Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 994
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Ренко, значи трябва кола с теглич. Rolling Eyes
И на мен днес навалицата ми дойде ту мъч. Май свикнахме последните години да няма такива сборища покрай мерките.
Ядосах се аз пък по едно време, понеже дори и след забележките ми деца продължаваха да си бъбрят на висок тон по време на химна. Никакво уважение към нищо. Отишли там на седянка...

# 1 501
В едно от предишните училища на моите Убавци всяка сутрин в 7,50 (започваха в 8.00) пускаха химна на държавата. Тъй като училището беше огромно като площ, а за родителите- разрешено до 8 часа да влизат с учениците в сградата да ги изпратят, винаги ми е ставало много мило, как още с първите звуци на мелодията всички замръзвахме на място. И тишина. Само химнът се чува.
Значи, представете си предучилищна- първа и втора година, 12 класа след това, всичко по 7 паралелки с по 20- 23 деца. 1/10 от родителите на по- малките да са в този час в сградата- пак не са малко. Плюс прииждащите сами учевици. В момента, в който свършеше химнът, все едно включваха кошер с копче, такава шумотевица настъпваше.

# 1 502
Моят замина с усмивка,последна година на градина и ще почва предучилищна.Харесва му,с кеф подари цветята,малкото спа през цялото тържество в количката.При нас пуснаха химна,няколко детски песнички и Учителко любима.Постарала се е новата директорка,имаше балони,представление,подаръци за всички.Само яслата не бяха и то очаквано.Доволна съм и баткото се забавлява.Оплаквам се че днес са и последните ваксини на малкото,а е крив с тия зъби от сега.

# 1 503
Родива, чудесни деца! Защо си мислех, че с в градинска възраст, не знам.

# 1 504
И аз като Тили... досада ми е 15. 09.
Само като бяха първолаци плачех като изтрещяла 🤣🤣 или на тържествата в градината. Там пък що рев изревах 🧐😄

За Джун и Фил 🤞

Мн неприятно да те лашнат из пътя.. Пу, пу за две години не ми се е случвало и дано не.

Донси, има граници, служебни, които като се минат и няма начин.. Успех и на теб, дано не е мн тегаво.

Аз наготвих, змея нахранен, принцЕс с две кутии храна се замъкна на работа и тя. По- късно и аз.
Килеша рече- бива работата, почвам втора смяна. Еей, камък ми падна.. няма го играя аларма поне 🙄
Хубав ден, другарки!
П.П. Този спртсмен с бирчока в автобуса 🤣🤣 евала.. Тъй се прави.

# 1 505
  • Пловдив
И моя е втора смяна...ама по-добре ся да била, щото лятото да имал време да излиза като е първа Smiley  Ни програма, ни дявол им дали...утре уж. Лабава работа, да не кажа никаква, ама...

# 1 506
  • София
Сиросче, не са в градинска. Най-малкото третото, то пък е втори клас. Simple Smile

# 1 507
  • Пловдив
Аууу, Родива, вие голямо фемили сте били Smiley Браво!
Как е твоят свекър?

# 1 508
Сиросче, не са в градинска. Най-малкото третото, то пък е втори клас. Simple Smile
видОх. Тотално съм недоразбрала. Сефте. 🤭

# 1 509
  • София
Третото ми е зестра от новия мъж. За неговото сътворение не съм се мъчила аз.  Simple Smile
Свекъра днес пак драма с новото лекарство, което му изписаха за вливане по каса. Той живее в едно село. Пътува по около 70 км в посока до общинския град, където му е доктора и касата. Стана вече 4 пъти го разхождаха. Днес уж отиде да му го вливат вече. Пак проблем. Доктора му бил объркал нещо. И сега утре пак ще ходи. Доста е отпаднал още. Все му се спи. Диетата не я спазва. Хапват си доста неща, които не трябва...
Работим по въпроса сега да им намерим някъде около нас да ги вземаме да живеят, че поне да са ни наблизо като се наложи.

# 1 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ули, жива да си.
не бях видяла въпроса и писаното от сис ми изглеждаше като пожелание.
дОбър човек е - викам си - а защо такава люта клетва ни отправя...

тук е точно както го искате. 28 август е първи ден, с първи тестове и първи домашни ... няма тън-мън!

айде да ми мине еуфорията и срама и ще ви разкажа за следобедните занимания. спорт, кръжоци, творчество, игри...

# 1 511
  • София
Писна ми да връщам, че не ми излизат всички непрочетени отговори. Такова чудо не е било.
Довечера ще питам дъщерята при тях имало ли е "Бяла роза ще закичааааа". Аз по кръчмите, ако си намеря съмишленик, играя джангурица на Бяла роза. Така по-лесно се понася.

# 1 512
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 1 513
Лещичка, добре завърнала се в темата! Как е бебчето? То порасна вече, от как се скри ти.

Аз с подвързване на учебници се занимавам, за да ми е гадно, ще бъде на три транша.

# 1 514
Ахой. Заведох малката, оставих я на майката на съученичка и хукнах да водя баткото. Пирбрахме се с него, тичах после да прибирам и малката... на маймуна ма напрайха днес... сега пия кафе. Виното - в 6...

Общи условия

Активация на акаунт