Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 517
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ядете, а? А ние тук война водим...
Влезе вътре, едвам го хванахме, пуснахме го на свобода и то се опита пак да се набие у дома.

Сега спи на мрежата и не мога да изляза на балкона.
Ще си пия питието вътре.

# 2 086
Споко, Фил, само пускай превод от време на време. Иначе някои те разбираме без проблем. Wink

Благодаря за линковете, Ренко. Ще чакам одобрение за групите. И на Вай благодарности. Мисля, че почти му хванах цаката. Рано ми е още да достигна висш пилотаж, да го заредя сутринта и вечер само да сервирам. Но предполагам и това ще се случи в някой слънчев ден. ❤️
Сирос, де си? Да не командирова Кили? Липсваш.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 21:34 от 🧡 Clo 🧡

# 2 087
  • France
В тази тема ли имаше въпрос за подово и мокет?

# 2 088
  • София
Да, аз питах. Като напомних и за кучето, което се каним да вземем по някое време ММ съвсем се отказа. 😀

# 2 089
  • sf
Изпуснала съм кой иска да ме осинови, но да кажа, че ям всичко, пия почти всичко, спинкам и слушкам! 😁
Нямам търпение да избутам утре и чак в понеделник следобяд съм на работа. Мисля да скокна малко в курорта "при тате". 😃

# 2 090
Родива,за подово знам, че е най-добре настилката да е плочки.Добре се е разубедил ТМ.

# 2 091
  • France
И по-добре. Мокетът е изолант и не е практично да се слага върху подово. А и прахът, който ще се събира в него ще се нагрява. Което също не е ок.

# 2 092
Аз стигнах до голямата буба и почна да ме сърби всичко... и да чувам жужене и бръмчене отвсякъде

# 2 093
😈

Благодаря на всички, които ме подкрепихте тук и на лс. ❤️

# 2 094
О, Сиросче!!!
Липсваше!!!

Аз днес се оказа, че цял следобед съм изкарала в нас с пухено елече- откак прибрах Тилчетата от училище не съм го свалила. Rolling Eyes
Приятно хладно е, но усещам как скоро ще пускам подовото.

# 2 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз стигнах до голямата буба и почна да ме сърби всичко... и да чувам жужене и бръмчене отвсякъде

споко, водно конче е ие много красиво.
тук са заради езерцата и рекичката Simple Smile през деня летят наоколо на рояк, блестят като скъпоценни камъчета на слънцето.

сирос, добре завърнала се.

# 2 096
Сирос, освободиха те най-накрая Simple Smile да не мърдаш повече от тук.

# 2 097
Сирос 🤗🥳

# 2 098
Сиросче, добре дошла Heart
Облечи се, да не настинеш в този студ Simple Smile

# 2 099
Сирос, аз докато разбера, че си на диета, бях писала ЛС в духа на "не ни изоставяй, бащицеее". Радвам се да те видя сред нас. Липсваше. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт