Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 512
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 450
Жива и здрава да си Бобчи, зло да те забрави!
Честит празник на всички!
Ех, Бабри, много лошо Heart
Карамелчик, разсмя ме с веждите Simple Smile

Боли ме корем и нищичко не ми се пипва. А трябва да се занеса на пазар и да сготвя. Денят ще е полу-работен за мен.

# 451
  • София
Бабри, съжалявам. Имай предвид, че пухкавите членове на семейството са облагодетелствани с възможността да им спестим мъки и болки в последните им дни.
Бобчи, много здраве и щастие.

# 452
Благодаря ви!Да ви се връщат пожеланията !Аз искам само всичко да си остане каквото е,но МУ и Звери ме изненадаха,подариха ми колие от бяло злато с диамантче.
Вчера се срещнах с един друг диамант -Скайчето,голям сладур !

# 453
Бобч, здрава, щастлива и винаги така обичана бъди ❤️! Ти наистина заслужаваш всичкото щастие на света!

# 454
Бобчи, честит рожден ден! Живи и здрави бъдете ти и близките ти.
Бабри, съжалявам. Винаги са ужасни такива моменти. Просто котка ще каже някой, а всъщност част от семейството. Гуш.
Сиросче, малко на патеричка, но честити да сте. Още дълги години заедно, живи и здрави.
Сиси, не се притеснявай предварително. Деца всякакви, истории всякакви. Радвай се, че най - накрая е приета, а после всичко по реда си.

Бебчо спи спокойно без да е залепен за мен, а аз блажено си пия кафе и го гледам. Малките радости в живота.

# 455
  • София
Честит рожден ден, Бобчи! Да си здрава, щастлива и все така отдадена на живота! Да си изкараш страхотно днес!

Браво на Беболина, расте си детето. Вече не е просто бебе, става си момиченце.

Бабри, лошо. Но така трябва.

# 456
Бобч, честита да си!
Хубав, млад човек си, радвам се на такива като теб. Дават надежда за децата и бъдещето на тази разединена държава, наща. Не смея да кажа и честит празник, национален...То да ти се отще.
Багажа готов, в банята и на колата 🤗 Йей!
И сигурно ще прозвучи грубовато, но поне домашните любимци ги приспиват. Виж, за хората...такава благост няма. Има сигурно, де, но в Бг поне не знам да има. Та....
Бюти тежко, когато детето плаче..всъщност за майката е най. Дано свикне.
Килеша мина, рекет...и замина. Тъй тя, едни реват за мама, други минават само 😁 А беше време като ме гледаше с жални очи през прозореца на детската градина. Мдааа..Живот.
В банята съм, в банята съм..

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 11:18 от Thirteen#

# 457
Офф, Търти, смешно ми стана, ама е баш така.

Ей го вчера моят Нагльо (няма ж.р., а толкова да ѝ подхожда), вика - не сте ми давали джобни. Добрее, но ти оставихме пари (няколко пъти над джобните), когато с баща ти заминахме. Те били за храна. Абе, каква храна, нали баба ти беше при теб, пазаруваше и ти готвеше?!?

# 458
Честит празник!
Бобчи, жива, здрава, щастлива и обичана бъди!
Бабри, прегръдки!
Малчовците бързо да свикват с градината и да ходят с удоволствие.

# 459
Ох, Попи, понеже съм изяснила на Нахалницата, че базовите ѝ нужди са мой ангажимент, а глезотиите и лиготиите - нейн проблем, тя вчера ме попита дали някакъв корейски крем за 100 кинта, който правел кожата сияйна, е базова нужда, т.е. ще платя ли за нея. Значииииии, като я хвана за вратленцето и ще ми засияе магарицата!

Моят Нагльо много ми хареса. Трябва да има женски род.

# 460
Има ,нахалница 😂!

# 461
Има женски род, ама звучи по- зле и от килеш 🤣🤣
За сто лв. тоз крем освен да засияе, трябва и зъбите да мие...🙃

"Начи, Нескъ, излизам сутринта за тренки..Ама си излизам по тениска, чехли...айляк. Слизам пред входа...оглеждам се, ослушвам се...и кръгом по зъби се прибрах 😂😂😂 Аве, кога стана толкова студено,ве, чУек..в смисъл..до вчера беше мани и жегата. " - из речника на килеша.
Речник на чуждите думи -" тренки" - тренировки.
Речник на боклукчави думи и фрази - чУек,  нескъ, в смисъл..
Речник на родителя след това словоизлияние- припадВам 🤯

# 462
  • sf
Още не съм почнала да чистя. Изведох кучето и срещнах бившето си гадже, полафихме и се сговнясах. 🥴 завиждам на тези, които като са ядосани, чистят.

# 463
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на тези, които когато страдат не ядат.

не ми се чисти, а тук когато пропуснеш един ден си личи.
не е болка за умиране, само ще сваля очилата.
Wink

# 464
Аз в неделя в пристъп на гняв даже мотиката развъртях 😱. Такъв инструмент не бях държала от неизвестен брой години 🙄.Одеве пък с един копач се заиграх🤐.Още малко,и ще се сбъдне мечтата на Скъпия-къщурка в диво село,по една крава,коза и овца,някоя кокошчица,и аз,кОпайки малка зеленчукова градина 😂

Общи условия

Активация на акаунт