Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 510
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 070
Сефтосах климатика за отоплителния сезон.Тъкмо навреме,че на Шефа носа протече.
От мен мусака,ако на някой му трябва идея за готвене.
Сега влизам и не съм ви чела, но ако може да ми кажеш изпитана рецепта в извънземното за муска. Моля.
Сега се връщам да дочитам от сутринта какво сте писали.

# 2 071
Все ми е едно за всичко, нищо не ми се прави, децата ме нервят, шефовете и те, ошишках се и не спирам да гмъцам... Ей, Вселенооо,  свършиха ли ми оплакванията?

# 2 072
Кло,нямам извънземно.Но във фб има няколко групи за ИП.Там съм виждала и мусака.След малко ще допълня с линкове на групите.
https://www.facebook.com/groups/437999854139809/?ref=share
https://www.facebook.com/groups/instantpotbgcommunity/?ref=share

# 2 073
Мусаката е лесна.
Скрит текст:
На програма Соте за около 10 минути запържваш/задушаваш каймата с лука , ако слагаш домати и тях, и подправките. След това сипваш картофите, аз слагам 2 кила, една чаша вода или 1/3 чаша по-добре, разбъркваш и пускаш под налягане за 7 минути. Като свърши веднага изпускаш налягането, слагаш заливката и пускаш на грил с другия капак за 15 минути. Това е. Ако случайно е по-водно след налягането пускаш пак Соте за 5 минути и разбъркваш да не загори докато се изпари водата. Първият път сложих две чаши вода и си я ядохме като супа.

# 2 074
Аааа, Панди няма да се разберем така!!! И аз и Донси сме без недовършени и подходящи за осиновяване.🤪
Аз днес готвя в ИП картофи с наденица, но подходих грешно към задачата. Сортирах лука и картофите, овкусих, долях малко вода, метнах и наденицата и го пуснах да се пече. Наденицата стана, а картофа - не, та извадих наденицата и пуснах картофите на ниско налягане за 5 минути, а с това трябваше да започна. Отивам да видя какъв е резултата.
Сирос, чакаме те!
Джун, как си?
П.с дегустирахме, вкуснотйка!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:50 от wind and fog

# 2 075
Адски студ е тук! Пуснах климатика,облякла съм една жилетка,която е с 3-4 номера по-голяма от моя и съм като мечка. Егасиму,от 40 градуса много рязко минахме на 10.
Още малко и лягам. 😆 Не търпя студ изобщо.
Бобчи,вземам те веднага! Само салон да направя. 😁 Малката фризьорка е на линия,там няма грижи. Ще търся и козметичка,Антигона тук някакви серуми и пилинги размята,да я вземем и нея? 🤔

# 2 076
  • France
Бррр, и тук рязко захладня. И аз извадих една проскубана жилетка от следването още, но топли и е до коленете. Гла-гла-гла. 🥶
Мерси за линковете, Ренко. Ще гледам и проучвам.

Сирос още ли е наказана в ъгъла Rage

# 2 077
  • Пловдив
До утре уж е наказанието...

Май ще лягам. След виното+парче френска селска едва гледам.

# 2 078
Мда, голям студ. Дзъндзъркам под одеалото. Май ще се обзаведа с херпес.
Уж чета, но нещо се разсейвам.

Сиросче?

# 2 079
Бърд,мажи с чесън. Много помага,може и да не излезе,ако го хванеш на време. Срязваш скилидката и слагаш за 2-3 мин. Щипе. Като спре да щипе,режеш малко и слагаш пак. Така 3-4 пъти и ще мине.
Мисте,гадна си! Френска селска ми е любима. 😭

# 2 080
Фил, кво е гла-гла-гла?

# 2 081
Чакай първо да върнат наличностите, после ме взимай. А оплаках ли се, че си взех нов околоочен, защото забравих, че имам друг. Неотварян. Ама поне и него с отстъпка го взех, та ми седна на смешните  26лв с доставката, иначе само кремът е 30лв.

# 2 082
Ени, бях забравила за чесъна. Благодаря за напомнянето. Ей сега започвам чесновата атака.

# 2 083
  • France
Оф, пак се изожих. Gla-gla-gla викат франсетата като мръзнат. Съвсем по цигански съм взела да говоря.

# 2 084
Ох и аз трябва да си купя нещо за бръчкавото лице,но все отлагам. То с тези цени,дето хвърчат. Вчера хляб 1,30лв. Днес 1,50. 🤐
Аааайде и тока ни спря! Няма климатик...

Общи условия

Активация на акаунт