Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 606
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Бе кой седи и дебне за тая тенЖура? Rolling Eyes

Клото 😅

# 691
Ако си имала възпаление на пикочната стена, е нормално да те приболява. Мен ме болеше през ден около седмица. Що през ден, никой не разбра. Не успявах добре и изпразня мехура (установи се на ехограф). Бях изпила един Монурал, но се оказа, че не върши работа за моята гадина. Пих няколко седмици Цистистоп хр. Ти можеш да си вземеш Цистистоп рапид. Според нефроложката, при която ходих, е по-добро от Уринала. Каза ми дълго да го пия, поне месец.

Нурофен можеш да пиеш, облекчава и си лягай вечер с шише топла вода между краката (може и гореща, но през хавлия, да не те пари и така ще те топли по-дълго).

Хубаво е, ако все пак до няколко дни не приключи дискомфортът, да отидеш на нефролог и да те види на ехограф, а също и изследвания да пуснете.

# 692
И от мен глас за Цистостопа, плюс чай от царевична коса (има го по аптеките).

# 693
Най сетне!!
Бориса е тук!!Да е жива и здрава,яшна,кротка и поспалива!
Сипвам за нейно и Стелино здраве!
Наздрааааааве!!

# 694
  • Пловдив
Мерси, момичета!

# 695
Ами щастлива е. Звънна ми,бях на кафе и каза "искам да ти кажа,че стана леля" и аз ревнах .Тя е от снощи в Майчин дом и последно като я чух имаше контракции на 3 мин ,но като ми звънна,че е родила ревнах и не помня какво е станало.Бориса е мега красива ,таткото е много щастлив .Стела каза да ви пиша и се смееше.После Бойчето ми прати снимки,картичка е Бориса

# 696
И от мен глас за Цистостопа, плюс чай от царевична коса (има го по аптеките).

Подкрепям. Забравих за чая. И това пих.

# 697
Секцио бе,голяма съм шматка .

# 698
Тия дето членуваме в групите за тенджури казваме за примоциите 😁.Зарибяваме народа един вид,без да взимаме комисионна 🤣
Емоция голяма е нов член в семейството!На Шефа дружката щяла да става кака през неговият месец, много се зарадвах!Одеве се нащуряха ,после се надявам пак след приказката да "припадне".
Мисте, Скъпия се наложи да пие втора опаковка АБ.Не казвам,че е нужно ✌️.(тия дни не ми остава време да звънна на колежката,не съм забравила)

# 699
  • София
Значи, чакаме снимки. На бебе Бориса, на тенджери не ща. Поне едно краче, бебешко, сладко.

# 700
Сакън, комисионна не давам. Сега се чудя как ще го глася туй нЯщо и де ще го дяна.

Нямам телевизия от два дни, ама защо си нямах работа, та надникнах в нета... За Англия приключи една епоха бих казала. Едни идват на този свят, други си отиват.

# 701
  • sf
Така е, кръговратът на живота. Доста си поживя все пак. Да живее краля! Да видим сега дали ще има изненади.

# 702
Вече нищо няма да изненада. Чарлз III.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 23:31 от 🧡 Clo 🧡

# 703
  • Пловдив
Нищо добро не иде...за жалост. Чарлито от чакане да седне на престола май превтаса. Няма да се справи.

# 704
  • Euskal Herria
Интересно, че тук още следобед писаха, че след 18 часа испанско време ще обявят смъртта на кралицата.

Общи условия

Активация на акаунт