Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 637
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 720
  • France
Йеее! Станахме лели Heart Толкова се зарадвах, че почти ми се прииска пак да гушна едно новородено бебчи. Ама почти Stuck Out Tongue Winking Eye

Мда, една епоха си отива. Sic transit gloria mundi.

# 721
  • София
Мисти, мечо грозде пила ли си? На мен това ми оправи проблема дългосрочно.
Бог да прости Кралицата! 🙏

# 722
Добре дошла на малката Бориса! Да расте здрава и безгрижна, на мама Естела, бързо възстановяване и щастливо майчинство!
Порязах си жестоко показалеца, призля ми и ми притъмня от болка и кръв. И мама реагира "много адекватно", като видя, че аха, ще се строполя, се разкрещя, каква съм била такава, да колабирам от кръв Rolling Eyes
Успокоихме страстите де, аз лежа превързана и с мокра кърпа на челото, а тя ми се извинява, че е крещяла, щото се е изплашила. А  бях се притеснила, че психодиспансера е със затихващи функции... функционираме си на пълни обороти Confused

# 723
Добре дошла, Бориса! Да е жива, здрава и щастлива! Да расте силна и успешна, но това е като поотрасне. Сега докато е малка сладка принцеса - да обича да спи и да похапва, да е кротко и доволно бебче! Стеле, бързо възстановяване! Бъдете здрави и щастливи!

# 724
Ами щастлива е. Звънна ми,бях на кафе и каза "искам да ти кажа,че стана леля" и аз ревнах .Тя е от снощи в Майчин дом и последно като я чух имаше контракции на 3 мин ,но като ми звънна,че е родила ревнах и не помня какво е станало.Бориса е мега красива ,таткото е много щастлив .Стела каза да ви пиша и се смееше.После Бойчето ми прати снимки,картичка е Бориса
Честита ви рожбичка, Естелка! Да расте здрава, щастлива и благословена Бориса! 🍀
Целувки от една бабо-тетка Wink

Бобчита, благодаря, че ни сподели хубавата новина!
Стартирам спортуването! Наздраве! 🥂

# 725
Да му се невиди и стомашният вирус. Кацна и при мен. Смуча Спрайт и се надявам да ми се размине гаденето. И тоалетната хартия свършва. Joy

Имам две важни срещи днес. Вярно онлайн, ама ‘се пак трябва да съм в кондиция.

# 726
Ау, Попи, да минава!
Ре, жива и здрава да си, патладжаните вече само така ще ги правя.
Бебето спи спокойно. В задачата се пита - защо съм се ококорила и не спя и аз?!
Краката от няколко дни ме болят. Една гадна тъпа пулсираща болка. От вените ще да е.

# 727
Добро утро и хубав петък!

При мен, след като малката ме стресна в съня ми вчера сутринта, днес в същата минута ококорих очи. Знаех си. Хем снощи умишлено късно си легнах, че да го избегна това. Ако е като друг път, ще ме държи поне седмица, понякога много повече. Тъкмо си бях регулирала ранното ставане.

# 728
Честита рожба, Естела! Да расте здрава и щастлива малката Бориса!
Мисте, радвам се за хубавите новини. Все така да е.
Кло, да черпиш за пота.

Всичко хубаво си има край, само саламът има два. Прибрахме се снощи на село, да си вземем принца. Размаза се, като ни видя, което не му попречи нощес, да ни тормози.
Ей го селския принц 😺

Сядам на тръстикена, че ме зове и после към Бейрут.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 23:26 от Сирос

# 729
  • София
Добро утро в петък! И аз нямам нетърпение да се наспя вече като хората, ни кога ще стане не знам…
Ей, че хубав този селски принц. Как се е опнАл само. 😊
Аз започвам да обмислям варианта най- сетне да взема на едното дете подарък куче. Спряла съм се на йорки. Ако успея да го намеря тази година за края на декември покрай рожденния й ден ще е супер. Не ми се дават обаче повече от 500 лв. Не знам доколко мога да намеря хубаво кученце с родословие на тази цена.
Попи, дано Спрайта ти размине гаденето. 🙏
Хубав ден на всички! 🤗

# 730
  • Пловдив
Добро!

КанцАх и аз в офисОт, ама още няма да я почвам, въпреки, че бюрото ми е зарито...е, място за кафе има Simple Smile
Тия дни до понеделник ще ни се сторят цяла вечност...чакаш и се молиш...

# 731
Rodiva, моят съвет е, ако трябва да отложиш взимането на кученце, но не прави компромис с произхода. В развъдниците (или поне читавите) правят изследвания за генетични болести и селектират кученца, които не носят тези гени. Някой път лечението им гълта много повече средства, отколкото ще спестиш за самото кученце. Това, което можеш да направиш, е да гледаш развъдници извън София и да пътувате, за да си вземете кученце, обикновено са с по няколко стотин лв. по-евтини, а като взимахме ние куче, в развъдник на 300км. от нас бяха и най-красивите родители по това време. Не гледай по обяви и не вярвай на развъдници в апартаменти.

Допълвам: И от зоомагазини не взимайте кученце. Също е голям риск.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 08:07 от wild poppy

# 732
Добрютру.

Сирос, кажи, че го намачка ей тъй както се е опнал подобаващо Simple Smile

# 733
  • sf
А моят съвет е да не си хвърляш парите за "родословие". Пълно е с кученца за осиновяване, и малки, и големи.

# 734
Действително, пред алтернативата да вземеш кученце с “родословие” от олх, е по-добре да осиновиш. Но и това не е за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт