Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 925
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Пловдив
Кло, моето е АЕГ. Едната униформа така я скъсих, ама схванах после...

# 2 986
Макак може да се оплаквате от 30 градуса, не разбирам. Ние сме с отопление вечер от 15.09, пак от тогава дребното е с шапка и ръкавици сутрин. В момента е 6 градуса. ММ и той същия като вас. Толкова мрази жеги, че тук направо си падна на мястото.

Мисти, не знам дали се разбрахме с колежката, но драмата приключи със срещата, за която настоявах. Това, което искаше от мен нито ми го беше предала правилно, нито беше подходила процедурно коректно. Вчера се беше преместила на друго бюро, по-далече от мен (всеки сяда, където иска). Уж всичко е наред, но според мен всяка си има обеца на ухото за другата.

# 2 987
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не от 30, от 40 се оплаквам Wink
32 беше в 11 през нощта. Simple Smile Simple Smile в повече е малко. Simple Smile
откакто се върнахме ходя като опушена пчела. уж нещо правя, а е като в мъгла. най-ясно са нещата денем на климатика, но нали все някога трябеа да се излезе...

# 2 988
Калимера, оморфи кирии(красиви госпожи)! Два дни спя, ям спортувам, спортувам спя, ям...Фустаните пищят от ужас,че ще ги сцепя. Елада е слънчева и бяла! Берат памука и милиони пухкави топчета се стелят из пътищата, а вятърът ги завихря в кръшен танц. Мога да умра тук! Не говоря езика и не ми се налага да слушам и най-вече разбирам безумни и безсмислени брътвежи, Нищо не ме натоварва.Само релакс, вкусна храна и божествена музика, отключваща в мен неподозирани емоции! Кралица Есен е извадила палитрата си и макар и пестеливо е започнала да полага златно, червено и охра върху зеленото. А морето, ах морето...!! Наслаждавам се на МАХ на всяка секунда, щото в неделя ще ми се скъса дирника в каторгата...
Черпя едно нощно село. Хубав петък и вълнуващ уикенд!

# 2 989
напъне ли ме инициативност бързам да си дръпна спирачката, че страшно става.

утре ще е с три градуса по-топло от днес.
умирГам!

Отврат!
Пък нека после се прехласват хората колко било хубаво "да си на топло целогодишно, слънчице да пече"...  НиЙ мойту, още повече пък и като при Сиси- съчетано с влага, особено до степен да не можеш да си поемеш въздух като хората (усещайки как ти изпълва дробовете), а отварянето на прозореца да е мираж, защото... цялата тази топлина и влага ти идват на гости още преди да е изтекла първата секунда. Да не говорим за тези шокови преходи климатик- паркинг (ако щете) колко тежки и изтощаващи организма са. Confused
При мен от 10 дена сутрин е около 9 градуса, днес сефте спря да вали. Трябва да ви кажа, че се чувствам в пъти по- жива, по- дейна и на център.  А и цветовете на есента са толкова красиви и уютни! Heart

ОтЮам да си развозя децата, после- пак. Hug

ПП. Карамелкова, пренесе ме там. Благодаря ти.

# 2 990
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
напъне ли ме инициативност бързам да си дръпна спирачката, че страшно става.

утре ще е с три градуса по-топло от днес.
умирГам!

Отврат!
Пък нека после се прехласват хората колко било хубаво "да си на топло целогодишно, слънчице да пече"...  НиЙ мойту, още повече пък и като при Сиси- съчетано с влага, особено до степен да не можеш да си поемеш въздух като хората (усещайки как ти изпълва дробовете), а отварянето на прозореца да е мираж, защото... цялата тази топлина и влага ти идват на гости още преди да е изтекла първата секунда. Да не говорим за тези шокови преходи климатик- паркинг (ако щете) колко тежки и изтощаващи организма са. Confused
При мен от 10 дена сутрин е около 9 градуса, днес сефте спря да вали. Трябва да ви кажа, че се чувствам в пъти по- жива, по- дейна и на център.  А и цветовете на есента са толкова красиви и уютни! Heart

ОтЮам да си развозя децата, после- пак. Hug

ПП. Карамелкова, пренесе ме там. Благодаря ти.
Ти къде си? Ако не е тайна? Simple Smile

# 2 991
  • София

Родива, в София ли е тази мъгла? ММ е там с баща си...да видим кво ще кажат по документите.
Да, в София е мъглата. Още не се е вдигнала. Мисти, дано всичко е наред с изследванията.  Blue Heart

# 2 992
  • София
Дръжте си слънцето при вас. Днес съм живнала като хортензия в Нормандия. Е, косата малко бухва, ама един ластик я държи на място.

# 2 993
Калимера, оморфи кирии...
Калимера оморфес кириес 😜! Иначе поздравяваш господата.  За всичко останало съм съгласна оморфи кирия му🤗

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:25 от Sissy

# 2 994
  • тук и там
Карамела, драсни на лични,ако нямаш нищо против и  когато имаш време ,къде почивате в Гърция. За следващото лято ,да го имам предвид. То освен да си мечтая за следващото лято, друго не остана..Та да разгледам в Букинг малко за следващият август..
Лято искам, тогава съм жива и се чувствам добре.Захване ли есен,и почвам да вехна и съхна  като попарена от сланата мушмула..Grinning

# 2 995
Сискооо, не ми придиряй, лексикалният ми фонд е екзотичен като бЕла мома у Африка Close Иначе не съм много сгрешила, като съм ви поздравила в мъжки род, щото повечето дами тук са повече мъже от мъжОвете! Heart
Кайсийче, Западна Гърция е нашият пристан. МУ е на среща в съседен град, аз слязох да си взема кафе по пижами, идея нямам дали скандализирах или развеселих сутрешната смяна старци, наредени за първо кафе и вестник. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 996
Ех Карамело, стопли ми душичката ❤️ Да си хапнеш баничка и заради мен.

Я другарки, да си споделите менюто, че нещо се изчерпах откъм идеи.

# 2 997
Зависнах в нотариалната кантора с един наръч бумаги.
За после съм планирала основно чистене на две стаи - прозорци, пердета, смяна на килими.

Меню нямам. Извадила съм пилешки пържоли от фризера, ако не организираме петъчна сбирка, ще ги делегирам на МУ. Имам печени чушки в хладилника, ще спретна салата и сме готови.

Чудя се утре накъде да драснем на разходка.

Карамелчик, хубаво да си починеш и да се наспортуваш подобаващо и за мен.

# 2 998
Грах,пилешко с ориз и зеленчуци,крила, пилешки пържоли, пържени тиквички,леща от тези дни.

# 2 999
Ще, другарки, обещавам,  аз се отнасям сериозно към подобни, поети ангажименти! Joy
Ренко, ше ти прескоча менюто, обаче така искам да изям бузките на Шефчето! Леле, това детенце е мега сладичко! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт