Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 625
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Варна
Моите срамове започнаха. Червих се днес в училището. Една седмица първолак, днес в час по изобразително изкуство рисувал " мъжът и жената - интимно" в подробности. Пък той доста добре рисува и не пропуска нищо.

Вкъщи трием историята на компютъра, не гледаме такива сайтове и нямаме такива запаметени в компютъра. Не ми е ясно как ги открива при положение, че дори не може да чете. Пък и в крайна сметка тези сайтове не са ли платени. Както и да е.

Наздраве ! Тази вечер вместо обичайната бира си налях едно бакарди. Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 23:57 от floren

# 2 386
  • Somewhere in the World
Знам си, че сте ми приятелки 🥰
Ходихме с кучето на разходка и си взех сладолед за награда

Ай на спорт!
Търти, прекрасна ти е девойката 😍
Ийъ тия тийнове не са хора, ама после ще се очовечат, дишайте дълбоко, момичета🍀

# 2 387
Открихме сезона на червеното вино с една риоха към панирано кашкавалче. Неочаквано добра комбинация. The winter is coming.

# 2 388
Floren, не ти е смешно, но се посмях 😀

# 2 389
Ма нали с това започнах оплакването за пантофите - няма вече номера, а моите са на доизносване. Joy Не знам защо не зареждат/произвеждат. И преди 2г. бяха приблизително с 10 лв. по-евтини.

И МН ме ядоса.

# 2 390
  • Варна
Floren, не ти е смешно, но се посмях 😀

Остави.
Прибирам се с рисунките вкъщи, показвам ги на баща му и му казвам " виж, дори и ти си изографисан, и бенката ти я има". Погледна баща му и ме осведоми, че вече само аз ще се срещам с класната му. Поне вече няма да си вземат душ заедно. Simple Smile

# 2 391
  • София
Уф, не мога да сваря да ви пиша, но раздадох малко палци. Ако ме питате какво толкова съм свършила, не мога да отговоря. Нищо кой знае какво, но някак времето не стига.

Моето 9-годишно все повече дава индикации, че върви в посока тийн. Тази сутрин й рязах ябълка и морков за училище. Като видя морковените пръчици възкликна, че съм щяла да убия социалния й живот с тях като я видят да ги гризе в междучасието.
След училище вкъщи обаче ги търси морковите да си гризне .
Не трябва да търся последователност в действията й, знам.

# 2 392
Пантата и на Флорен дечковците, цепят мрака тази вечер 😍🤣🤣
Наспорт, другарки...утре съм чак след обеда на работа. Имам неограничен лимит у спортната зала 🙃😉

# 2 393
Паниран кашкавал 🤤.В списъка ми е за идните дни.Даже днес купих доволно (като за днешно време) количество от любимия ми кашкавал.Само 18 кинта килото, кво му плащаш!?
Шефа днес упорито ме саботира с разните му нужди, които не трябва да върши в гащите 😤.Нали е хремав,и избягваме деца,та се разкарваме из нивите.И се заигра на едно място,за повече от минута 🥳.Тъкмо извадих телефона да запечатам този рядък момент,и под него се появи локвичка 😤.И така общо три пъти за днес.Не,няма общо с настинката,просто той така си е решил.

# 2 394
Панде, подсети ме.
Дъщеря ни от малка интуитивно се храни доста здравословно. В първи клас заяви, че няма да яде в стола, иска да й приготвям храна от вкъщи; от лафката също нищо не искала да си купува- щяла от вкъщи да си взима. И едно от нещата, които ме караше да й правя за снак, бяха именно морковчета, нарязани на четвъртинки.
Отивам една вечер да я прибирам от спорт някакъв, идва жена до мен и ми вика: "Здравейте, вие ли сте майката на Тилката? Да ми кажете, как я научихте да яде моркови, защото искам да накарам и моята дъщеря, а тя все ми се дърпа." Grinning Само където не се задавих от смях тогава. Отговорих й, че детето това ми казва да й приготвям- изцяло по нейно желание. Не ми повярва особено сякаш.

Флорен, любознателен първолак си имате. Grinning

# 2 395
Флорен, любознателен първолак си имате. Grinning

И талантлив най-важното, докарва приликите с оригиналите детето. С глас се смея още.

На 13 щерката видях - голяма красавица! На майка си се метнала.

# 2 396
Добро утро 😮‍💨
Събота е, налЕ? Почивен ден. Защо пък да не стана в 4? Много се ядосах. 😤

# 2 397
  • USA
Добро утро, другарчета🤗
Не мога да наваксам, прочетох последните 2 страници.
13-че, разкошна е щерката😍
.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:29 от SkyBlue

# 2 398
  • София
Добро утро!
 Честита събота за почиващите. На мен ми е честит понеделник. Имам нужда от много кафе. Споделям дажбата с вас, разбира се.

Тили, и мен са ме питали за плодове и моркови как съм я научила да яде. Никой не вярва, че нямам заслуга. И никой не вярва, че е злояда, защото плодовете не се връзвали със злоядството. Обаче като чух за хранителните навици на нейна съученичка си плюх в пазвата , прекръстих се и мятах сол зад гърба си едновременно. Детето живее на захарни изделия. Здраво е, няма кариеси. Рядко хапвало друга храна. Ако моето не беше такава инатлива злояда твар, щях да обявя, че родителите не са си на мястото. Обаче знам какво е да му сервираш разнообразна храна , а то да си държи на своето. ОМ!

# 2 399
Добро утро!
Прекрасни са щерките на Тринки и Скай! Живи, здрави и щастливи да са!
Много се смях с малкия художник. 😂 Флорен, другия път пращай бащата, нищо, че се опитва да мине по тъч линията.
Сварих една тенджера чай, сложих кафето и след него ще мятам палачинките.
Снощи спах ли, не спах ли - идея си нямам. Проверявах тийна амнайсет пъти. Уж по-добре беше, не съм го будала да мери температура. Сега като стане ще видим на какви градуси е.

Общи условия

Активация на акаунт