Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 977
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Euskal Herria
Така е, Сиросче. Ама дано се преборя с моя мъж за изхвърлянето, че...  А тук нямаме никакво място, нямаме и ни мазе, ни таван.

# 1 276
Ахахахах! Казах ли ви, че спамо-чатът трябва да е правоверен и праволинеен? Има го и снесено свише.

# 1 277
Същата работа. И ние нямаме. Обикновено хвърлям, като го няма, ама сега нямаше как. Като направи 40 курса до контейнера, на 41я тържествено се закле, че повече нищо не му трябва.

По. Уишо, кажи честно? Коя таз дребна душица?

# 1 278
Явно всички или поне повечето мъже имат драма с изхвърлянето.
Голяма борба пада с МУ, разправя се и с майка си. Не живее там от години, но не дава да изхвърлят разни "безценни" неща. Сигурно за половината от тях изобщо не помни, че ги пази.

Уиш, къде, какво, защо??

# 1 279
Не беее, височайшия отговор, който Кло получи, имам предвид.

# 1 280
  • София
Имам нужда от идеи, но много моля, бъдете послушни момичета , за да не изтрият нещо преди да съм прочела! Smile

Ще правим РД на Пантата с приятели. Поканихме ги на кино. Преди прожекцията ще режем торта. За торта са ни дали 40 минути и техен терен - маса с украса. Не знам какво пространство за движение има около масата и дали изобщо има. Не съм го виждала.  Голяма чуденка ми е с какво да запълня тези 40 минути, щото тортата много ясно, че няма да се набива 40 минути. Повечето гости са около 9-годишни. Идея за някакво забавление, което обаче не предполага да вдигнат киното във въздуха? Ще имаме и едно 5-годишно, с което пък съвсем ми се усложнява задачата, за да не бъде изолирано. А, и две 7-годишни, сега ще са в първи клас.

# 1 281
Аз предлагам постът на татти да го закова в първия пост, най-отгоре.

# 1 282
  • Пловдив
Закови го, ама то туй отговор ли е?

# 1 283
ЕденЬе и пиенЬе трябва да бъдат включени в списъка задължително!
И клатЕние,щот нали...много е важно за усмивкаха.🤣

# 1 284
Панди, хич не са много 40 минути според мен. Докато донесат тортата, да изпеете песничката, да духнат всеки по веднъж поне свещичките, да я нарежат и да я донесат и после да се изяде и те заминали.

# 1 285
  • France
Не беее, височайшия отговор, който Кло получи, имам предвид.
С 2 думи - ще правя каквото си искам, защото аз съм шефът. Dizzy Face припад.

# 1 286
  • София
Почвам да си мисля, че нося лош късмет на темите. Това е втората спамо-чат тема в последната седмица, където се прояви яростно модериране. Даже не броя звездните компромати…

Панде, снимки с тортата, снимки със свещите, снимки с гостите, песнички, ядене на тортата и то времето минало. 40 минути не са толкова много Simple Smile Виж, ако имаше и 2-3 годишни гости Grinning щеше да е още по-сложно. На 5 са си вече сравнително добре, ако не са голям брой.

# 1 287
  • София
Даже и аз надникнах в модераторската да видя кво-що. Отговорът е политически издържан, нищо конкретно не казва, ама вие се досещайте.
Панде, децата сами ще се забавляват, даже ще са им малко тези 40 минути.

# 1 288
Даже майкрософтски не е отговорът Simple Smile нали го знаете вица?

# 1 289
Оох, аз пък докато загрея къде е този отговор Joy Не съм в ред, малко ми е спорта.

Общи условия

Активация на акаунт