Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 555
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Що не си взехте отпуска? Ние и двамата го направихме. Аз викам на шефа, даваш ли ми отпуска или да се разболявам 🤣. Той ми вика, абе ти луда ли си, нали бачкаш от къщи, трай си. Ама му казах, че планирам да не съм в къщи на повикване.

# 2 251
  • Наблизо
Цените са кошмарни..Непрекъснато се говори как трябва да правим икономии ,да стоим на тъмно,на студено.
Маслото е 30-40% по-скъпо.Месото да не говорим.Общо взето всичко е 30%-40% по-скъпо а заплатата ми е същата.

# 2 252
  • France
Брей, и на мен не ми се пие. Но носът ми е запушен, така че...

# 2 253
И аз пекох пъстърва, синко я лови ; ама с гарнитура карт.кюфте от свеки.
Не ми се бачка утре ич.
Ще отварям бутилка черв.вино.

Абе, Мисте, чета че ядете пъстърва с гарнитура кюфте! И си викам браво, евала, на мене нямаше д ами хрумне.
А то картофено било кюфтето Laughing

Фил, бягай да се лекуваш! Как така няма да ви се пие!

# 2 254
ЗабравИх.Мьос, много ми е драго да те видя тук 🤗
Янче, някъде съм чела дискусия на тема цена на пелети от турско.Или беше в одринската тема,или тук
https://www.facebook.com/groups/466460400498052/?ref=share
Взех си одеве от любимия мавруд на Загрей.Довършвам едно миналогодишно,и го подпуквам 🍷
След дълги размисли,от страна на големия,реши,че ще отиде за първи час,че има входно ниво,и после до ЛЛ 🙄.Еййй,такава драма е,че има сополи,че си е направо като типичен мъж 😤

# 2 255
  • Пловдив
Картофено, да Simple Smile

Довърших розАвия, че беше останАло на дънцето Stuck Out Tongue Winking Eye та с тоник забърках и не стигнах до винцето аз ...

Скай, ади да ни стоплиш, че мий рано да зъзна още...Снимки, снимки!

П.п имах други планове за септември, ама на...на пролет ще са. Няма как да си слея дните, че с това ходене по доктори и болници не ми останаха дни. А сл.месец пак ще се ходи, др.седмица сигурно пак за епикриза и хистология. Не можело по куриер.

Джун Hug
Мид Hug

# 2 256
А, Мьос ли се появила при нас? После ще опъна червения килим и за нея за добре дошла!

# 2 257
  • Euskal Herria
Брей, и на мен не ми се пие. Но носът ми е запушен, така че...
Горещ чай с коняк или ром - за сгряване.
Сутрин  - едно ирландско кафе Wink.

Благодаря, момичета! Ще го мислим отоплението в България.

Така съм се омотала с дните... все си мислех, че сме сряда днес. Blush

# 2 258
Мисте,ако имаш още тоник това е знак от съдбата да си купиш и джин 😁Аз минах на бял за разнообразие ,допивам първия и Ерин да се готви,че втори ще пия .Не съм те забравила,Ерин,много работа имах и едно кратко онлайн обучение почнах.

# 2 259
Ре, аз дни имам, не съм като Мистева, но проблемът е, с колегите сме се разбрали, още в началото на годината, кой и кога ще слива дни. Кой ще почива преди Коледа, кой между Коледа и Нова година. И за другите празници така. Аз трябва ударно да изчистя още 10 дни, преди края на годината, за да мога да прехвърля максимално позволените 10 дни. С тези болнични ми се обърка графика на отпуск.

Яна, за децата ли търсиш? Трудна работа. Надникнах миналия месец неволно, в гаража на селските ни съседи. Поне осем тона пелети бяха складирали вътре. Явно на миналогодишните цени. Ама и те ще свършат.

# 2 260
Живея ли в къща,имам ли възможност,още повече и изградена инсталация,бих инвестирала в термопомпа.

# 2 261
  • Пловдив
Бобчи, имам малко тоник, ма мисля да зазимявам жина Wink

Кло, дай малко дни Simple Smile аз мога, има начин, ма мий неудобно...не, че нещо...а др.седмица колежката отива на санаториум и ще капна от бач Head Band

# 2 262
Жина никога не зазимявам аз. Все гледам да ми е под ръка. Имам сезонни напитки, но той не е от тях.

# 2 263
  • Euskal Herria
Да, Кло. Проблем е мястото за съхраняване, иначе е най-добре лятото да се зареди човек повечко. Поне вътрешна изолация и добра дограма имаме. Трябва и едно саниране да се направи, ама ще е по-натам.
Първоначално парното беше с котел на дърва и въглища, после го сменихме с такъв на пелети. И климатици имаме, та няма да се студува. Но е добре човек да е подсигурен. Simple Smile

# 2 264
Не зазимявам аз,само го местя от камерата в хладилника .

Общи условия

Активация на акаунт