Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 623
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 705
  • sf
Женитбата за принцеса не ти гарантира щастие. 😉 Харесвам Чарлз и Камила, четох книгата за тях, ако наистина са сродни души, мисля, че са щастливи. Възможно е да се откаже от трона в полза на Уилям. /който пък въобще не харесвам./

# 706
  • София
Ох, мислех си, че само аз не понасям Уилям. Какво и да е, който ще да става Крал, не им завиждам. Тъжно, че един човек е починал, другата е ала-бала.

# 707
В рамките на 10 дена си отидоха двама велики. ... Може би е време за нови играчи на световната сцена... Нека всичко да започне отначало.

# 708
На мен ми е тъжно за Чарлз, цял един живот чакащ нещо, което хем му е определило живота хем толкова време извън обсега му.
Добре, че дочака, че в друг вариант щеше да е още е по-тъжно.

# 709
Епохата вече приключва. Така е.

# 710
Аз последно засега за потовете, обещавам, ама ако някой се чувства късметлия

# 711
  • София
Значи, понеже и аз родих секцио след десет часа контракции и напъни, а и явно съм мрънкала на лекаря, да кажа какво ми каза тогава той. Може и да е била да млъкна, ама някак.автолитенва прозвуча и спрях да буча. Това е най-хубавите начин да родиш в твоя случай. Хем има родова дейност естествено започнала, т.е. отделено е каквото трябва и бебета е поело каквото трябва, хем е щадяща за майката и бебето (щерката се беше извъртяла с брадата напред в последния момент и се беше овъртяла в първата връв).
Стели, важното е, че сте добре, че Бориса е здрава и красива, че таткото е луд от щастие. Да не вземеш само да се тръшнеш, че секцио си родила. Сега те чака рев, хормоните ще ти разкажат играта. Да си знаеш. Kissing Heart

# 712
Честита Бориса! Да расте в здраве, любов и безгранична радост на мама и тате 🥳

Жалко за Кралицата, това наистина е епоха...

# 713
Чака я бебешки рев и много щастие!

Мисля,че има хора с много разбъркани хормони и без да са родили току що.

# 714

Мисля,че има хора с много разбъркани хормони и без да са родили току що.
Не може да бъде 😂😂😂😂😂😂😂

# 715
Не може,ама на фактите друго доказват.

# 716
  • София
Например ММ. Или е в пубертет, втори, или в критическата, или в ПМС. Симптомите съвпадат.

# 717
Колко си права само, Кроте.

# 718
Бър,дръж го под око,мъж с разместени хормони или си намира любовница или си купува скъпа играчка.

# 719
  • София
А, не. Моят план е да му го върна, когато и аз влезна в критическата. Дотогава да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт