Звездни компромати - Септември'22

• 310 712
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Glasgow
Анджелина е посетила най засегнатите от наводнения райони в Пакистан (там бяха ужасяващи и много хора загубиха живота си). Из техните медии коментират, че звезда от нейната величина може да се вдигне и отиде, а "тяхната" Малала (беше спомената тук в женската мартенска тема редом с жени, оставили следи в историята) не споменава нищо и само се снима с Приянка.  Това е трето посещение на Джоли,ходила е веднъж след тежко земетресение и веднъж при предходни наводнения
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 09:27 от Jokerr

# 2 371
Не знаех, че Leona Lewis е родила
Скрит текст:

# 2 372
Дългокосият Бронсън е копие на Васко Гюров.

# 2 373
  • Sofia
Хари Стайлс и Оливия на ресторант с приятели след края на концертите му

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 08:30 от NBM

# 2 374
  • Glasgow
Spoiler с тези  скоби [ ] в началото  и с тези в края [/]

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 09:51 от Jokerr

# 2 375
Олеле, какъв роман от доктор Щонова.
Много пренавита пружина е за мен, в комбинация и антипатична….. а и грозновата.
Изобщо не мога да я гледам, веднага сменям предаването, когато я засека.

Нали знаете, има едни хора, дето нищо не са ти направили,,,, и пак са ти неприятни! Е, случая е такъв.

# 2 376
Олеле, какъв роман от доктор Щонова.
Много пренавита пружина е за мен, в комбинация и антипатична….. а и грозновата.
Изобщо не мога да я гледам, веднага сменям предаването, когато я засека.

Нали знаете, има едни хора, дето нищо не са ти направили,,,, и пак са ти неприятни! Е, случая е такъв.
Д-р Щонова започва 23 сезон

Снимка

Скрит текст:

Отдаденост

Чета официалното прессъобщение на bTV, разпространено днес до медиите.
Току що го виждам, публикувано е преди няколко часа.
И да си призная… много се развълнувах.
Поемам дъх с кротко изумление и тиха благодарност.
Приглаждам спомени и откривам как...
Започвам 23-ти пореден телевизионен сезон.
На 7 октомври 2000 година беше първият ми телевизионен ефир. Тогава, за първи път в България, положих основите на т. нар. научно базирана здравна журналистика.

Всичко през тези 23 години ми е скъпо.
Яката дисциплина… и болките, и битките, сълзите, стрелите, измамната наивност, безсъниците дни наред, грешките ми, градивната критика, както и капризите на част от хората по пътя.

Странните вкусове и настроения на нашето време могат с лекота да разрушават неща, посветени на върховния смисъл, на здравето и духовността.
Да, може би медиите не са образователна институция, но все пак според мен те възпитават и вкус.

Никога не предадох мисията си и чистотата, с която преди две декади започнах.
И съм неизказано щастлива от това, че не правя нещо, което е част от цивилизационната умора, пошлост и цинизма на времето, в което всички живеем.
Никога няма да предам мечата си.
Онази първоначалната, чистата, с която започнах!

23 години любов и дисциплина.
Толкова много и различни ситуации, хора, съдби.
Срещах елементали / неодушевени същества /, нимфи, дриади, елфи, гноми, феи, очи пълни с истории, разказвах за надежда и дух, надмогвал страдания всякакви.

Интервюирах Нобелови лауреати, световноизвестни лекари и всеотдайни доктори от Девин.

Срещах професори в големи болници без грам душа и лекари, от планински села, пълни с емпатия.

Кацах от Лос Анджелис и отивах директно в ефир. Кацах от Мелбърн и пак отивах в ефир.

Бях бременна в 8-ми месец и излъчвах от операционната.
Загубих едното си близначе в четвъртия месец, избягах от болницата и пак седнах в студиото, защото бях обещала на зрителите предаване - в неделя с Неделя.

Била съм очарована и разочарована, допускала съм грешки, предавали са ме.
Водила съм всякак - щастлива, тъжна, недоспала, с температура, вдъхновена, гладна, но най-вече - призвана да разкажа.

И винаги нетърпелива, че имам да споделя нещо много ценно.
А това много ценното е – знание.
Вяра. Познание. Осъзнаване.
И никога за тези 23 години не съм отсъствала от ефир.

Винаги на пост.
Без дубльор в каскадите.
Благодаря ти за това, Господи.

Би следвало да имаме ум и култура на отдаденост към здравна грамотност, нали?
Отвъд всичките жълтини и чудовищната разюзданост на нрави, мераци, хора, послания, преждевременна смъртност... винаги ме е боляло, че не се внася повече информация и порядък в себепознанието, в шанса и отговорността да имаме здраве и качествен, смислен живот.

Това отрицателно чудо - да се разболяваме сами с болести по типа "направи си сам", да се похабяваме в дребнавост и да живеем с 10% от потенциала си - не може да се съзерцава просто ей така.

Ние сме виновни за доброто, което не вършим...!

И затова си мисля, че след като слушаш, гледаш или четеш, каквото и да е, важно и най-вече здравословно би било, след това да станеш още по-добър, още по-хармоничен.
Да се почувстваш по-окрилен и осъзнат.
А не по-зъл, объркан и разпаднат.

Благодаря на моето семейство.
Благодаря на всички, които бяха с мен през годините и по пътя.
Благодаря на Медицински университет - Пловдив, на Медицински университет - София, където защитих моето PhD.

Благодаря на bTV за това, че съхрани “Духът на здравето” в ефира си.
И за това, че сега започваме в нов формат, като самостоятелно здравно предаване.
Намирам това за прекрасно!
Излитаме... много скоро.
Благодаря!

В неделя с Неделя и “Светът на здравето”.
9 октомври
11:30 / bTV
Пуснах сълза …
Истинска героиня … стези словоизлияния ми напомни за стрина.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 10:05 от rady_plovdiv

# 2 377
Щонова не съм я гледала, но изчетох това, което е написала с много силна емоция.
Много ми хареса, защото е права и красноречива. Малко хора се изразяват добре и на място.

# 2 378
  • Glasgow
Аз не мога да си я избия от главата гола по кънки, посрещаща мъжа си (някой беше поствал тук историята Simple Smile  )

# 2 379
Вчера във Франция е починала актрисата от аватара ми - Луиз Флечър. Носителка на Оскар за ролята си на злата медицинска сестра Рачед от филма *Полет над кукувичето гнездо*.
Скрит текст:

# 2 380
Неделя ми е дразнеща - твърде подробна и прекалено възвешина ми идва, не мога нито да я "доизлушам" от тв, нито да я дочета в поста... Тя чорбата дори да е вкусна, като е пресолена, не става за ядене...

# 2 381
Вчера във Франция е починала актрисата от аватара ми - Луиз Флечър. Носителка на Оскар за ролята си на злата медицинска сестра Рачед от филма *Полет над кукувичето гнездо*.
Скрит текст:
Един от най-добрите филми правени някога. И тя, и Джак Никълсън бяха изключителни в ролите си. Да почива в мир!

# 2 382
Неделя ми е дразнеща - твърде подробна и прекалено възвешина ми идва, не мога нито да я "доизлушам" от тв, нито да я дочета в поста... Тя чорбата дори да е вкусна, като е пресолена, не става за ядене...

Чудех се точно какво ме дразни, умна, начетена, добре изглеждаща жена, а не се търпи... По-самодоволна и самоизтъкваща се е дори от Тоци, а това е доста трудно за постигане. Начетен и образован не значи интелигентен.

# 2 383
Мики Рурк с бг дама, с която май се снимат заедно във филм.

# 2 384
Неделя ми е комбинация между Стрина и Тоци.
Гледала съм няколко предавания и си бяха явна реклама на турски клиники.
Патосът й ми идва в повече. Но бабите на село са влюбени в нея.

Общи условия

Активация на акаунт