Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 558
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 235
  • France
И аз днес окапах. А имам да чистя....

# 2 236
Веселинкова,страшно е вече у магазина 🤐.Само от началото на лятото, бисквитите,с които закусвам,са скочили с 50%.Киселото мляко, което купуваме, последните седмици то постоянно поскъпва.А за кашкавала дума не ми се отваря.В тази връзка,получих си турските покупки.Две опаковки Нурофен, струват с около 40% по-евтино,от една такава в тукашна аптека.

# 2 237
  • Euskal Herria
Цените навсякъде са скочили. И то не малко. А там, където са се запазили, е намален грамажът.
Уж от октомври щели да ни смъкнат ДДС-то върху газта, за горивата също днес писаха, че ще намалят цената, ама да видим.
Бавно, полека всичко се вдига и накрая, като теглиш чертата и направиш сметката за всички разходи...

Ренко, а да знаеш някой да доставя пелети от Турция?

# 2 238
Страшно е с цените. Всичко скача.
Изсипваш маса пари в магазина и се прибираш с почти нищо налично.
Не ми се мисли как ще я караме с отоплението тази зима.

Иска ми се и на мен един Одрин. Текат някакви плахи опити за организация с микробус, но не смея да се ентусиазирам, защото пролетта така и не стана, въпреки плановете и очакванията.

Момичета, в какво си разнасяте лаптопите? Търся някаква раница/чанта, която да не е конкретно за лаптоп, да има фасон, да мога да напъхам в нея 15,6-инчово устройство и обичайните неща, които нося в дамска чанта. И ако може да не струва колкото един бъбрек. Има ли изобщо такова животно?

# 2 239
Янче,имаме близки роднини,които пазара в Турция го нямат за нищо.Дори и строителни материали купуват от там Обаче пелети се взеха от тук.Та,или е много трудна врътката,или е невъзможна.Не съм и чула някой да го е правил.

# 2 240
  • Euskal Herria
Благодаря ти!
Във фейса има куп обяви, ама за толкова много измами чета, че не искам да рискувам.

# 2 241
Бърди, моята е такава, но по-голяма. Лаптопа ми е 17,5'

https://chanta-za-laptop-ranica-za-laptop.pazaruvaj.com/lenovo/b … -15-6-p404293533/

# 2 242
  • sf
Пека риба и ще пържа картофи. 👀 де ми беше акъла?!  Нещо не ми е добре, все ми е студено и нищо НЕ МИ СЕ ПИЕ! Добре, че и утре съм почивка. Отложи ми се курорта "при тате", че са с ковид.

# 2 243
Донси, да не се разболяваш? Мене само тогава не ми се пие.

# 2 244
  • София
Ние ходихме на обяд с децата. Всичко беше толкова солено, че чак горчеше. Аз обичам по-солено, но и на мен ми беше в повече. Сега още лочим вода и ни е тежко и гадно.
Като плащах им казах и като скочиха, ама не можели да ми върнат парите, защото не съм казала веднага.
Викам му на младежа, че не искам да ми връщат нищо, просто да кажат в кухнята, че е неядимо направо.

# 2 245
  • sf
От това се притеснявам. Ще си направя един чай и за всеки случай ще си сипна едно коняче вътре. 😆
Казах ли ви, че не се сдържах и  изгледах излезлите епизоди на House of dragon и сега ме е яд.

# 2 246
Кло, и аз я гледах тази. Практична и удобна ми изглежда. Благодаря.

# 2 247
  • Пловдив
Янче, цената на пелетите е същата кат тук. Проверено! Само, ако вземеш цял тир ще е по-евтино Simple Smile

И аз пекох пъстърва, синко я лови ; ама с гарнитура карт.кюфте от свеки.
Не ми се бачка утре ич.
Ще отварям бутилка черв.вино.

# 2 248
Ох, Мисти, аз се надявам да не забравя, че утре е работен ден...

# 2 249
То, Мисти, ако мислиш, че на мене ми се бачка. Лошичко ми става, само като си помисля, че сигурно колежката ще бъде в болнични и оставам сама, а другата е в отпуск, та я замествам. Ама ... поне е петък.

Общи условия

Активация на акаунт