Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 485
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 465
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашите да не са братя?
според моята полузаконна радост, има три неща които никога няма да му омръзне да гледа - вода как тече, огън как гори и някой друг (разбирай аз) как работи.

# 466
Хора без чувство за хумор да не четат 😏
Цитирам по спомен:
"Жена,ще си вземем една къщичка високо в балкана.Ама то до тогава големия ще е станал шеф на някоя банка,та той ще ни е вземе.И на морето някъде ще ни вземе апартамент.И една кравичка ще имаме,айде,може и козичка и овца.И един-два декъра ще ти взема там,да има да си копаш" 🤣🤣🤣."А,добре,аз обаче искам да те видя,как ще ставаш рано да гледаш животните" 😈."Ти не бери грижа за това,аз ще стана,ама искам да те видя,как ще копаш" 😂
Същевременно големия ни мята едни белтъци,и се смее под мустак 😁
(Някой да не реши,че е сериозен в замисъла си 😁. Много обичаме да се шегуваме един с друг 😈)

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 13:22 от Ренко

# 467
  • София
Да се запиша да си ви чета, още не съм готова за писане. 💋🙏

# 468
Мълчаливата компания също е добра компания, Мид.

# 469
Мид, Heart Hug

Уиш, много ми кефи в онази тема, как се обръща "братчедката" към теб в мъжки род.

# 470
Кло, в тези джендър неутрални времена, човек се обърква. Simple Smile

# 471
Оф, no comment е цялата история, няма да задълбаваме тук. Пък и гипсиран крак при счупена тазобедрена кост, и за двете, ждб.

Оплаквам се, че вдигнах кръвното. Толкова месеци ковах 130/90 макс, сега горната граница е скочила на 170. Може и от стария апарат да е, нищо да ми няма, ама ще положат морна снага за малко.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 14:11 от 🧡 Clo 🧡

# 472
  • sf
Излъсках кухнята, малко почивка и хващам хладилника. Ще гледам да го засеча тоя пак като дойде ред на банята. 😆

# 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хора без чувство за хумор да не четат 😏
Скрит текст:
Цитирам по спомен:
"Жена,ще си вземем една къщичка високо в балкана.Ама то до тогава големия ще е станал шеф на някоя банка,та той ще ни е вземе.И на морето някъде ще ни вземе апартамент.И една кравичка ще имаме,айде,може и козичка и овца.И един-два декъра ще ти взема там,да има да си копаш" 🤣🤣🤣."А,добре,аз обаче искам да те видя,как ще ставаш рано да гледаш животните" 😈."Ти не бери грижа за това,аз ще стана,ама искам да те видя,как ще копаш" 😂
Същевременно големия ни мята едни белтъци,и се смее под мустак 😁
(Някой да не реши,че е сериозен в замисъла си 😁. Много обичаме да се шегуваме един с друг 😈)

за нашите недовършени е писано Simple Smile

# 474
  • София
Аз трябваше да си направя нов електронен подпис за имейла в определен формат и има поле как искам да се обръщат към мен- тя, той, то, никак. 🤣 името ми е женско на всякви езици и леко ми се прииска да напиша той 🤣

# 475
  • USA
Бобчи, честита да си и много, много щастлива, ти заслужаваш всичко Gift Heart
И аз да кажа, видяхме се с Бобчето и никак не ме разочарова-страхотен Човек, че и красавица на всичко отгоре Heart Eyes
 Мид Hug
Сисунче, честито! Беболинка ще свикне, не се натоварвай предварително Heart Eyes

Къде тук мога да намеря по-големи количества еднократни чинии, от рода на 100-200 броя? Само по десетина бройки намирам, то за едно ядене заминават.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:43 от SkyBlue

# 476
Скай, на близо Метро, Кауфланд няма ли? Аз взимам от Метро по 100 броя в пакет. В К. са малко бройки и екологични, рециклируеми - бла, бла.

# 477
# 478
  • USA
Явно ще се ходи в Метро. В Кауфланда, Лидл, Джъмбо, все са по малко бройки.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:41 от SkyBlue

# 479
  • София
Мид, ❤️

Бобчита, да си здрава и щастлива! Да държиш в ръцете си всичко, за което копнее сърцето ти! 🍀🌷🎁 ❤️

Бабри, много съжалявам за котката! Тежък, но правилен избор! Тези мили.животинки, независимо котка, куче или друг домашен любимец, се превръщат в част от семейството и ни боли за тях. Имат щастието, че може да ги евтаназираме когато животът за тях се превърне в агония.

Общи условия

Активация на акаунт