Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 876
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 715
Здрав и щастлив да е Хлапеньо, Карамел! Още дълги години да те радва и да те кара да се гордееш с него!
Мисти,от опит ти казвам,че силиконовата каишка се чисти идеално само като се смени с нова,но пък се цапа доста по-трудно ,отколкото си мислиш!

Скай, да си знаеш, че ти завиждам съвсем неблагородно!!! Айде придърпай още един шезлонг с оранжева кърпа и ми поръчай една Кайпириня. Идвам преди да се е изпотила чашата 🍸!!!

Джун, 🤗! Силно вярвам,че и този път ще се справиш. Трябва да повярваш и ти! Използвай гнева си и го превърни в сила. Справила си се веднъж,ще го направиш пак!

# 2 716
  • France
Да е жив и здрав Халапеньо.

Много ни се искаше с ММ да отидем на почивка за 10 годишнината ни. И на двамата ни беше на сърце да отидем да се гмуркаме в Мартиника. Но просто няма как с Малкия Кърлеж, който не иска да ме пуска. Cry та си страдам тихо, подсмърк.

# 2 717
Джун, сила и кураж! Прегръщам те! HugHugHug

Карамелкова, честит да е Халапеньо и все по- горда и щастлива да си с него! Heart

На мен нещо ми е свито, притеснено, натегнато едно такова. Мисля си някакви неща, които не трябва да мисля и се вкарвам във филми с кофти режисура и сценарий. Съответно от тези преживявания, които си докарвам до главата, днес се събудих с разстроен стовах. А принципно съм с доста здрав такъв. Не се усетих и хапнах няколко сливи преди малко. Пак така не се усетих, и сложих тиква да ми се пече. Flushed А бе не съм на себе си явно. Трябва да си наместя Дзена, че така- лошо.

Иначе, гледах Loving adults- хубав е. А гледките, които показват във филма- още повече.

Като оставях децата на училище такъв порой се изваля, че чистачките на най- оптималната скорост не смогваха. Сега е студено, духа вятър, падат листа...
Есента дойде. Heart Eyes Ще си запаля ароматна свещ, ще се увия в меко одеалце и ще й се любувам през прозореца.

ПП. Фил, пожелавам ви да отидете. С кърлеж, със закъснение- как стане. Hug
Прекрасно е да имате ваши си мечти, общи планове, хубаво и ценно време заедно.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 10:48 от TuЛи

# 2 718
  • Пловдив

Мисти,от опит ти казвам,че силиконовата каишка се чисти идеално само като се смени с нова,но пък се цапа доста по-трудно ,отколкото си мислиш!
Сиско, ей тоя загледах...не, че ми трябва, де Simple Smile
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B … -assn-p3168234-1/

# 2 719
Хубав е,но мисля, че сезонът му минава. Виждам го пролетта и лятото.

# 2 720
Жив, здрав и щастлив да е Халапеньо!
Джун ❤
Мисти, не ще да е фалшив, нещо не ми е много добре стомаха нещо се бунтува, а трябва да пия разни неща - иновирон. Снощи пих аспирин протект, довечера май ще го пропусна, че дразни, тиквата също чат пат се обажда.Температура нямам, но ми е шантаво.
Младежът не се влошава, това поне е плюс, сякаш звучи по-добре, не гъгне, даже в момента го сторих да сяда и да учи.

# 2 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чак сега, на преклонните 21 Wink лета, разбрах, че има сезонни часовници. Simple Smile
сигурно защото не обичам да нося часовник и не съм разбрала.

# 2 722
Честито да ти е момчето, Карамелче. Жив и здрав.

Добри, и аз съм в твоя отбор

# 2 723
Добри, какво е това чудо?!

# 2 724
МАКАК така не знаете,че има сезонни часовници. Тя модната индустрия да не спи,МММ! Вече всичко е сезонно, дневно, временно. Пари трябва да се харчат... То ако всички бяха с по един часовник само часовникарите щяха да умрат от глад! Питайте ме да ви кажа 😁😜

# 2 725
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, какво е това чудо?!

за сезонния часовник ли питаш?

Хубав е,но мисля, че сезонът му минава. Виждам го пролетта и лятото.

# 2 726
Ех, ама и вие как се хващате за думата Simple Smile
И моята неугледна гривна Xiaomi си има "летни" каишки в по-светли и ярки цветове, които смятам за подходящи за лятото. По същия начин си имам и "лятна" раница, например.

Друга тема е това консуматорство, как се насърчава от всички страни и колко лесно се поддаваме, защото повечето неща са по-достъпни и можем да си позволим глезотии, като например летен и зимен часовник.

# 2 727
Бърди, захапаха ме рано сутринта, много са лоши 🤕, 😁😂🤣😜

# 2 728
Уф, пак ми се появиха теми, от които съм се отписала...

Абе аз трудно свикнах с идеята да имаш повече от един часовник, вие сега и сезонни като намесихте съвсем ме обърквате Grinning

# 2 729
  • Пловдив
Сиско, рзбраФ те Simple Smile аз затова си взех един "метален" Фосил и ми е всесезонен и универсален Wink

Общи условия

Активация на акаунт