Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 998
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 260
Оф, Добри, събирам сили да ходя да правя гнезда, ама нещо много конструирани ми де струват и не ми захваща Simple Smile

# 1 261
Направи тез гнезда на руло и айде. ГотоУ.
Дойдох на тръстиката. Искам да си отивам 🤣

# 1 262
И аз кюфтета правих ,но от пилешка кайма и зеленчуци! Беболина изяде две 😁!
Кисела ми се струва и все си мисля,че се разболява май!

# 1 263
Не знам, не знам, явно и тази тема е спамо-чат, но някои теми са по-спамо-чат от другите. Не може да се спами ей така безотговорно. Трябва да се спами правоверно и праволинейно.

# 1 264
  • sf
Значиии ся, лежа си на дивана и чакам мача в 22ч, много важен мач. Обачееее нямам пиене, трябва да отида нещо да си купя. Та въпросът е да отида да близката Била или да скокна до леко по-далечния Лидл и освен пиене да си взема и джиджано хлебче и хамонче, и крокетки. 🤔

# 1 265
# 1 266
Не знам, не знам, явно и тази тема е спамо-чат, но някои теми са по-спамо-чат от другите. Не може да се спами ей така безотговорно. Трябва да се спами правоверно и праволинейно.
Спамът ми,е много по-добър,от спамът ти,стана работата 😝

# 1 267
Отивай направо за крокетите. Няма какво да му мислиш.

# 1 268
С две ръце съм за Лидл. Как тъй мач, без екстри. Не си разваляй удоволствието.

Днес, четейки за рогчетата разбрах, че в различните краища на България има различни стандарти за дължина, дебелина и т.н.

# 1 269
  • sf
Едвам ме навихте. Отивам тогава. 😆

# 1 270
Направо да се спусне един списък с праволинейни и правоверни теми на разговор. Да не се хабим напразно.

# 1 271
ЕденЬе и пиенЬе трябва да бъдат включени в списъка задължително!

# 1 272
Е, много ясно. Редом със спорта. Това последното за по-голяма праведност, нали.

# 1 273
  • Euskal Herria
Кло, всичко е според кефа на правещия рогчетата и предпочитанията на ядящите- Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи... да боядисам, да шпакловам, да разместя... това да. Ама дойде ли време за разчистване на гардеробите и всякакви излишни вещи... хващат ме лудите. Досега четири торби съм напълнила и строила до вратата, ще ги нося в специализираните контейнери. И имам още да преглеждам, лошо ми става. Някои са си с етикетите, ама нито имам на кого да дам, нито ние ще носим.

# 1 274
Янче, ама колко е хубаво, като изхвърлиш... После място бол. На тоя ремонт, това му беше хубавото. Направо ми олекна.

Общи условия

Активация на акаунт