Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 529
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 295
  • sf
Ам, добро утро! Що пък да не кукна преди 5?! Нищо, че не съм на работа. Не знам вече с това спане какво да правя. Будя се през 2-3 часа, въртя се, абе ужас е. Ще си направя кафе , пък ако успея пак да подремна, ще е добре.

# 2 296
  • София
Не си сама

# 2 297
И аз съм така.

# 2 298
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Аз се събудих в 6, сега ще ставам, да се мятам на въртележката.

# 2 299
Дбро утро!
Днес щях да пропусна ставането, за разлика от вчера.
Звъна ми алармата, отварям едното око и се изстрелях на мига, забравих, че светещия часовник в спалнята иска нова батерия и бърза с двайсет минути на денонощие. Снощи не го сверих естествено. А може и просто да е свършил, при нашите годишни миграции, все с нас го мъкна. Сега пия кафе и чакам да стане време да вдигам ученичката. Сервирам и за вас.

# 2 300
Кло, супер як е тоя часовник. ЗавидЕх!

# 2 301
Попи, Кайсия, като плащате такива скъпи торби, нямате такса смет или?

Няма. Но пък със стикерите по 60е за малък контейнер и 90е за голям, май докарват и нещо като такса смет. Но пък те не са задължителни.

# 2 302
  • тук и там
Добро утро! Пия кафе и след половин час ще вдигам децата за училище.
Яна, да-не плащаме данък за смет. Скъпите торби са ни "данъка".Аз не минавам с една торба на седмица, обикновено две  от скъпите изкарвам.Колкото и да се пъна да събера боклука в една-рядко  успявам.
А, Попи -писали сме едновременно..Добро утро! Спи ми се, но поне е петък..

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 07:42 от Кайсия

# 2 303
Добрютру.

Аз не разбрах, кои торби точно са скъпи. За общия боклук ли? Без хартия, пластмаса и био?

Вземам си тройката от часовника и ако е останало нещо, ще мина и за шестицата скоро Simple Smile

# 2 304
  • София
Добро утро! Добър петък!

Аз нещо изпуших колко са скъпи торбите и за какво,  та ще се връщам да чета. И се чудя аз ли не съм в ред, че редовно пропускам какво пишете.
Пак ли е трито и за какво?

# 2 305
  • Пловдив
Добро!

Попи, а докато ги приберат тия чували де ги складирате?

8* ми го дава тук...бъррр!

# 2 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
защо като стане "събота" никой не иска никъде да мърда! все вкъщи, все някой нещо чегърта по компютрите... а аз искам да излезем тримата. сама си мога и през седмицата.Sad

кафе, ениуан!

# 2 307
Мисте,тук 4,5 градуса. 🥶
Добро утро.
Чудя ви се как сами се будите толкоз рано. Аз едва отлепих в 7:30,а легнах към 12:30. Не е малко сън,но бих поспала още час-два. 😁
Хубав петък.

# 2 308
Добри, много златисто това кафе, бре. Не трябва ли да е по-черничко.
И аз се излюпих в 5.

# 2 309
  • sf
Аз подремнах още, а кучо още спи. Като стане хладно и се сгуши в мене на топло не дава толкова зор за излизане сутрин. 😆

Общи условия

Активация на акаунт