Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 508
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 310
Станах в 7 по принуда,но си лягам пак.Баща и дъщеря ще правят закуска ,като е готова казах да ме известят

# 2 311
Ули, да, за този, който не може да се рециклира са скъпите торби. За пластмасата (pmd) е 1.5е цялата ролка. Ама и тя е специална и се продава само в супермаркетите в района.

Мисти, не знам хората с малко пространство къде складират. Ние в гаража държим чувалите, но имаме доста отпадъци покрай местенето. В София с тая система бихме се озорили, защото нямаме излишно място. Също не знам и лятото със събиране на домакинския боклук 1 път седмично как ще се справим, без да се осмърдим. Може би ще вземем някакъв контейнер и ще затваряме боклука в по-малки разфасовки вътре, пък после ще го местим в скъпата торба, не знам още.

Тънките шапки и ръкавици ни станаха консуматив. За две седмици сме 2 шапки и 1 ръкавици на минус. Днес вече извадих дебелите шапки, че тънки нямам повече. Ако някой ми беше казал, че ще слагам ръкавици и ще пускам отопление около 15.09 щях хубаво да се посмея.

# 2 312
  • тук и там
Нищо не е трито, нито сте пропуснали. С Попи  говорим за торбите за смет около нашето  гепграфско местоположение..В гаража ги съхраняваме ние. Лятото не е чак такава жега ,както в БГ-не сме  сме осмърдявали сериозно. Виж, като пропуснеш денят за изнасяне на торбите , е друго...Добре че  имаме градинска къщичка..

# 2 313
  • Пловдив
С гараж ок, ами тия дето са в блокове...? В Италия в старите кооперации съм виждала големи контейнери, ама те имат огромни коридори преди да си стигнеш до апартамента.
Трябва да има нещо пригодено Simple Smile Просто ми стана интересно...

Попи, а децата как са? Свикват ли? Харесва ли им?

# 2 314
В продължение на вчерашната прекрасна вечер имаше още по-прекрасна нощ... Синковецът се събуди в 3 и така и не заспа повече. Познайте кой стоя буден заедно с негооо... Добре  поне, че беше тих и не пречеше на малката.
Днес ще е мега гаден ден.

# 2 315
Мързелотка, сигурно ти е само до моя въпрос, ама да попитам, пък отговорът не е нещо спешно. Като правите вино, слагате ли серниста киселина веднага след смачкването на гроздето? Досега аз слагах преди бутилирането, за да пресека ферментацията, но сега прочетох, че някои слагат и след смачкването на гроздето, та изпаднах в чуденка.

# 2 316
Мързелче, прегръдки!
Сирос, как е Кили?
Прегръдки и палчета за всички, които имат нужда!
Аз снощи пак куках, но този път и заради тийна - от вчера е с температура, поддържа я цяла нощ. Сутринта беше с 39 градуса. Звъннах на втората тръстика и се разбрахме да прекратяват договора. То и не остана сал днес и утре трябваше да бачкам. Дано до понеделник да е здрав и да е настинал щото в студа ходи по къси панталони - то щяло да се стопли през деня, на репликата ще се разболее ми се репчи, можел да се оправя сам, щял да си пие хапчетата..... Мхм, вчера като се прибрах ме гледа жално и ми се оплаква - тресяло го. Мери ли температура - не, само се завих с олекотеното.😈 Абе де точилка, де сопа...

# 2 317
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
wild poppy, аз си мислех, че сте в София? В смисъл, че живеете и работите тук.

# 2 318
Добро!
Добриня, хубаво кафе! Късно го видях, за да го изкопирам, пия моето "постно" завита в одеало, много студено в наше село.
Попи, пропуснала съм, че сте в чужденеция. Успешно ново начало!
Уиши, хубава чаша, искам и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам поредния измислен герой (майстор) да си упражни некадърността на строителната ми площадка. Вчера е съборил част от тавана в хола. Не ме питайте как! Не знам! Изпрати ми снимка на вайбър, че се случил "малък инцидент", ма щял да го оправи. Щях да колабирам в каторгата. Оммммм...
Днес ангажиментите са ми рехави, ще събирам сили за събота и неделя, когато МН ми е приготвил пълна програмка...

# 2 319
Карамелова, чакай да стане виното ми и ще ти сипя от него. Всъщност, ще има избор между червено вино и ябълков сайдер, макар че второто е експериментално. За пръв път правим и ще видим дали ще стане сайдер или оцет.

# 2 320
  • тук и там
Има мазета, тераси, гаражи и т.н .В Брюксел ,по спомен-два пъти седмично май събираха боклука, но последно време не мога много да разчитам на паметта си, та не мога да го твърдя със сигурност.
За големите блокове, има контейнери-да. Имам спомен как цялата кооперация смърдеше на мърша  по едно време , оказа се че един съсед  е забравил торбата със смет в мазето си. Случват се и такива работи. .През зимата са проблем свраките и гарваните. Пробиват торбите и става голяма мизерия. като се  рапилеят боклуците. навсякъде..

Изпратих децата. Каката се рзплака за нещо , случило се преди 6 години. Някакъв спомен , за случка с нея в училищният автобус, явно травматична,ама все пак..да се разплачеш при спомен, ей така  от нищото..Това на спирката днес , чакайки автобуса..Не е нито същият автобус, нито нищо , ама..Оф, пусти пубертет, не знам как ще го изкараме-и тя нейният, и аз ..моят.Confused

# 2 321
Уиш, след смачкването се слагало за дезинфекция... а иначе по принцип се слага след тихата ферментация, за трайност.

# 2 322
От тая чаша и вода бих била (знаете, че я ненавиждам ) И виното не е моето, но сайдер обожавам! Ще ти припомня, че си ми дала обещание. Има го документирано и вярвам ще оцелее написното  Grinning

# 2 323
  • France
ДобрЮтро. Аз съм болна. Лошото е, че когато преставам да функционирам и къщата престава да функционира Rage

# 2 324
Фил, няма да се събори къщата ако не функционира един ден! Лягай и пускай детски песнички на дребосъците да се забавляват сами.

Беболина пак се разплака като я оставих в детската градина,а уж беше свикнала! Искаше  да си вземе мечето вътре ,но не й разреших и ревна.
Довършвам обяда и сядам да уча,че изоставам брутално! После на работа 😕

Общи условия

Активация на акаунт