Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 005
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 515
Мързелотка, не остана до 6, още мъничко.
Ренко, добре, че няма пострадали, но въпреки всичко е неприятно - притеснения, разходи.
Чакам едни документи на хлад под климатик. Навън е ужасно задушно.

# 1 516
Хайде другарки, гладните у нас
Топли, парят не се бАрат. Да донесете спорт само.

# 1 517
  • Пловдив
Аууу...макаронки на фурна? Yum

# 1 518
  • Варна
Днес изпратих  първокласника. Цял ден тичах по задачи, едва преди малко седнах на дивана. Сега почивам с малко бира, мъжът ми готви, по- късно ще опакова и залепи етикетите на учебниците.  Тази вечер категорично почивам. Simple Smile

....
Една хубава инициатива. Заделените пари за букети бяха дарени на карловци.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 09:19 от floren

# 1 519
Прегръдка за всички с тревоги Heart Родива, имаш деца като картинки, здрави и успешни да са! Сиросче, да нагушкаш малчо от мен. Напомни ми на Халапеньо, който в първи клас всеки божи ден си купуваше вестници "щото Ентелегентните хора четат пресата". МН днес имаше преглед и изследвания при онколог. Като звънна да ми каже, че всичко е ток и жица, ревах от облекчение. И се питам, как е възможно,  ежесекундно да изпитвам желание да го лупна с нещо тъпо и тежко, а същевременно се поболявам от тревоги  за състоянието му... Алелуя, спалнята е сглобена, а аз съм разглобена! Изкъпах се, нахлузих си пижамите и припадВам, нямам сили дори за спорт.

# 1 520
Карамело 🤗

# 1 521
Карамела, имаш нужда и от почивка, и чудесни новини за ТМ.

Родива, страхотни деца имаш, и аз мислех, че са по-малки.

Сирос, твоето днес е по-добре надявам се.

Сиси, не всички деца харесват градината, но ще се приспособи лека-полека.

И на Флорен пърокласника е чудесен.

Охх, как ми се доядоха макарони на фурна, сега се чудя как да ги направя в кукъра.

Някой пропускам.
Джун да се отчете какво става, и да знае, че всички стискаме палци за утре.

# 1 522
Джун, стискам палци. Знам, че днес само те приеха, утре всичко ще мине както трябва. С теб сме. 🍀

# 1 523
В кукъра трябва да е много лесно, Ваичка, ти можеш и да си ги запечеш. Аз бих ги направила директно в купата, първо макароните със заливката да се сварят и след това запичане.

Много хубави деца видях пу-пу.

Джун, мислим те Heart Eyes

# 1 524
Чудни са всички дечковци, пу-пу Heart Eyes
Карамелчик, страхотна новина! Отпразнувайте я подобаващо.

Като измислите макароните в извънземното, пишете подробно стъпка по стъпка - като за такива непохватни ала моя милост.

# 1 525
Джуни, вещерските палци работят за теб.

# 1 526
  • София
Ей, Карамелчик, това си е страхотно облекчение. Утре ще наваксаш със спорта, сега се наспи.
Джун, стискам и аз палци.
Шест мина, само казвам.

М&% му и редактор, по сто пъти се връщам да оправям.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 18:47 от бъръльо-бъръльо

# 1 527
Стъмни се, Бър. Баш навреме.

# 1 528
Сега правя пълнени чушки в него и имаме друг десерт. Утре или вдругиден ще пробвам макароните. Знам, че трябва да се варят под налягане с вода за 3 минути, после ще махна водата, ще сложа заливката, и на грил функцията ще ги пусна за 15-20 минути, ще следя колко ще им е достатъчно, и ще докладвам.

# 1 529
Вай, сподели после . За мен 3 Мин са малко, а за заливката 20 много. То зависи и програмите де. Ще чакам, да кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт