Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 460
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 055
  • USA
Ох, щях да чакам поне до утре, но на плажа намерих тази черупка и не се стърпях, сори☺

[

Осиновявам всички желаещи, ама недовършените ви сигурно ще имат нещо против😘

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 07:18 от SkyBlue

# 2 056
  • Пловдив
Ау, Скай! Страхотно красива е Heart Eyes Взимай ме, никой няма и гък да каже Grin Телепортирвам се! Хоп!
Щерката доволна ли е? А останалите? Simple Smile

# 2 057
  • Euskal Herria
Много е причудлива - и цветовете, и формата. Страхотен сувенир от мястото.

# 2 058
Скай,прилича ми на бухалче с рога 😂.Но и пръстенът ти ме заинтригува 😁.Два отделни,един до друг,или един цял е?
Пффф,имах оферта за Одрин утре.Ако беше на 22,отивах веднага!Но си поръчах да ми донесат това-онова.
Шефа като ме види вече със салфетка да се доближавам до него,и бяга 🙄.Пусти сопол.Обаче щото майка му и баща му са много "умни",и решиха преди застудяването да го оставят почти без коса.А на нашия двор духа много хубаво,и резултатът е налице.

# 2 059
Уаааа, това сушен морски охлюв ли е нещо? Скай, давай още плажове, че тука застудя, да плакнем очи в топло моренце Hug

У нас днес е неделя, баня има да се бърше, то пък човек и през седмицата няма почивен ден Rolling Eyes

# 2 060
  • тук и там
Благородно завиждам на Скай,за красивите места които посещава. Редовно и гледах снимките,които споделя в  другата тема,('покажи се") ,но последно време не съм влизала там.Благодаря, Скай! Едва ли някога ще посетя тези места, но поне да им се насладя на снимка..

Върнах се от курс, учителката говори много бързо и почти нищо не разбирам. Цепи ме главата.
Седнах до едни украинки май, (може и да са рускини де), щото само там имаше места. Водим диалози ,разпределят ни на групи и трябва да се местим из стаята, на местата на други хора а друг да идва на нашето място,разместили стола на украинката и реши да сподели възмущението си на руски с другата рускиня или украинка. Стана ми тъпо, щото обсъждат някой,който  е в същата стая, колега един вид, а не е станало кой знае какво. Па им рекнах ни в клин,ни в ръкав" Я немножко панимяю по русски"..Изгледа ме лошо и рече "хорошо или "ладна "май .. С'я са гледаме лошо, според мен има голям шанс да станем приятелки..Grinning

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 14:38 от Кайсия

# 2 061
Аз съм от тези, които спят когато и детето спи, затова сега очите ми сами се затварят стане ли обяд. Зор ще ми е като се върна на работа с този режим на тодлър.

# 2 062
Че то това му е най-хубавото на майчинството 😂

# 2 063
  • Mediterraneo
Някакъв вирус ни удари из къщи. Голямата за ден, малката за ден, аз за ден, но кекавият ми мъж вече два дни нон- стоп е с Т. Никакви други симптоми няма, но е като парцал. Правим тестове всяка сутрин, че сме на работа. То и работа няма, май ще взема да го прибирам надвечер да си почива. Приготвил е кашкавал за паниране, отдавна му се каним, днес ще е.

# 2 064
  • София
Скай, аз нямам недовършен, тъй че съм най-подходяща за осиновяване! 😁

Болните да оздравяват!

Лав, преумората не прощава. 🤗

Ени, вече нямаш оправдание да не отвориш салон. А предложението на Бобчи ми звучи особено добре. 😄

# 2 065
  • Пловдив
Наспорт!

# 2 066
Вчера отдадох почит на смъртта и си обещах да съм над битовизмите, обаче... Пътят към ада бил постлан с добри намерения, казват. Сто и една простотии ми се стовариха днес и за капак Халапеньо е с хеликобактер. Не мога! Сипах си, но не помага.
Скайче, ти си единствения лъч пробиващ облаците  Heart

# 2 067
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера отдадох почит на смъртта и си обещах да съм над битовизмите, обаче... Пътят към ада бил постлан с добри намерения, казват. Сто и една простотии ми се стовариха днес и за капак Халапеньо е с хеликобактер. Не мога! Сипах си, но не помага.
Скайче, ти си единствения лъч пробиващ облаците  Heart
Мъжа ми разбра на около 24-5 години, че е с хеликобактер. Живее си с него...
Твоя наследник какви симптоми има?

# 2 068
Болки в стомаха, Лоли. Аз изпаднах в истерия, обадих се на гастроентролога, който се опита да ме успокоява, че 80% от населението е с хелокобактер и дори няма идея за това. Аз обаче дали сглупих, че четох по въпроса и истерясах. Откъде го лепна това чудо се питам, като личната му хигиена  граничи с обсесия, не знам, не знам...

# 2 069
Серумът витамин C, който вчера щях да поръчвам днес е изчерпан. Очаквано зареждане незнайно кога, а отстъпката му от 20% важи само до утре. И пилингът, който бях харесала и той без наличност. Еееееешемусенезнаекъсмета.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 19:20 от Антигона

Общи условия

Активация на акаунт