Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 427
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Скрит текст:
Ч.Р.Д. Бобчи, да си здрава и обичана! Kissing Heart
Браво на малкото Сисунче.

Аз бах днес в любимия Пловдив на разходка с децата да не го гледам любимия, но успя да ми скапе настроението като се прибрах и
той излезе, ма ме блокира преди това в телефона.

Скрит текст:
Ай наздраве и чакаме Бориса ❤

за постоянно ли излезе?
нали знаеш, че и ти можеш да го блокираш? отвън Wink

Надявам се, че сте се блокирали за постоянно. По-здравословно ще е за тебе. Щади се - нужна си на твоето дете.

# 526
  • София
Имах колежка, дето вместо момче беше родила момиче. Смях, име как се избира за норматив? Е, избрали бяха, де. Stuck Out Tongue Winking EyeИ аз съм била предвидена за момче, но едно време е било по-така и майка ми е имала резервен вариант. Иначе сега бъръльо е щяла да се казва Сергей Flushed.

# 527
Аз съм щяла да съм Живко 😂🤣!
Някои хора са били жестоко разочаровани от факта ,че съм от женски пол!

Сипах си и аз! Да е жива и здрава, Бобчита!

# 528
Ми “патерица“, Кло, щото ракиеното време мина...

Иначе и аз 1 час преди да родя научих, че ми се пада момче с голяма глава, а си тръгнах със слаботелесна девойка...
Важното е да е здраво. Останалото е суета Smirk

# 529
  • София
Кло, като каза, че чакали Марийка ми припомни га бях с големиО корем и с БНД мислехме как да го кръстим туй, дето ще се покаже от там. Коментирахме различни имена. Стигнахме до Мария. В този момент през отворения прозорец долетя гласът на една родителка от нашия вход, която викаше щерка си "Марияяяяя, аз колко пъти да повтарям едно и също! Спри се, бе, дете. Съседите по цял ден само твоето име чуват.". Ми права беше. Палаво момиченце си имаха. Мине не мине половин час и току майката или таткото на Мария извият глас от градинката пред блока. Не я кръстихме Мария нашата неродена мома, но това не подейства - палава излезе и тя. ❤️🤭

# 530
Герата,как е щерката,пооправя ли се?

# 531
  • Варна
Стига бре, мома искам да гледам 😁

И аз ще ви кажа Наспорт, сипах си и аз едно винце за моето другарче ❤️

Не ще и не ще да излиза, утре пак съм на преглед и ако пак ме провери за разкритие Жи умрЪ, егати болката, хора, а се имам за човек с висок праг на болка.

# 532
Ренко, оправя се. Вече си “изправи гребена“ и забрави как не можеше да си вдига гащите сама Smile

Абе да свършват тези сатурнови дупки, че вече ми писнА.

# 533
  • София
Стели, на мен проверката за разкритие ми беше по-гадна като болка от самото раждане. Дано след тази проверка да няма нужда от друга!

# 534
  • Варна
Стели, на мен проверката за разкритие ми беше по-гадна като болка от самото раждане. Дано след тази проверка да няма нужда от друга!

Амин! Чул те Господ ❤️

# 535
Стели,дай и време да се намести спокойно Бориса,че да излезе леко и меко. Колкото трябва, толкова. Няма да е повече от ден,щом тапата е паднала. Айде,ще повторя ,както рече циганката -като сапун от ръката да се плъзне.

# 536
  • Варна
Стели,дай и време да се намести спокойно Бориса,че да излезе леко и меко. Колкото трябва, толкова. Няма да е повече от ден,щом тапата е паднала. Айде,ще повторя ,както рече циганката -като сапун от ръката да се плъзне.

Такава ми е уговорката с Шефа 😁😁

# 537
  • София
Стели, да не са ти помогнали с разкритието лекичко? Че на мен така едната лекарка ме ръчна, че ѝ казах да вади ръката или ще я ритна в главата. Извади я. После моят лекар така ме провели за разкритие, че не разбрах. Само се изхили на оплакването ми за предния преглед.

Бориса ще е Бориса, ама и да не е, все тая. Просто ще станем чичовци.

# 538
Стеле,май на повече разкритие не болеше толкова 🤔
Аз имам два пръста джин ,за нея ги пазих,ама утре ще си купя нов май .

# 539
Офф, и с голямата щерка така ми помогнаха на прегледа за разкритие. Най-болезнената част от цялото раждане ми беше. С малката не ме боля хич тази процедура, значи можело.

Общи условия

Активация на акаунт