Звездни компромати - Септември'22

• 310 492
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 550
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък не разбирам. Дори да са провели 1 курс с тези инжекции и да са отслабнали, защо продължават с тях? Не могат ли някак да задържат теглото? Все пак достатъчно пари имат да си изградят някакъв здравословен режим за хранене, щом могат да хвърлят парите за инжекции.
Щото с пари не могат да си купят воля.

# 2 551
Mads Mikkelsen за добър понеделник Simple Smile
Скрит текст:

# 2 552
Ау,Макс!

# 2 553
  • Sofia
Може да са с ИР или диабет 🤔

# 2 554
  • софия
Явно нещо пандемия има.

# 2 555
Mads Mikkelsen още малко....

Скрит текст:

Определено с възрастта се е разхубавявал! Heart Eyes

# 2 556
И аз не вярвам на мъжа на тази Мариела. Още повече не чух тя да е споменавала нещо лично, да го е обиждала или нагрубявала в ефир. Май само каза, че пътищата им са се разделили и са имали в поледствие големи различия. Още повече децата са й големи и разбират. Винаги могат да предпочетат да останат с бащата, ако е толкова добър, а майката лоша  Wink
А той веднага вади "кирливите ризи", много гадно поведение.
Пък и тя ми изглежда толкова скромна и чувствителна, и съм сигурна, че трудно го преживява. По-склонна съм да вярвам на нея.

# 2 557
  • Glasgow
https://youtu.be/A9PrN4aqI60
И от мен един Мадс, често си го пускам за мотивация. И филмът е много хубав.

# 2 558
Не, това не е Найлона, а снахата на А. Доган

# 2 559
Ненчо Балабанов минал в отбора на женените / за втори път/.

# 2 560
Честито да му е!

# 2 561
Тези инжекции вече са ми мерило за нечия умствена дейност. Само като ми заговори някоя за тях и вече си слагам една отметка наум.

# 2 562
  • София
Ненчо Балабанов минал в отбора на женените / за втори път/.
Готина е булката, него не мога да го дишам. А изскача отвсякъде и в детските канали няма спасение. 😂https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12626364

# 2 563
Много ми е интересно защо Дженифър Гарнър се облича като лелка. Красива жена, изиграла Електра и други фатални красавици.... Според мен е търсен ефект, за да дава пример на децата си и да не се фокусират върху външния си вид. Плюс това баща й мисля, че е някакъв свещеник/пастор в тяхната църква. Сигурно и това оказва влияние. Иначе в Инстаграм непрекъснато поства някакви смешни видеа или как готви. Беше публикувала едно стори : " До всички, които в гимназията ми казваха - Не се променяй, stay cool - ще бъдете много разочаровани"
Мисля, че точно поради религиозни причини. Бях я гледала в един филм преди време, в който ставаше въпрос за вярата в Господ и малко ми се стори като да става дума за евангелисти или нещо подобно. Личеше си, че е евтина продукция и реших, че вероятно се е съгласила да участва, защото изповядва тази именно религия. А сега щом казваш, че баща й бил пастор, ми се навръзват нещата.

# 2 564
Биометова. Не разбирам защо събира симпатии тук, естествена била - щом настоявате.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт