Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 518
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 435
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
колебаех се между плажна и планинска гледка Simple Smile избрах реалистичната

# 436
Добро утро, бамбини! Честито на рожденичката, която се загуби последните два дни. Бобчи, жива, здрава, обичана и успешна, бъди винаги така всеотдайна и отдадена на семейството и приятелите!

Изпратих МН по чужбината, днес ми предстои последен напън, преди преместването в града. Малко остана за чистене и подреждане.

Бабри, съжалявам за котето, но понякога е единственият вариант, за любимите ни четирикраки.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 14:10 от 🧡 Clo 🧡

# 437
кло, във Валенсия ли се местите? Simple Smile хубав град е.
точно срещу меркадора има едно малко ресторантче с най-готиния готвач и най-странния сервитьор които съм виждала.
готвача мина до нас, поздрави ни, усмихнат, любезен...
а сервитьора мяташе чиниите като фризбита и цялото му поведение беше "не ви искам". но храната беше добра.
и кафето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 438
Де да беше, Добри, ама не. Отива в командировка за седмица, преди началото на учебната година. Че като се върне, пак на няколко стана ще тъче.

# 439
  • Пловдив
Добро!
Честит празник!

Кло, май има интересна работа ТН Simple Smile

Бобчиии, ЧРД! Да си здрава и все така раздаваща се Kissing Heart

Сис, много четеш...недей! Детето само ще покаже как и що. Спокойно.

Трябва да събера 2,3 парцала ама първо кафе.

# 440
Бабри, милото коте...

Честита да е Бобчита!

Попи, да се оправя дребосъчка бързо и да ѝ хареса новата градина.

Честит празник на всички!

# 441
това е мястото Wink
пак бих отишла Wink да метна чинията обратно и да следя за реакции. Simple Smile

# 442
Честит рожден ден, Бобчита. Жива и здрава да си!

Тежко решение е това, Бабри, но за съжаление това единственият начин, по който можем да им помогнем понякога.

Сиси, стисвай зъбите и напред, ще мине и адаптацията и времето, ще си напомняш колко много си го искала преди стане и ще свикнете всички с градината.

# 443
  • sf
Добро утро! Пия лежерно кафе и зяпам Бохемска рапсодия. Трябва да излъскам кухнята , но яко ме мързи.

# 444
Бочева, честит рожден ден! 💐

Попи, да минава бързо на Дечко!

Сис, не го мисли предварително и не се притеснявай за нестанали неща.

Бабри, много гадно. Милото животинче, но понякога няма как.

# 445
Проспивам снощи Беболина и изведнъж скача и ми казва "мама, гърнето"!
Викам, тичай, сама!
Отива в банята,събува се и сяда. След малко баща й отива да я нагледа и дребната се изцепва "тати, затвори вратата" 😂🤣😂🤦
Беболина,на 2,5 години! Ужас! Какво ме чака занапред?!
Благодаря ви ,дами! Преставам да се тормозя! Каквото трябва да стане ,ще стане. Бебето на мама расте и трябва да свиквам с това!
Бобчита днес ли е рожденичка?

# 446
  • Пловдив
Аз да съм подготвена...да шушнете за читаво  място за хапване в района на НДК? В близост май няма МоЛ, нали?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 08:51 от mystic woman

# 447
Добро утро.
Мисте, на по-малко от 10 минути пеша от НДК е Парк Центъра. Не ям навън, обаче, и не мога да препоръчам място за ядене.

Честит рожден ден, Бобчиии, да си много щастлива!

Сис, честито, най-накрая стигнахте до градина, ще свикне, не се притеснявай от сега.

Бабри, Blue Heart

# 448
Бабри, тежко решение, съжалявам. В такава ситуация или търсиш заместник на малката душица или се отказваш завинаги от домашните любимци, като мен. Аз нямам сила да преживея още една такава загуба.
Сисче, дано се адаптирате бързо, с голямата промяна с Беболина. Съпричастна съм, върна ме години назад, ние с Халапеньо не успяхме. Всяка сутрин ревахме и двамата. Едва месец издържахме и циркът с градината приключи, но аз имах възможността да си го гледам вкъщи. На вас- успех!
Бобчи, ти си едно огромно, всеотдайно сърце! Аз съм мнителен темерут и цедката, през която допускам хора в най-интимното си обкръжение е много гъста. Но бих била безкрайно щастлива, да имам до себе си сърцат човек, като теб! Бъди благословена и нека добрините, които вършиш, ти се връщат стократно!
П.П. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, ама не, когато става дума за вежди.
Приятен почивен ден, общество. За мен е пореден работен, хората се съединяват, аз си късам парчета нерви Simple Smile

# 449
Здрава да си, Бобче, много професионални успехи ти желая!
Сиси,не се терзай от сега.Може да ѝ хареса като на Звери,и да няма драми.
Бабри,🤗!
Гроздобера се отлага,провалиха ми плановете 🙄

Общи условия

Активация на акаунт