Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 022
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Euskal Herria
И аз ви черпя

Този път ги направих като нормални кифли. Иначе обикновено са ми дребни, идеални за мезе към биричка Simple Smile.

Дано скоро се успокоят страстите.

# 1 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
урааааа, на 84 страница сме.
да видим за колко дълго Wink

# 1 232
  • Пловдив
То хубу, ам поне да ни светнат що и с какво сме обидили таз височайша особа??? Не ни ли дължи някой обяснение? И с какъв довод точно се докладва...?

# 1 233
Пак ли не слушкате?

# 1 234
Аз не слушкам, ама папкам и спинкам.

# 1 235
  • София
И аз папкам, но не спинкам, а така ми се ще.Фил, изгледах Сандмен. Не е лош, но напоследък всички са ми недовършени. Сега догледах Дяволът в Охайо. Не е лош и той, с актрисата от Бонс.

# 1 236
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бонанза Бачорски е във вихъра си. И продължава. Да вземем да питаме в модераторската, защо продължават да търкат. Нали смисъла за преместването беше, да си тече спама и да не се месят?
Ще ми пошъпнеш ли на лично какво става?

# 1 237

Ъъъ...ма папкам. Аман. Кат прахосмукачка съм.
И не само аз. Благоверният току-що реши, че не е много възпитателно Джони да има цяла опаковка ягоди. Ми ок, аз съм се предала. Вече и другите вдигнаха ръце и крАцЕ.

Детето изяде ягодите. Всички сме недоволни, единомислие Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 1 238
Аз най-добре да не коментирам, и явно и да не споделям нищо повече. Та, по едно капучино от мен.

# 1 239
Папкайте, папкайте...

Ох, съвет ше искам - у баба е пълно с т.н губери, халища, китеници - все едно и също значат. Та за спални, та бели, та червени, та за ъглови дивани, та шарени... айде сега предложения за какво друго мога да ги ползвам, щото аз тва нещо на леглата няма да сложа, та да ми се налага всяка сутрин да го постилам и всяка вечер даго махам...

# 1 240
Дано да е безкофеиново капучиното, че иначе има опасност Хорейшо да се превъзбуди.

# 1 241
  • Euskal Herria
Мързелче, вместо килим? Simple Smile
Ти остави китениците, ами покажи новата прическа.

# 1 242
Папкайте, папкайте...

Ох, съвет ше искам - у баба е пълно с т.н губери, халища, китеници - все едно и също значат. Та за спални, та бели, та червени, та за ъглови дивани, та шарени... айде сега предложения за какво друго мога да ги ползвам, щото аз тва нещо на леглата няма да сложа, та да ми се налага всяка сутрин да го постилам и всяка вечер даго махам...

На пода за килими? Ще трябва обаче и подложка да не се плъзгат.

Хич не чакам аз обяснения вече защо се трие. Толкова не сме заслужили явно.

# 1 243
Той достатъчно се превъзбуди снощи по тъмни доби ...

# 1 244
И тоя китеник с косми, дълги по един пръст, как се чисти после ... с прахосмукачка ли, от терасата ли се изтупва... пък ако се омаже с нещо... оф...

За прическата сега отиваме

Общи условия

Активация на акаунт