Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 653
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Добро утро!

Посрещам деня с най-хубавата новина! Да е здрава, поспалива, спокойна, обичлива, игрива дългоочакваната Бориса! Мама Стели бързо даде възстановява!
❤️🌷🎁🌈🍀☀️

# 736
  • София
Имам позната, която има йорки. Евентуално мога да поизчакам за тяхното поколение, за да съм сигурна за произхода. 
Иначе и за осиновяването съм си мислила също. В приютите има наистина разкошни кучета.

# 737
Да познаваш, т.е. да си виждала майката не стига. Тя може да изглежда здрава, но да носи ген, който да предаде на поколенията и те да имат проблеми. А рискът се увеличава и с бащата. Спирам с това.

# 738
  • София
Лав, радвам се, че са ви харесали патладжаните.
Чироз, чуден е Кили.
По кучешката тема сме писали много.

# 739
Мисти, много ги обичам тези цветя! Пробождаш ме всеки път право в сърцето ❤️!

Днес видях за първи път учителките на Беболина и се оказа,че и двете ги познавам! Аааа, ма защо не съм казвала,че това е моето дете 😂🤣! Трябваше аз да я водя първия ден!
Разбрахме се за сладкишите,  всичко се дава на родителите и ако те преценят го дават на детето! Имало си меню, одобрено от разни министерства и те го следвали дословно!
Беболина се приспособява чудесно засега! Даже няма търпение да ходи да играе с децата!

Закъснява ми,боли ме главата, гърдите, кръста и корема! Лека паника почва да ме обзема!

# 740
Оооо, Сиси, рано ти е за "менопауза" на тебе.
Много се радвам се Беболинка, имахте нужда, и тя също.

Аз пък съм на мнение, че ако искаш определена порода куче, си взимаш тази порода. Котката ми е улична, прибрана от кофите за боклук, преди 15 години. Но, кучето е породата, която обичам.
За големите реномирани развъдници също съм с особено мнение, там са до такава степен селектирани, че на сестра ми кучето е с 3 различни генетични болести, от едната от които едва не умря като го взеха, наложи се спешна, сложна операция, и до момента е глътнало много хиляди за лечение. Сега предстоят още две операции.

# 741
Не сте ли чували за вица? Разговор между приятели: кой каквото и да казва, жена и куче са си до късмет. На каквото случиш. Важно е желанието.

Всичко това е шега, разбира се.

Пия следобедно кафе и мечтая. Сега ми се е паднало.
Само за менопауза не искам да слушам. Този месец ме прескочи, вътрематочен полип си отгледам, добре, че е още под 20 мм. Като реши да дойде, не знам какво чудо ще бъде.

# 742
  • Euskal Herria
Кло, има го и другия вариант - мъж и куче както ги научиш Wink.
Лек следобед, общество! Допивам кафето и подхващам задачите.

# 743
Разбира се, Яна. Много ми беше кратка следобедната почивка, продължих с миграцията. Трудна работа. Целия катун докато се пренесе обратно... Отгоре на всичко, с всички ремонти в града, е страшно задръстено. Представям си, като затворят и нашия булевард, какъв още по-голям ужас ще настъпи.

# 744
  • Euskal Herria
То дано, като ги затварят улиците за ремонти, да е добре обмислена промяната и наистина качествено да ги правят.  На мен ми е интересно да видя Даме Груев какво са направили. И околовръстното също. Само да не стане -  докато пуснат последния участък, първите вече са пак за ремонт.

# 745
  • София
Оооо, Сиси, рано ти е за "менопауза" на тебе.

Вай, според мен Сисито от друго се бои... Simple Smile

# 746
Баш, баш. Нали в другата оплачи се, освен Стела има още една девойка с такава "менопауза", тя затова в кавички Simple Smile

# 747
Панди, тя май от "менопауза" като на Естелка се бои. Simple Smile

А, писали сме едновремено с Ваичка.

# 748
  • София
Ясно. Това за другата менопауза не го знаех. Simple Smile Не чета другата тема.

# 749
Второ бебе от менопаузирали уж мами сега чакаме. Майола е втората. Дано и при нея, като беше при Естела, всичко мине по мед и сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт