Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 456
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 040
Сиросче, чакаме те.
Скай, как да омръзнат такива кадри? Мястото е много красиво, но и ти определено имаш око и талант за снимки.

Няма да готвя днес, ще дояждаме от вчера. Не ми се работи, нищичко не ми се пипва.

# 2 041
Ренко,снощи и аз пусках климатика за сефте на топло. 😆 И готвих мусака. 😂 Да не си у дома?!
Иначе да ви покажа какви ги свърши Синеочка.
Скрит текст:

# 2 042
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
резнала си е бретонче?

# 2 043
Не точно. Над слепоочието е бил тоз кичур,но заплела гребена и я било страх,че ще й се карам,та го резнала. 😁 Аз така или иначе се карах,но поне не е било нарочно отрязано,от скука.

# 2 044
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Anyyyone. моя си отряза коса отпред, на перчема, и имаше дупка... Коса е, расте Grinning
A аз, подстригах мен и сестра ми в началото на септември, после бяхме с уникални прически, фризьорката пооправи колкото можа щетите...

# 2 045
  • София
И нашето най-малко миналата година така си беше резнала една плитка, че не могла да махне гумения ластик. Satisfied

# 2 046
Така е,след първоначалния шок,после доста се посмяхме и шегувахме. 😁

# 2 047
И след някоя година,със Синеочка ще си отворите салон-ти маникюр,а тя ще отговаря за фризирането 😁
Ама как сме се синхронизирали 😂

# 2 048
Брутр.

Скай, ама как да ни омръзнат такива красоти. А и определено имаш фотографски талант. Като картички са. ❤️

Жестоока мозъчна мъгла ме е превзела. ММ говори и задава някакви въпроси, а аз чувам само дразнещо жужене, което особено много ме изнервя. Отговори на въпросите му, разбира се, нямам. Откъде да знам къде съм сложила солницата! В пералнята вероятно.
Вчера се изкъпах и след час и половина пак тръгнах към банята, защото забравих, че вече съм я свършила тази работа. Мъка.

# 2 049
  • София
Лавче, Purple HeartKissing Face
Аз с първородната до 2-та й година не спях повече от 4-5 часа на нощ сумарно. Намирала съм бебешко шише в коша за пране например. Естествено аз съм го сложила по грешка. Няма кой да е друг.
Вероятно всички ти го казват, но гледай да си почиваш винаги когато можеш през деня. Аз постоянно правех грешката все да върша нещо, когато тя спи и резултата беше един изнервен сомнамбул.  Хубавото беше само, че свалих всички излишни килограми за няколко месеца. Simple Smile

# 2 050
Ох, да, вместо да дремна и аз с него - я да се поразровя в бгмамата, я да позабърша, сготвя или просто да вися над него. Гласче винаги ми шепне "Лаватеро, отивай да спиш", но много успешно го игнорирам. Ще взема да се вслушам най - накрая.

# 2 051
Лав, много е неприятна тази разсеяност от недоспиване. Съчувствам ти. Имала съм много смешни случки - айрян в кафето, телефон в шкафа с лекарствата (падна му и батерията, а нямах идея къде е). И доста неприятни - да пъхна металната лъжица в горещата фурна с все тавата и после да я взема с гола ръка, да тръгна да пресичам на червено оживена улица…Поспивай, когато можеш, защото безсънието не прощава. Скапва нервната система за години напред. Наложи си да лягаш с книжка, а не с телефон. И зарежи шетнята. Тя няма да избяга. Върши, каквото можеш и колкото можеш, докато бебето е будно. Когато то спи, времето за теб трябва да е свободно. Ако не е бил добър ден, цари хаос и няма сготвено, не се обвинявай.

# 2 052
  • France
+100 за Попи. Със Славито си бях научила урока.

Как да ви пожелая добро утро, като тук е едно мрачно-мрачно. Искам Скай да ме осинови Cry

# 2 053
Ено,вземете ме в салона да мета коси и докато разкрасявате майките,аз ще им изнасям лекции за сън."Спящите красавици" може да го кръстим.
Лав,аз съм заспивала седнала хранейки бебе и политнах напред ,мъжът ми ме хвана.Отпускът по майчинство съм казала не е отпуск по домакинстване

# 2 054
Ааа, Фил, нареди се на опашката - всички искаме Скай да ни осинови Simple Smile

Синеочка се е вихрила с ножица. Вярно идеален тандем за салон се получава Simple Smile
Изкушавам се да ви покажа стара снимка, на която са ме увековечили с подстриган от мен самата бретон. Не помня как съм го направила, но изглежда като да съм използвала много изтъпена и нережеща ножица.

Общи условия

Активация на акаунт