Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 562
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 220
Пак ми лепна вирус това моето .Преди това с години не бях боледувала.

# 2 221
Поработих празнично аз. Ма толкоз празнично, че щях да освиткам една, две  кисели клиентки...то и аз като съм крива не се търпя, но най- много килеша или сестра ми да го отнесат 🤣
Не непознати хора. Аман, все по- криви стават...къде ще му излезе края не знам..

Килито, като говоря че тряя ходи на санаториум и спа, не вярвате. Ей, на...болничък. Стиснах се веднага.

Тили, време е да смениш спортният уред 😁
Ще се опна за малко.
За тийновете или хубуу, или мълчание 😒

# 2 222
Антигона, трябва да внимаваш при излитане и кацане да пие и/или яде, за да избегнете болките в ушите заради промяната в налягането. При по-малките бебета върши работа кърмене или биберон, при по-големите става и с дъвки или бонбон. Занимавки, нови играчки и книжки, дори нещо забранено за него до сега сложи в ръчния багаж, за са имаш козове да му хванеш веднага вниманието при нужда. Одеалце и другите съвети по-горе са много добри.

# 2 223
  • София
Пак болни дечица (и покрай тях родителета). Почна се есенния сополив и кашлив сезон.

И Ковидът да минава, мамка ми и тъпня!

Кили е боец, скоро пак ще е на линия поизпразнен откъм камъняк.

Напоследък хип нямам време, чета и пиша протоколно само. Но днес се наспах следобед за над два часа. Йееей.

# 2 224
Сирос, Кили кастриран ли е? Мисля, че кастрацията помагаше с тоя вид проблеми. Бързо да се оправя дзверът.

И болните деца и родители и те

# 2 225
Ули, не само е кастриран, а си е направо Джендър, заради запушване. Всичко му е отрязано.
Прибрахме го. Ама колко е жален косматият терорист. Обаче, дзвер и половина. Паянтов е още, дезориентиран, но не дава да се гали, чак и стои в коридора.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 17:17 от Сирос

# 2 226
Ох, милият Кили! Много са жални след упойка, на мен ми се къса сърцето да ги гледам. Опитват се да ходят и бягат нормално, но не могат. Моите залитаха, падаха, аз се опитвам да ги сложа да си лежат, те се сърдят..
Обаче хубавото е, че бързо им минава.

# 2 227
Кили си в Кили, една упойка не може да го спре Simple Smile ще видите вие като се съвземе Joy той както май си пада отмъстителен, най-добре да го заведете при лекаря на него да си го изкара Simple Smile

# 2 228
Бързо да оздравяват болните дечица, майките им и Кили.

Наистина са много жални след упойка. Помня преди години, когато Рижко стана джендър - хем ми беше мъчно, хем смешно. Но мина и замина, и на Кили така бързо да му мине.

Май се наработих за днес. Хубаво би било да довърша една задачка-закачка, за да ми е по-леко утре, но ми е мързеливо и заспало, боли ме глава.

# 2 229
Сирос, бе...да минават бързо болежките на Кили и слушай Тринайсетицата - санаториум, СПА процедури, а ти придружител Hug
Нямам спомен последните 10-15 години да съм почивала на национален празник. Оплаквам се! Обаче, сега за разтуха ше се пра‘я на Жени Калканджиева! Мо‘е да не съм толкоз кльощава и оборотна,  ама другото ше го докарам!
Е що пъ не!?  Яйца имам! Вино и ракия тоже.
За белото  (Нурофен-че)  си траем...
Комшии, на които да изпращам яйца с финес се намират.
Наспорт, независими!

# 2 230
  • Euskal Herria
Аз не мога да забравя и погледа на рошльо, като почна да действа упойката. Толкова объркан и ужасЕн беше. И ме търсеше, за да се сгуши в мен, и се чудеше какво става, че не може да да дойде.
Днес съм с главоболие, отмятам задачите, ама нямам много енергия.

# 2 231
  • София
Нищо им няма на косматковците. В 99 процента се оправят за нула време. Преди година и половина ме упояваха за гастро и после бяк като на амфетамини 🤣. Обърнах къщата, ходих на пазар, после на купон, после и МН направих МО 🤣.

# 2 232
Сиросче,Кили кат съ освести,го пращай по Еконт,палим джапанките и отиваме на процедури ..аз требе да махам камънака огромен...а той да се пази!Ша видиш как ша ти го доведа хрисим и душичка!
Болните дечица да се оправят бързо, майките им -тоже!
Аз да сЪ оплача,че пръснах една чанта пари за рЪнЪ!😄 Цените са ужасни!128 кинта им намерих мЕсто и нищо де факто няма!
Айшамусеневидииживот!
Само да сме здрави!!
По този повод НАЗДРАВЕ!!За независимостта!🥂

# 2 233
  • Наблизо
И ние сме болни вкъщи.Вирусна инфекция.Надявам се утре да е добре чавето,че ще ги водят на панаир на плодовете и зеленчуците.

Аз съм много За кастрацията.Нищо им няма на животните,даже живеят много по-пълноценно после.Ще му мине Simple Smile

И на другите болни да им минава!

# 2 234
  • София
Бюти, Килчо е кастриран отдавна. Иначе за кастрацията си права.

Общи условия

Активация на акаунт