Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 009
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 245
Ма как ще ядете без мен?! Без такива, ще замоля.

Губерите освен на пода като килим, другаде не бих сложила. Харесват ми да ги гледам, но не и да ги използвам. Свеки преди време изхвърли няколко. Няма да ви казвам МУ каква драма сътвори Head Band

Вчера забравих да честитя на Уинд префасонирания коридор и да я поздравя  за резултата. Много ми хареса! Да запея и аз в общия хор за червен акцент.

Ще дойда пак после, като се сетя какво още съм забравила да кажа и отбележа.

# 1 246
Скрит текст:
Папкайте, папкайте...

Ох, съвет ше искам - у баба е пълно с т.н губери, халища, китеници - все едно и също значат. Та за спални, та бели, та червени, та за ъглови дивани, та шарени... айде сега предложения за какво друго мога да ги ползвам, щото аз тва нещо на леглата няма да сложа, та да ми се налага всяка сутрин да го постилам и всяка вечер даго махам...

На пода за килими? Ще трябва обаче и подложка да не се плъзгат.

Хич не чакам аз обяснения вече защо се трие. Толкова не сме заслужили явно.
Двойно лепяща тиксо по края 😁
Еййй,тоя домашен бройлер много жилав 🙄

# 1 247
  • France
И аз папкам, но не спинкам, а така ми се ще.Фил, изгледах Сандмен. Не е лош, но напоследък всички са ми недовършени. Сега догледах Дяволът в Охайо. Не е лош и той, с актрисата от Бонс.
И при мен е така. Уж имат всички компоненти за хубав сериал, но не, нещо им липсва. И все към сапунена опера бият. Хмх, абе, правиш нещо по книга, опитай се да ù хванеш атмосферата. Пак вкарвай глупости за широката публика, но не подменяй днк-ато. Например за успешни ги броя "Добри поличби" и първи сезон на "Американски богове".

# 1 248
Никак не препоръчвам за килим. Това нещо няма изчистване от набити в него прах, косми и трохи.

# 1 249
  • USA
Папкам, спинкам, слушкам, ама основно първото.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:38 от SkyBlue

# 1 250
Е, тя Sandman изобщо не е лесна за филмиране Simple Smile поне материал за сезони имат.
Бива иначе, ама само толкова.

# 1 251
  • France
За това и си мисля, че с Пратчет въобще не се и захващат. И малкото филмирано е провал.

# 1 252
И аз ще се оплача, че като цъкна на "нови отговори", ме праща на последния нов отговор и така изпускам всички предишни.

# 1 253
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не бееее, тоя отговор, дето ти е бил в съобщението вече го няма.
затова те праща на последния.
а тия преди него нямат значение, и без това скоро ще отлетят. Wink

# 1 254
Пхахах,Добре 🤣🤣🤣

# 1 255
Ъ? ОбъркАх се. Simple Smile

# 1 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дОбри е невинна!

# 1 257
Ти само се объркА,а на мен ми е вече шизофренично 🥴🥴🥴

# 1 258
Ми те изчезват със скоростта на светлината отговорите, та няма как да ти ги покаже, Уиш Joy

Само не разбирам някой седи и докладва или има назначен щатен модератор тия дни в темата.

# 1 259
Още ли се три, бре? Малей, кой настъпихме толкоз?
Аман от докладвача. Дано е доволен.

Много харесвам старите китеници за килим, ама поддръжката....

Сега, у нас се влачиха амнаесе майсторЕ. Кой направи налягането на водата в кухнята, м? Майстор Сирос. Сега ще сервирам сметката на МН.

Ай сега докладвай, докладвачо. Само постовете с манджа не закачайте, че ще късаме ризи

Общи условия

Активация на акаунт