завладяваща на живо, че човек да престане да забелязва индивидуалните несъвършенства.
Като не е красива, да я нахвали колко е умна ли? Нека хората в стаята преценят това…

# 2 284
Але Амброзио остарява по подобен на Синди Крауфорд начин.

# 2 285
  • Пловдив
Джейми Лий Къртис ми е любимка! Сладурка е и много красиво остарява Simple Smile

Кейти Холмс откога има обеца на носа?

# 2 286
На мен Амал ми е много красива и стилна и има прекрасна и завладяваща енергия. Колко сме различни хората..

# 2 287
  • Glasgow
Нали хората от на Амал общността пък не бяха доволни от този брак, че не е за нея актьор , трябва някой от нейния ранг.

# 2 288
Приличаше на PR брак, ама хората си направиха дечица и изглежда, сякаш си живеят много добре. Няма скандали, изневери, Клуни не стана политик, както се предполагаше. Ще се окаже любов накрая 😁! Амал ми идва малко слабичка, и леко зъбата, но да кажа, че е грозна - неее...Толкова е елегантна и стилна!

# 2 289
Нали хората от на Амал общността пък не бяха доволни от този брак, че не е за нея актьор , трябва някой от нейния ранг.

Спрягаха го за кандидат президент на демократите, може пък да се сбъднат амбициите на семейството ѝ.

# 2 290
Според Дейли Мейл, Джони Деп е в сериозна връзка с известната английска адвокатка Джоел Рич. Тя беше в екипа му, който го защитаваше в делото срещу "Слънцето" през 2020г. И макар че тя не беше негов адвокат в делото тази година срещу Хърд, го придружаваше всеки ден в съда. Тогава медиите го свързваха с Камил Васкес, преди тя да отрече слуховете. Джоел е на 37 години и има две деца. От около година не живее със съпруга си и разводът им е на финалната права. Засега няма официално потвърждение или отричане на слуховете.
Нищо чудно АКО клюките се окажат истина, двамата да станат новите Джордж и Амал Клуни.😉
Скрит текст:

# 2 291
Много ми харесва Амал. Има чар и определено е запомняща се.
Направо е глътка свеж въздух покрай всички клонинги.

# 2 292
  • Glasgow
И аз го четох това в дейлито, но някак си не ми стоят като двойка. то не че бившият мъж много ѝ подхожда,де, един ошмулен беше на снимката

# 2 293
Джони Деп да не бъка работата с удоволствието. Нашият футболист Мартин Петров се сгаджоса със жената,която му беше финансов консултант. Но после тя го завлече с няколко милиона долара.

# 2 294
  • софия
Ким К
Скрит текст:

Баз Лурман и гости на рождения му ден. Една от снимките на спътницата на Безос е "веднъж" Grinning тази жена все едно се подготвя за участие в състезание по женски културизъм.
Скрит текст:

Грейсън Чанс, който е станал известен с това, че е пял Гага в "Папараци" и Елън ДеДженерис е взела под крилото си, за да развива кариерата му, казал, че никога не е срещал друг "толкова манипулативен, егоцентричен и  опортюнистичен като нея".  Доста кофти човек е тази Елън. Чудя се как толкова години има партньор. А шоуто ѝ ме кефеше.
Скрит текст:

Аз съм от харесващите Амал. Има стил, има осанка, собствена професия и живот, без да е постоянна част от Клуни. Красотата е индивидуално възприятие и не е само красиви черти, а за да живееш с някого тя е нещото, което първо спираш да забелязваш.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 10:42 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт