Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 535
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 115
  • тук и там
Типула било , Добри. И аз си мислех че е мъжки комар, ама не било..Или поне фейсбук твърди така..

# 2 116
Бабри, твоят котунгел много прилича на Хинденбург от селското шато.

# 2 117
Добрутру.
Рязко се разсъних сутринта. Компът заби, рестартирах с триста зора и половината файл, по който работих, изчезна яко дим. Втори път го правих. Чудничко.

Бабри, честита да е новата придобивка, леко и безаварийно! Котът е много хубав Heart Eyes
Прането...как пък за толкова време не се научи самичко да се глади и прибира. Но и аз не се отказвам, упорито го дресирам - мятам го в един кош на пода и чакам.

Ех, искам гледка като при кафето на Фил. А не като моята - сърдито небе, опънати жици и компютърен екран на преден план.

# 2 118
  • София
ДУ!
В работата ми е студено и ще става още по-студено. Парно не се очертава в близките пет месеца, други отоплителни тела са забранени. Обмислям да напускам, аман от мизерното мислене на Баш ШефО.

Кой каза пране? Бррррр. Само вчера три перални, ама и мойто не се самосгъва, по дядовите.

Уиш, нахалницата да пази безценния писан и везан учебник, догодина подозирам, че ще ти намеря купувач за него (моето шиле).

Мерси за кафетата, здрасти ан Сирос и добре завърнала се, готин Кот на Бабри, готина хребарка на Добри.

# 2 119
И аз забравих за отворените обувки тип чехъл/ сандал, отпреди да се поразболеем с ММ, т.е. 10- ина дена вече.
Маратонки, майка. По- актуални като сникърси в последните години. Grinning

Първото ходене до училището- отметнато. Остават още три за деня. Днес съм таксИ.

Бабри, честито ти за колата! Като я вземеш в събота, ще чакам снимки. И ще поливаме тогава!
ChampagneTadaParty Time

"Пране" да не съм чула! От сутринта- втора въртя. Ама в сгъването си имам помощници. А напоследък и в гладенето. Пу- пу.

# 2 120
  • USA
Привет!
Сиросче е тук😘
Бабри, конкурент на Кили си имаш😍
Чета ви, но ме мързи да пиша от топлото🌞 и 🍹🍹🍹🍹🍹🍹
Показвам си за малко девойката 😍

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 16:34 от SkyBlue

# 2 121
Скай,уау 🤩
Шефа снощи малко ме притесни,че вдигна и Т,и се давеше от секрети насън.Водих го на преглед,дори и гърлото не му е червено,от пустия сопол идва всичко.И колата ще си получа,в най-добрия случай след две седмици.Майстора като я е разглоби,също не изглеждали добре нещата 🤨.Обаче първо трябва да я доснима вещото лице,и чак тогава ще може да започне да я изчуква и изпъва.Пуста криза,иначе щяхме веднага друга да вземем.

# 2 122
Скай, зашеметяваща  е, а на този фон, още повече .

# 2 123
Скай, 🥰! Жива и здрава да е,прекрасна е,но тя крушата не пада по-далеч от дървото ❤️!

Снощи родителска среща и нов списък с неща, които трябва да може Беболина! Мисля,че Бюти беше споделила подобни:
- да може да се облича и съблича само детето
- да може само да си събува и обува обувките
- да може само да ходи до тоалетна
- да се бърше след това
- да мие ръцете само
- да се храни само....
Това за бебета на две и половина! Защото на толкова са си бебета още 🤦...

# 2 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще се разсърдя и ще се фръцна пък!
за сирос има кафе а за мен.... нъцки!

това ми било прЕятелки!
 на родителска среща бях. имам въпиюща нужда.

# 2 125
На 2.5 не са бебета, Сис. Общо взето децата, оставени да се борят сами с тези дейности, на 2.5 спокойно ги правят. Нормални умения за тази възраст са. Голямата ми щерка беше така. Бях си поставила за цел да тръгне на ясла с умения на първокласник. И тя действително правеше всичко от списъка, включително с обличане/събличане на чорапогащник, ако е бил такъв тоалетът за деня. Малката, понеже знаех, че няма да помирише ясла, изобщо не мина през същата школовка на навици и до ден днешен я обличам аз, че или се мотае прекалено много или отказва. А скоро ще прави 5г. Joy

# 2 126
Сиси,физиологично погледнато бебета са до една година.Обаче за нас си остават още дълго време такива.Но,за дете на две и половина,част от изброените неща ми се струват трудни. Особено това с тоалетна,по-скоро за след нея.То верно,че трябва да се учат на самостоятелност,ама чак пък.Преди време някой някъде се хвалеше,че детето на 9 години започнало вече да се къпе само.Това пък  ми е другата крайност 😬

# 2 127
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като се върна у дома ще намеря една книжка и ще снимам от нея.
бродерия и ръкоделие за деца.
ще ви падне шапката какви неща са правили на 3-4-5-6 години.

# 2 128
Добри,истината е,че доста от нас си "глезим" и обгрижваме яйцата,доста по-дълъг период от време,от колкото нашите родители, примерно.И си отглеждаме едни галеничета и готованковци 😁.Но като ги метне живота на въртележката,и бързо-бързо се научават.

# 2 129
За мен децата са различни,много мразя калъпи и норми.Моят почти пет годишен си се къпи сам и то доста добре.Търка си с гъба тялото и сам си насапунисва косата с шампоан.Аз или баща му сме до него разбира се,но той много настоява да е сам и наистина се справя добре.И с гушката и под мишниците и краката си търка усърдно всеки път.С обличането единствен проблем му е обръщането на дрехата наобратно ако е,но пък хич не му пука и така си ги носи понякога.Напълно съм съгласна за самостоятелността обаче,по добре покажи хиляда пъти и го научи,отколкото до сватбата да го дондуркаш.При нас няма никакви изисквания за градината,не помня преди две години и нещо дали ги е можел всички тези неща,с бърсането на дупето със сигурност не се е справял добре той и сега забравя хубаво да повтори понякога 😁.Та някой деца са още с памперс на две и половина какви са тези изисквания не знам.

Общи условия

Активация на акаунт