Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 530
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 280
Ти пък голота. Прекрасна рокля беше облякла за жегата която беше. А и поводът беше специален.

Студено ми е, даже мисля да вадя вече вълнените одеала, с олекотено нещо мръзна към сутринта.

Да, Попи, Белгия и сортиране на боклука, спомени, само е новост за мен високата цена на чувалите за битовия отпадък.

# 2 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нищо не съм видяла, но ще цитирам испанката: "ако искам и гола ще ходя!"
и с високо вдигнат нос ходи полугола,  според разбиранията на арабите.
Wink да свикват.

# 2 282
Clo, зависи от общината. Аз май съм попаднала в една от най-еко/био такава. И някакви стикери за кофите има за битови отпадъци, един за 60 евро, един безплатен за нещо друго, който чакам по пощата. Ама още не съм толкова про и ще караме известно време със скъпите пликове, че са  ни армаган от хазяите. В тяхното ново жилище нашите пликове не важат, по друга система са. Joy

# 2 283
Попи, много добре организирано звучи. Дано твоите хора бързо свикнат със сортирането. Иска ми се и тук да има възможност за разделно събиране, да има някакъв ред. Но около мен няма контейнери, голяма мизерия е. От известно време сортираме пластмаса и хартия, в службата на МУ са сложили контейнери, при майка ми също има. Събираме и някой от тях изхвърля в служебните контейнери.

# 2 284
  • Euskal Herria
При нас са 7 вида контейнерите, кажи-речи през ден вдигат тези за битовите отпадъци. Останалите се следят и редовно се изпразват. Такса смет плащаме заедно с водата - фактурата е на 3 месеца.

# 2 285
Приятно е тук, дами.

Но съм в ступор от едни зловещи циркови изпълнения и скоро едва ли ще ми дойде музата да си бъбрим.

Мьос, заради другата тема, ли? Я си го мести в другия крачол и хич да не ти пука!

# 2 286
  • sf
Тийнът ми изяде целината с пържените картофи, щот не я разпозна, ама вкусна била 😆 и две тлъсти пъстърви омаа, или е бил гладен, или тоз път наистина са станали чудни. Излочих един чай с коняк, изкъпах се с много гореща вода и си легнах. Ако утре е слънчево ще водя Косматко на Панчарево.

# 2 287
Наложи се да нарушим стереотипите и навиците на баткото днес и в резултат - едночасова истерия... а е голямо магарето, 46 кила е и като затича и заскача по пода, направо имам усещането, че ше слезем при съседите отдолу... кротна се де... аз изрових някакво старо вино, ама така да ми е все едно какво пия, само да има нещо за пиене... дано през нощта е спокоен...

и ние скоро ше лягаме, че и приказки им чета все още; искат, гадините.

# 2 288
  • тук и там
И ние сме със скъпите торби. В Брюксел са евтините, във фламанската част са скъпи.
Попи, няма да ви вземат боклука ако е смесен. Оставят го, и ще ви глобят. Поне в Брюксел така беше..

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:24 от Кайсия

# 2 289
Clo Hug
Няма начин да ви забравя, вие сте ми единственият социален живот, просто малко зор последните дни, ще се пооправя и ще дойда пак да ръся непоискани съвети.

Мързелче Hug
Сирос Hug

# 2 290
При нас заваля, късно се усетих, че се плациках из банята. Резултатът е почти сухите ми маратонки са вече влажни, както и две тави с орехи, за които днес цял ден не намерих време да прибера. Голям съм заплес.

Поне дЯтито заспа рано, защото е наказана. За поредното хакване на Family Link. Да видим, аз дали ще успея да си изпълня заканата и аз да удържа до Бъдни вечер. Утре ще сменям и паролата на домашния рутер.

Шугър Hug

# 2 291
  • Euskal Herria
Попи, Кайсия, като плащате такива скъпи торби, нямате такса смет или?

# 2 292
  • France
Ох, Мързелота... пийни си, подишай... Hug Наздраве.
Аз съм на втори фервекс. Леле, как изневиелица ме удари. Но и аз му помогнах - цял следобед с мокра коса. Rolling Eyes
И аз се оплаквам от поголовно триене. Разбирам да има обиди, но да триеш страници по ред?! Остави ги. Тъкмо "имената на глупците да висят по стените". После върви се обяснявай.
Стигнахме до средата на Сендман и съм много доволна - мрачно и магично, както трябва да бъде. Дано не се разочаровам впоследствие.
Добре дошли на попълненията.

# 2 293
Мьос, споко. Тролът тук е кротък, драмите поприключиха. Надявам се.

Добре дошли.
Тази дума не беше ли забранена?
Кой,къде,кво трил,що?

Антигона,ко се превземаш и ти,по мой спомен и друг път си наминавала.Или...не..ти даде линк в другата тема за тук и пристигна Нейно Височество...Дам,така беше!

# 2 294
Няма вино вкъщи, трябваше да се примиря с вермут, но не върви с шоколад. Сега се чудя кое да спра, шоколада или вермута Thinking Обзело ме е едно такова чувство на незадоволеност днес. И в деня на независимостта си оставаме зависими от супермаркета Worried
Успешно разделяне на боклука на разделящите, успешно здравеене на здравеещите и лека нощ на спящите Smiley

Общи условия

Активация на акаунт