Звездни компромати - Септември'22

• 310 565
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 385
Олеле, какъв роман от доктор Щонова.
Много пренавита пружина е за мен, в комбинация и антипатична….. а и грозновата.
Изобщо не мога да я гледам, веднага сменям предаването, когато я засека.

Нали знаете, има едни хора, дето нищо не са ти направили,,,, и пак са ти неприятни! Е, случая е такъв.
У мен буди същите чувства. За съжаление темите й са често полезни и интересни и трябва да се насилвам да гледам и нея.

# 2 386
Това по микрофона червило ли е?
Скрит текст:
Райна за сметка на проклетия характер има едно от по-хубавите тела в тези среди.Сочна и женствена
Скрит текст:

# 2 387
Момичета, възхищавам се на търпението ви да прочетете целия чаршаф на Щонова, но защо не го слагате в скрит текст, за да не скролвам?
Сутринта по Нова видях Зуека, абсолютен дедо е станал за 1 година. А Деси Банова вече на английски интервюира гостите си Laughing
П.С.
Райнето си е баш на място - Наше село Satisfied

# 2 388
За мен ще е много чудно, ако Райна си остане стара мома. (Не ме почвайте сега, че нямало стари моми, имам предвид да не се омъжи и да не си роди дете). Точно защото е апетитна и има доста кандидати, явно все кусури им намира, знам ли.

# 2 389
Мики Рурк много е погрознял.
Хаха, с тези снимки на Тоци преди лягане, направо ги сънувах. Тати Бати много усмихнат и приятен, Тоци-наклепана с гримове, а Ив-много мъничък, даже го погалих по бузката.😆😆😆

# 2 390
Красива жена е тая Райна, но изглежда сприхава и незадоволена. Ама не от готиното “сприхава” тип “люта македонка”, ами от типа “зла свекърва”.

# 2 391
Ох, аз имамедна приятелка, баш зла свекърва Joy много точно го каза за Райна.

# 2 392
  • Rock & Roll feeling ...
Малко нефотошопнати снимки в близък кадър на накои звезди от фестивала във Венеция:

Оливия Уайлд:
Скрит текст:

Ирина Шайк:
Скрит текст:

Кейт Бланшет:
Скрит текст:

Тимъти Шаламе:
Скрит текст:

Алесандра Амброзио:
Скрит текст:

Ема Чембърлайн:
Скрит текст:

Хари Стайлс:
Скрит текст:

Сидни Суини:
Скрит текст:

Флорънс Пю:
Скрит текст:

Дали няма фотошоп, за да ги застарят?! Някои са брутално различни... И все пак имат фон дьо тен , хич ли не е покривен? Не знам, чак не ми се вярва това да са реално те, ако са... брутална разлика с масовите снимки.

# 2 393
Това по микрофона червило ли е?
Скрит текст:
Райна за сметка на проклетия характер има едно от по-хубавите тела в тези среди.Сочна и женствена
Скрит текст:
Много ми в красива Райна. За липсата на постоянна връзка,според мен е въпрос на късмет. Колкото и да е чешит по характер, Тоци да не е по-добра примерно.
Д-р Щонова ми е дразнител,както казах. Радвам се, че не съм само аз, защото в нета само суперлативи гледам. Поддържана жена е, симпатична,но и тя големи правежи. Постоянно акцентира, че е невролог, а на практика не работи по специалността и само предаванията си води. Защо трябва да се лъже за тези неща? Нещо като юристката Тоца.

# 2 394
Ама у Тоци я няма тази проклетия и киселост на Райна. За сравняване по красота не говоря Grinning.

# 2 395
Ама у Тоци я няма тази проклетия и киселост на Райна. За сравняване по красота не говоря Grinning.
Но е яко въртоглава и досадна, плюс гротеска на външен вид,но пък била много добра в някои неща, както сама се хвалеше преди време. Може би и това има значение. Simple Smile

# 2 396
Ирина Шейк
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:

Джордж и Амал Клуни
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

Аманда Сайфред
Скрит текст:

Хилъри Дъф и съпруг
Скрит текст:

Барбара Палвин и Дилън Спраус
Скрит текст:

Дева Касел
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Нина и гадже
Скрит текст:

Арън Тейлър-Джонсън
Скрит текст:

Елизабет Хърли
Скрит текст:

# 2 397
  • Glasgow
Лили Джеймс колкото я харесвах преди напоследък ми е много ...като Тита една такава, дрехи, рокли с пристегнато деколте. Май откак се беше забъркала с актьора от Аферата, женен с 4 5 деца и лъгаха и мазаха после не ме кефи.

# 2 398
  • София
Ирина какви страхотни крака вади …

# 2 399
Барбара Палвин е нежно и красиво дете. Тоя Дилън със жълтото долнище не ме кефи.

Дева Касел с това пълно подражание на Моника няма да й се получи.

Общи условия

Активация на акаунт