Звездни компромати - Септември'22

• 310 553
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 400
Дева Касел започва да писва с това вечно отвеяно изражение. Все едно няма живец в нея.

# 2 401
Барбара Палвин е разкошна 😍😍😍

# 2 402
Добре де, а от къде тази категоричност за гадния характер на Райна?
Хубава е, супер телце има, това ясно. Обаче защо я определяте като зла свекърва? 🤔 Вярно, че всеки си е "башка луд", т.е. луд по свое му, но ми стана интересно за нея специално 😊

# 2 403
Най-вероятно се изхожда от нагледното, че един муж не е завъртяла дълготрайно.

# 2 404
  • София
С Константин си бяха бая дълготрайно, чудех се как я търпи, сега се чудя тя как го е търпяла.

# 2 405
Райна е красавица и евала, че не залитна да се клонира и прекроява и тя.
Изглежда ми и наясно със себе си и с твърд характер, което обяснява защо не показва често мъж -  вероятно е придирчива и явно финансовата красота не й е най-важният критерий.
Единствено към стила й имам забележки, ако го промени към по-стилен, ще си вдигне класата и може да намери достоен.

# 2 406
За Райна и аз мисля, че не се търпи. Съдя за това от Биг брадър, аз и 5 минути не мога да изтърпя да съжителствам с това мрънкало. Отделно наистина има много селско излъчване, не мога да си обясня защо. Ирина Шейк е много красива и със супер крака.

# 2 407
Е, това, че не е завъртяла мъж не значи, че е непременно зла 😄 Мария като като превъртя оборотомера, та е света вода ненапита тогава...
От ББ малко помня, но човек, когато е влюбен и се чувства пренебрегнат е склонен да избухва и да се цупи за глупости. Трудно се постига умението да владееш сам себе си. Тя си е по-първична, но чак такъв зъл цербер,  за какъвто е набедена, някак не ми се вярва да е 🤨

# 2 408
  • София
Любими са ми двойките тип Райна § Константин. Тя откровена и пряма, той подмолно и гадно парче, но усмихнат и приветлив. Като ги гледаш отстрани, виждаш чаровен мъж и зла вещица. В реалност нещата са точно наопаки, ама трябва проницателност и време да се проумеят. В този смисъл, жена, живяла с подобен тип, доста пробира впоследствие, та не се изненадвам, че Райна си кара (не)придружена, както тя го разбира. Кандидати и след 10 години няма да й липсват.

# 2 409
Не подценявайте и последствията, които оставят мъже като Константин у жени тип Райна. Съгласна съм с Вас, навярно е труден характер доста, но ми изглежда почтена и раздаваща се в отношенията жена. В този смисъл, да си с мъж, когото обичаш, а хойка редовно, да лъжеш и него, и себе си, защото знаеш, че имаш принципни, яко ти прецаква психиката.
Не я намирам Райна за лоша, пожелавам й да е истински щастлива- с или без деца както тя го разбира, но с мъж, който я уважава достатъчно, за да не поглежда друга. Заслужава го.
Константин обаче предан  и всеотдаен партньор не заслужава, но ние не сме Господ.

# 2 410
Фен съм на тениса.
Обаче : само на мен ли ми идват в повече сълзите и трогателните видеа от мача на Федерер снощи? В крайна сметка не е покойник.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 19:20 от Анонимен

# 2 411
  • Sofia
Аз ревах пред телевизора, ако бях там леле..
Той си е емоционален и често е плакал след големи победи.. А за останалите - част от тях ги чака същото скоро, та може би донякъде виждат и себе си. Една епоха си отиде, много ще ми липсва неговия елегантен, интелигентен тенис Sad

# 2 412
Райна може да е чешит, но не мисля, че характера ѝ е причината да не задържи мъж.
Според мен, тя така и не преодоля Константин и заради това не създаде семейство до сега.

# 2 413
И на Есмер не ѝ върви.

Скрит текст:
Есмер непрекъснато качваше снимки с боксьора, но днес те са изтрити

Есмер Омерова се е разделила с боксьора, на който сина на Джизъса Елай викаше татко, пише  хотарена.

Татарката, която след безброй операции заприлича на идола си Анджелина Джоли, е изтрила всички снимки с Макс Давидов, който не е до нея и на 30-ия рожден ден, празнуван през лятото. Двамата с Макс дори стигнаха до брак в локдауна при коронакризата и Омерова взе негова фамилия, но явно не са успели да живеят заедно. Есмер сама е признавала, че има сериозно хранително разстройство и с нея се живее трудно.

# 2 414
Райна може да е чешит, но не мисля, че характера ѝ е причината да не задържи мъж.
Според мен, тя така и не преодоля Константин и заради това не създаде семейство до сега.

Аз също мисля, че тя не преодоля Коцето. Той си е от тези тип готин квартален красавец, които са неустоими за много жени. Създава забавна атмосфера около себе си, държи се мило с всички. Дори да искаш да му се разсърдиш, някак не можеш.

Общи условия

Активация на акаунт