Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 520
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 100
Аз вече два дни излизам сутрин с вълнено палто до коляното. Не знам колко градуса е, ама ми е супер. Още съм с отворени обувки, но скоро и в ботушите ще скоча.

# 2 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Привет, Сирос-че!

# 2 102
Събрахме са значи, ан тей.
Аз прелитам тия дни набързо само. Видях тук- там проблеснали саби, но същината ми избяга малко, да прощавате. Тамън да се натъжа...и които излипсваха се върнаха. И никъде да не мърдат, нале? Ан тей.
Килеша ми спря тока тез дни- дай туй, дай онуй, ама и 40 лв. За тва, лв.25 за о'нва...Шшшиуу викам, абе виЙ познавате ли парите, бре? Въх ви казвам, не ами, два пъти въх 🙄🤕
Сирос и Бобч тука, аз мога вече спокойно да полягвам, нале?
Ени, бъдещ коафьр Синеочката 😘 да не му резнеш крилата на детето...само бретона може 😉
Ами нА, който се прибира късно, късно пише.
Лека и розова, другарки!

# 2 103
Сиросче, добре дошла! Опъвам червения килим за тебе!

Днес ми се обадиха за новата кола - пристигнала само моята от всички поръчани през последните месеци. На другите ще дойдат през януари. За сефте да не съм аз каръка Laughing
Ходих да попълвам документи и да я видя. Хора, влюбена съм на нова сметка. Това не е кола, ами мечта! В събота ще си я взема, ако всичко е наред.

И да се оплача, много ми липсва котката ми! Ама много. Тя ходеше навсякъде след мене, спеше при мене, чакаше ме в банята докато се изкъпя и сега само се въртя и гледам за нея подсъзнателно. И като се усетя, че вече я няма, все едно кон ме рита в корема.

Тука още е топло, утре ще е цели 18 градуса, а аз, ако е над нулата, ходя гола и боса с летните сандали. Поканадчих се в това отношение.

# 2 104
Сиросче, радвам се да те видя! Много. Ако знаех, че можеш да получаваш лични, щях да ти пиша няколко Kissing Heart

# 2 105
Килеша ми спря тока тез дни- дай туй, дай онуй, ама и 40 лв. За тва, лв.25 за о'нва...Шшшиуу викам, абе виЙ познавате ли парите, бре? Въх ви казвам, не ами, два пъти въх 🙄🤕
От мен три пъти "въх". 230 кинта за учебник по бизнес английски на Нахалницата. Учебникът по нормален английски - отделно. Сигурно с паче перо, потопено в чисто злато е писан.

# 2 106
  • тук и там
Добро утро!

Добри, и ние имаме едно такова -дето виси или на вратата или на прозореца. Наричаме го нашият домашен любимец. Само че нашият не е морско конче, ами прилича на гигантски комар мутант. Не било и комар де, както си мислех.Попадна ми наскоро някаква снимка във Фейса с пояснение,че било някакво друго насекомо,дето било полезно даже и не  било кръвосмучещо.
7 градуса е тук сутринта. И аз ще скачам скоро в ботите.

# 2 107
  • София
Добро утро, ☕
Сиросче, наистина липсваше много. Не те пускаме вече далече от нас. ❤🍀
Аз днес вече изпратих малкия да отива пеш сам на училище. Вече научи маршрутите. С колата в тези задръствания ми отнема повече време да стигнем.
Нашите учебници по езици тази година не минават 100 лв.
Тук е 4 градуса. ☺

# 2 108
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тоя големия комар не е ли мъжки? Wink
чувала съм, че голямото е мъжки комар и не смуче кръв, кръвопийци са само женските, те са малки.

кафе няма ли да сервира някой?

# 2 109
Аз сервирах червен килим! Кафето го забОравих.

# 2 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://www.facebook.com/watch/?v=421560352123726

това гледали ли сте го?
разбужда Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 111
  • София
Добро утро!

Сиросче, добре си си дошла! 🤗 Къде е Кили?

ДобрЕ, ами туй се казва логика. Браво на момата! Наистина разбужда. 😂

Аз тази сутрин имам нужда и от кафе, и от чай, че много студ, бре! Заповядайте!

# 2 112
  • France

За да посрещнем Сирос както подобава - гръцко кафе.

# 2 113
Ей ви един Кили от мене. Откакто главната котка си отиде, тя си промени поведението изцяло. Идва да се гушка в мене, а товa не е било никога за десетте години, в които я имам.

P.S. Ш'ма извините за прането, не мога да насмогна да сгъвам и прибирам пране. Аман, писна ми!

# 2 114
  • France
О, това не е нищо. Ела да видиш в нас как е Joy

Общи условия

Активация на акаунт