Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 481
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 90
Аз ли съм единствената луда, която НЕ обича морето и си обожава шатото в подножието на планината?
Не 🤫
Ох,казах на Шефа,че ще вадя прахосмукачката са изчистя.Душата ми извади,да я довлача в хола,да извадя от маркуча дръжката с накрайника,и сега "чисти" 🤣.А зимата ревеше от нея.А след десетина години,и на него с дни ще трябва да му се напомня,да мине с нея стаята си.Големи метаморфози претърпяват тия малки човечета 🙄

# 91
  • Варна
Не ще бре, не ще и не ще.
Отивам да се боядисам, може пък затуй да не излиза.

# 92
Аз ли съм единствената луда, която НЕ обича морето и си обожава шатото в подножието на планината?

Не.
Но при избор, честно казано, пролетно- лятно бих изкарвала в планината, есенно- зимно по морето.

# 93
Стеле,иска да те види с прическа,видяло се е.
Ренко,Звери чисти,даже си засмуква блузата,умира от кеф.Научи го и стирка да влачи и за теб няма да остане работа 😃

# 94
  • Пловдив
Бобчи, оздравяхте ли с малката?

# 95
Естела, 05.09 казах. Къде си се разбързала?

Уиш, не си. Планината е не по - малко красива. Ама друго си е морето, друго. Израсла съм в подножието на планината и може за това, да не ме влече толкова.

# 96
А на мен първите 6 години ми бяха в подножието на планината и явно пъпът ми е хвърлен там.

# 97
  • Варна
Сиросче, слушам 😂😂
Ама все пак, няма да ме изпишат с бели коси, няма да се излагаме 😂

# 98
Абе налягай мъжа ти за един два бързи ... кекса и ще стане работата. 😆🤭

# 99
  • Варна
Абе налягай мъжа ти за един два бързи ... кекса и ще стане работата. 😆🤭

Ми довечера, ся работи 😁

# 100
  • France
Здравейте, мацки, как сте? Аз се завърнах.
Как беше/е почивката, децата, недовършените? Бъдещите мами? Има ли обебени? Heart С една дума - какви са новините.

# 101
  • Варна
Здравейте, мацки, как сте? Аз се завърнах.
Как беше/е почивката, децата, недовършените? Бъдещите мами? Има ли обебени? Heart С една дума - какви са новините.

Добре дошла, Фил.
Само аз се излагам и още не съм родила, Лав и Ерин са вече с бебчета на ръце. Недовършените де ще идат, че няма да слушат? 😂

# 102
  • Наблизо
Почнахме детската градина.Тук му викат училище.Уж усмихнато и щастливо дете заведохме,но още щом сле излезли е почнал рев..И така докато дойдем на обяд.Утре ще в цял ден,че и ходят в друго училище за ядене,не знам как ще е.
Здрасти Фил! Почнахте ли и вие?
Стела,Бориса голям инат ще излезе! Simple Smile Кексът,чувам,много помагал Grinning

# 103
  • France
Е, браво, браво Heart хайде и ти се нареждай в редичката на мамите.
И Монстърчето почна, какъв кеф!

# 104
Видях 70+ нови отговора и викам, ехе ще празнуваме днес. Ама не можах да прочета и май ще отлагам пийенето или?

Казвайте бързо ако съм опуснала новината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт